Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

#Intia - # COVID-19-aikapommi, joka odottaa räjähtämistä

Julkaistu

on

Viime sunnuntaina (12. huhtikuuta) liittovaltion terveysministeriön sihteeri Lav Aggarwal kertoi New Delhissä toimittajille, että Intia oli "liian valmistautunut" hoitaa COVID-19-pandemia, kirjoittaa Vidya S. Sharma Ph.D.

Hän väitti, että "Intiassa oli vahvistettu tartunnan saaneiden lukumäärä 8,447 XNUMX" (tämän artikkelin kirjoittamishetkellä eli kolmen päivän kuluessa tämä luku oli 12456.

Jos oletamme, Aggarwal jatkoi, ”että 20% tartunnan saaneista henkilöistä voi tarvita kriittistä hoitoa ja happea tukevaa tukea, tarvitsemme tällaista tukea 1690 potilaalle. Mutta Intiassa oli 41,974 163 vuodetta valmiina XNUMX erikoistuneessa sairaalassa ympäri maata. "

Näiden kommenttien perusteella vaikuttaa aiheelliselta kysyä itseltämme, onko Intia todella valmis COVID-19-sulkemisen jälkeiseen tulevaisuuteen?

Arvioidakseen tämän väitteen pätevyyttä tutkimme ensin (a) Intian terveysinfrastruktuurin laatua ja (b) kuinka hyvin New Delhi on tähän mennessä menestynyt COVID-19-pandemian torjumisessa.

On laajalti dokumentoitu, että ensimmäisestä vahvistetusta COVID-19-tautitapauksesta Intiassa ilmoitettiin 30. tammikuuta 2020.

Siihen mennessä oli hyvin tiedossa, kuinka tarttuva ja kohtalokas COVID-19 (tai SARS-CoV-2) virus oli. Viikko aikaisemmin Tammikuu 23, Kiinan viranomaiset olivat asettaneet karanteeniin Wuhanin (kaupungin, jota pidettiin yleisesti lähteenä) ja tammikuun 25. päivään mennessä koko Hubein maakunta oli lukittu. Australia kielsi lennot Kiinasta 1. helmikuuta.

Tämän kehityksen olisi pitänyt soittaa hälytyskellot Intiassa, jonka terveysinfrastruktuuri on erittäin huono.

Esimerkiksi vastatessaan Rajya Sabhan (= Ylähuone) kysymykseen unionin terveysministeri Ashwini Choubey kertoi yhteensä 1,159,309 XNUMX XNUMX lääkäriä rekisteröitiin Intian lääketieteellisessä neuvostossa (MCI) 31. maaliskuuta 2019.

Jos oletamme 80% lääkäreistä on käytettävissä milloin tahansa. Sitten saamme luku 9,27,000 1.4 palvelemaan 1 miljardin väestöä. Tämä antaa meille lääkärin ja potilaan suhteen 1,510: 1 1000, WHO suosittelee suhdetta 0.67: 1,000. Toisin sanoen Intiassa on 1.8 lääkäriä jokaista 19 henkilöä kohden. Sama luku Kiinassa on 4.1. Kahdessa maassa, joihin COVID XNUMX vaikuttaa eniten, ts. Espanjassa ja Italiassa, luku on XNUMX.

Kuten tiedämme Ison-Britannian pääministerin Boris Johnsonin tapauksesta, COVID-19-viruksesta kärsivien potilaiden tila voi huonontua nopeasti. Heidän keuhkot, munuaiset ja muut sisäelimet alkavat epäonnistua nopeasti. Siksi herra Aggarwal toivoo ymmärtävänsä, että Intia ei vain tarvitse erillisiä osastoja, jotta potilaat kuolevat tuskissa. Nämä potilaat tarvitsevat vuoteita tehohoitoyksiköissä, joita palvelevat kokenut kriittisen sairaanhoidon erikoissairaanhoitajat ja lääkärit.

Bill and Melinda Gates -säätiön rahoittaman voittoa tavoittelemattoman organisaation 'Our World in Data' mukaan vuonna 2017 Intiassa oli 0.6 akuuttia (parantavaa) hoitovuotetta / 1000 henkilöä. Samat luvut vuonna 2015 Myanmarissa (Burma), Thaimaassa ja Kiinassa olivat 1, 2.1 ja 3.9 vuodetta.

Kriittisen hoitohenkilökunnan tilanne on entistä pahempi. Vuonna 2016 Intian lääkäriliiton tiedot osoittivat, että maa tarvitsi enemmän kuin 50,000 XNUMX kriittisen hoidon asiantuntijaa, mutta oli vain 8,350 XNUMX.

Tutkimukseni paljastavat, että kriittisen hoidon asiantuntijoiden tilanne ei ole muuttunut paljon vuoden 2017 jälkeen.

WHO suosittelee, että ihmiset pesevät kätensä säännöllisesti puhtaalla vedellä ja saippualla minimoidakseen mahdollisuuden saada COVID 19-virus.

Tässä yhteydessä on syytä huomata, että 50.7 prosentilla maaseudun väestöstä ei ole käsienpesua, mukaan lukien saippua ja vesi (UNICEF että Maailmanpankin tiedot). Kaupunkiväestössä sama luku oli 20.2% ja väestössä noin 40.5%.

Kirjailijalla ei ole tietoa mistä tahansa ilmoituksesta, jonka mukaan New Delhi olisi pyrkinyt parantamaan tilannetta missä tahansa Intiassa 30. tammikuuta lähtien.

Etulinjassa työskentelevät intialaiset lääkärit eivät ole epäilyksiä siitä, että Intia ilmoittaa massiivisesti koronavirustapauksistaan ​​ja kuolemantapauksistaan. BBC: n News Hour -ohjelma haastatteli kahta lääkäriä (jotka eivät halunneet antaa nimeään viranomaisten harjoittaman vainon vuoksi) 14. huhtikuuta. He molemmat, jotka sijaitsevat Intian eri kaupungeissa, sanoivat, että suuri määrä potilaita, joiden epäiltiin lääkäreiden kuolleen COVID: n vuoksi 19 henkilöä on kuolleena akuuteista hengitystiesairauksista. He kertoivat myös, että ongelmaa pahennetaan entisestään, koska heillä ei ollut lupaa testata näiden kuolleiden potilaiden sukulaisia.

Aliraportoinnin oli myös toimituksellisena The Financial Express -tapahtumassa 31. maaliskuuta 2020.

Omat tiedusteluni eivät ole vain vahvistaneet tätä surullista totuutta, joka paljastettiin Uutiset mutta ne paljastavat myös, että Intia kärsii pulaa kemiallisista reagensseista, joita tarvitaan COVID-19-testien suorittamiseen. Lisäksi monet koneet ovat liian vanhoja ja taipuvaisia ​​rikkoutumaan usein, eikä niitä huolletta säännöllisesti ja kalibroida säännöllisesti.

Tässä yhteydessä on syytä huomata, että Modin hallitus a hakemus korkeimpaan oikeuteen (Intian korkein oikeuslaitos) myönsi, että sillä ei ollut kykyä suorittaa yli 15000 COVID 19 -testiä päivässä, ja pyysi, että yksityiset laboratoriot velvoitetaan suorittamaan ne ilmaiseksi.

Lisäksi monissa pienten kaupunkien julkisissa sairaaloissa (joiden väkiluku on alle 100,000 19) ei ole edes henkilönsuojaimia (PPT), joita terveys ja siihen liittyvät ammattilaiset voivat käyttää. Tämän seurauksena he ovat haluttomia hoitamaan kaikkia, joilla on merkkejä COVID XNUMX -infektiosta.

Kansainväliset asiantuntijat tunnustavat myös laajasti, että Modin hallitus ei ole panostanut lähes yhtä paljon ponnisteluihin kontaktien jäljittämisessä kuin on tarpeen.

Jos tehokkaita lääkkeitä tai rokotteita ei ole, kontaktien jäljittäminen on välttämätöntä taistelussa COVID 19 -infektiota vastaan. Kun testataan vain hyvin pieni osa epäillyistä potilaista (puhumattakaan läheisiä ihmisiä), silloin kontaktin jäljittämisellä ei voida odottaa olevan merkittävää vaikutusta.

Modin hallitus ei jo maaliskuun alussa suorittanut lämpötilan tarkastusta edes millään kansainvälisellä lentokentällä. Se sulki ilmatilansa kansainvälisille lentoyhtiöille vasta 14. maaliskuuta (kuusi viikkoa myöhemmin kuin Australia teki).

Sen sijaan, että ryhdyttäisiin toimiin COVID-19: n leviämisen hillitsemiseksi, Modin hallitus järjesti kiireellisesti valtavia ”Namaste Trump” -kokouksia presidentti Trumpin houkuttelemiseksi (Trump halusi, että hänen kokoamisensa olisivat suurempia kuin Obamalle järjestetyt) New Delhissä ja Ahmadabadissa ( Gujaratin). Näin varmistettiin yhteisön laajalle leviäminen.

Trumpin vierailun jälkeen se palasi takaisin omaan vanhaan poliittiseen ikävuoteensa: se tehosti pyrkimyksiään demonisoida ja pidättää kansalaisten muutoslakia vastustavia mielenosoittajia. Modin hallitus oli erityisen tyytymätön siihen, että mielenosoittajat herättivät kansainvälisen median huomion Trumpin vierailun aikana. Heidät oli rangaistava.

Edellä esitetyn perusteella on ilmeistä, että Modin hallitus on erittäin rikollisesti torjunut COVID 19 -taudin leviämistä ja sallinut viruksen leviämisen yhteisössä.

Osana poliittista ikäänsä, jolla luodaan vihamielisyyttä hindujen ja muslimien välillä, se ei kuitenkaan ole estänyt New Delhiä demonisoimasta kansainvälistä muslimien kokoontumista, jotka osallistuivat uskonnolliseen konferenssiin New Delhissä.

Ei ole epäilystäkään siitä, että tämän konferenssin järjestämiseen osallistuneet muslimien uskonnolliset johtajat toimivat vastuuttimimmin ja heidän on kohdattava koko lainvoima.

Yleisesti ottaen sekä hindu että muslimien uskonnolliset johtajat Intiassa ovat tunnettuja obskulantistisesta ja taaksepäin suuntautuneesta asenteestaan. Samoin jotkut hindu uskonnolliset johtajat ovat kertoneet seuraajilleen juominen lehmän virtsa eristäisi heidät koronavirusinfektiolta. Heidän tiedetään järjestäneen lehmän virtsan juomisjuhlia. Näitä hindujohtajia on myös rangaistava väärien tietojen levittämisestä ja väärien ja huijauskeinojen puolustamisesta.

Kun New Delhille tuli selväksi, että tilanne on nyt poissa käsistä, Modin hallitus paniikkiin ja julisti 24. maaliskuuta Intian laajuisen 21 päivän sulkemisen ilman poikkeuksia 3 tunnin irtisanomisajalla. Mitään suunnittelua ei mennyt siihen. Kenellekään hallitukselle ei tapahtunut sitä, että yli puolet Intian väestöstä ei riitä taloonsa varastoituihin ruokiin kestääkseen niitä 21 vuorokautta.

Se ei uskonut, että sadat miljoonat ihmiset Intiassa asuvat köyhyysrajan alapuolella tai ovat päivittäisiä palkansaajia. Kuinka he ruokkisivat itseään tai perhettään?

Tämän paniikkiliikkeen seurauksena näimme surullisia, huolestuttavia ja kauhistuttavia kuvia murtuneista siirtotyöläisistä, jotka yrittävät kävellä kotiin (joissakin tapauksissa jopa 200-300 kilometriä) ilman minkäänlaista pääsyä ruokaan, veteen tai suojaan. Uskotaan, että on 100 miljoonaa siirtotyöläistä, jotka ovat nyt luukussa ilman työtä ja eivät pysty menemään kotiin.

Vasta muutaman päivän väkivallan jälkeen nämä kuvat aiheuttivat, että Modin hallitus hylkääen suostui antamaan näennäisen avun eleen näille ihmisille.

Modi-hallitus ei edelleenkään ole varma siitä, että se on valmis vastaamaan haasteeseen, mutta on jatkanut sulkemista vielä kolmella viikolla.

Mutta sulkeminen lykkää vain väistämätöntä.

Ennen kuin se ilmoitti sulkemisensa ensimmäisestä vaiheesta, Modin hallitus ei näytä tekevän perustoimintoja.

Esimerkiksi 4. huhtikuuta Indian Express paljasti sen välillä 20,000 30,000 - XNUMX XNUMX tuuletinta makasi toimimattomana eri puolilla maata eri sairaaloissa osien tai huollon puutteen vuoksi.

Nykyinen sulkeminen on vain huonontanut tilannetta. Suurin osa Intian kotitalouksista on suuria (ihmisten lukumäärässä), monipolvempia ja heillä on hyvin vähän asuintilaa. Tämän seurauksena tartunnan saaneesta kotitaloudesta on nyt tullut superlevittäjä, joka tartuttaa omat perheenjäsenensä ja naapurit.

Edellä esitetystä seuraa, että Intian kansanterveysjärjestelmä on niin huono ja rappeutunut, että sillä ei ole kykyä selviytyä tästä kriisistä.

Aina kun lukitus lopetetaan, Modin hallituksen on suoritettava intensiivinen ja laaja testaus ja kontaktien jäljitys (vaikein mutta myös välttämättömämpi aine lukituksen jälkeisen vasteen kannalta), jotta se voi selvittää sekä oireettomat potilaat että ne, joilla esiintyy oireita niiden eristämiseksi ja riittävän lääketieteellisen hoidon tarjoamiseksi.

Näillä alueilla Intian hallitus on heikoimmassa asemassa.

Sen on myös koulutettava kaupunkien kauppakeskusten, ravintoloiden, temppelien, moskeijoiden, koulujen, yliopistojen, elokuvateatterien, julkisen liikenteen jne. Kaupunkien, kuten vähittäiskaupan, omistajia sosiaalisen etäisyyden ylläpitämisen tarpeesta. Modin hallituksen on myös varmistettava, että julkisiin tiloihin tulevien henkilöiden lämpötila otetaan huomioon. Yksityisten yritysten (ravintoloiden, elokuvateatterien jne.) Voittoa tavoitteen on oltava toissijainen COVID 19-viruksen torjumiseen.

Voiko täysin korruptoituneen, tehottoman byrokratian, jolla ei ole mitään kansalaisvelvollisuuden tai sosiaalisen vastuun tunnetta, saavuttaa tämä saavutus?

Modin hallituksen on rohkaistava jokaista kansalaista (jolla on pääsy älypuhelimeen), että hän lataa Singaporen hallituksen kehittämän sovelluksen kaltaisen sovelluksen (sen koodi on vapaasti saatavissa), joka osoittaa, onko henkilö viruksitta ja jos on ollut yhteydessä COVID-19-kantajaan.

Jokainen kansalainen on lisäksi varustettava viivakoodilla (saatavana älypuhelimellaan) (kuten Kiinan hallitus on tehnyt Wuhanissa), joka osoittaa, että henkilö on testattu ja että hänellä ei ole viruksia.

Ei olisi järkevää helpottaa lukitusta ennen näiden vaiheiden toteuttamista.

Mahdolliset lukituksen lieventämiset on porrastettava. Esimerkiksi, jos lukio avaa ovensa, alussa on sallittava vain muutama oppilas luokkaa kohti, ja kaikki tämän pienen oppilaiden määrän aineet on otettava vähitellen käyttöön.

Jos julkiseen tiloon osallistujan lämpötila on yli 37.5 celsiusastetta, hänestä on ilmoitettava asianmukaisille viranomaisille COVID 19 -tarkistuksia varten. Kaikissa julkisissa tiloissa ja toimistoissa on oltava desinfiointilaitteet ja riittävät käsinpesuvälineet.

Pitkällä tähtäimellä Intian on ohjattava virologian ja mikrobiologian laboratorioitaan kehittämään tehokas rokote COVID-19: een, jotta ainakin 85–90% väestöstä voidaan rokottaa.

EU: n on puolestaan ​​vaadittava, että jokaiselle jäsenmaihinsa tulevilla turisti- tai ulkomaisilla opiskelijoilla on oltava ilmainen COVID -19-todistus, jotta heitä ei haittaa heidän tarvitsemiensa sairaanhoidon kustannusten tai tarjoaman tuen maksamisesta. itsenäistymismahdollisuuksista.

Vidya S. Sharma neuvoo asiakkaita maariskien ja teknologiapohjaisten yhteisyritysten suhteen. Hän on kirjoittanut monia artikkeleita sellaisille arvostetuille sanomalehdille kuin: The Canberra Times, Sydney Morning Herald, The Age (Melbourne), Australian Financial Review, The Economic Times (Intia), Business Standard (Intia), Business Line (Chennai, Intia), The Hindustan Times (Intia), Financial Express (Intia), Daily Caller (USA)jne. Häneen voidaan ottaa yhteyttä osoitteessa: [sähköposti suojattu]

koronavirusantigeenin

Koronavirus: Käytännön neuvoja turvalliseen matkustamiseen

Julkaistu

on

Kuukausien lukituksen jälkeen matkailu ja matkailu ovat alkaneet hitaasti uudelleen. Tutustu siihen, mitä EU suosittelee turvallisten matkojen varmistamiseksi.

Vaikka ihmisten on ryhdyttävä varotoimiin ja noudatettava kansallisten viranomaisten terveys- ja turvallisuusohjeita, Euroopan komissio on keksinyt ohjeet ja suositukset auttaa sinua matkustamaan turvallisesti:

Euroopan unionin lentoturvallisuusvirasto suosittelee seuraavia lentäessään: 

  • Älä matkustaa, jos sinulla on oireita, kuten yskä, kuume, hengenahdistus, makuaistin tai hajun menetys. 
  • Täytä terveydentilasi ennen sisäänkirjautumista ja kirjaudu sisään verkossa, jos mahdollista.
  • Varmista, että sinulla on tarpeeksi kasvonaamioita matkaa varten (ne tulisi yleensä vaihtaa neljän tunnin välein).
  • Jätä tarpeeksi aikaa ylimääräisiin tarkastuksiin ja menettelyihin lentokentällä; pidä kaikki asiakirjat valmiina. 
  • Käytä lääketieteellistä kasvonaamiota, harjoittele käsien hygieniaa ja fyysistä etäisyyttä.
  • Yskä tai aivastaa kudokseen tai kyynärpääsi. 
  • Rajoita liikkumistasi tasossa. 

Parlamentti on vaatinut maaliskuusta 2020 lähtien a vahvat ja koordinoidut EU: n toimet matkailualan kriisin voittamiseksi, kun se vaati uutta Eurooppalainen strategia matkailun parantamiseksi puhtaammaksi, turvallisemmaksi ja kestävämmäksi samoin kuin apua saadakseen ala takaisin jaloilleen pandemian jälkeen

Lisätietoja siitä, mitä EU tekee koronaviruksen torjumiseksi.

Lue lisää 

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Ison-Britannian pääministeri Johnson hylkäsi COVID-19 -lukituksen, koska vain vanhukset kuolevat, entinen apu sanoo

Julkaistu

on

By

Dominic Cummings, Ison-Britannian pääministerin Boris Johnsonin entinen erityisneuvonantaja, saapuu Downing Streetille Lontooseen, Iso-Britanniaan, 13. marraskuuta 2020. REUTERS / Toby Melville

Ison-Britannian pääministeri Boris Johnson ei ollut valmis asettamaan lukitusrajoituksia lopettaakseen COVID-19: n leviämisen vanhusten pelastamiseksi ja kiisti kansallisen terveyspalvelun olevan hukkua, hänen entinen ylimmän neuvonantajansa sanoi maanantaina (19. heinäkuuta) esitetyssä haastattelussa, kirjoittaa Andrew MacAskill, Reuters.

Ensimmäisessä TV-haastattelussaan viime vuoden työpaikalta poistumisen jälkeen, josta otteita julkaistiin maanantaina, Dominic Cummings (kuvassa) sanoi, että Johnson ei halunnut asettaa toista sulkua viime vuoden syksyllä, koska "kuolevat ihmiset ovat olennaisilta osin yli 80".

Cummings väitti myös, että Johnson halusi tavata kuningatar Elizabeth, 95, huolimatta merkkeistä, että virus oli leviämässä hänen toimistossaan pandemian alkaessa ja kun yleisöä oli kehotettu välttämään tarpeetonta yhteyttä, erityisesti vanhusten kanssa.

Poliittinen neuvonantaja, joka on syyttänyt hallitusta siitä, että se on vastuussa tuhansista vältettävissä olevista COVID-19-kuolemista, jakoi lokakuussa joukon viestejä, joiden väitettiin olevan Johnsonilta avustajille. Lue lisää.

Yhdessä viestissä Cummings sanoi, että Johnson vitsaili, että vanhukset voisivat "saada COVIDin ja elää pidempään", koska suurin osa kuolevista ihmisistä oli yli keskimääräisen elinajanodotteen.

Cummings väittää, että Johnson lähetti hänet sanomaan: "Enkä enää osta kaikkia näitä NHS: n (National Health Service) ylivoimaisia ​​juttuja. Ihmiset, mielestäni meidän on ehkä kalibroitava uudelleen."

Reuters ei voinut itsenäisesti tarkistaa, olivatko viestit aitoja.

Johnsonin tiedottaja sanoi, että pääministeri oli toteuttanut "tarvittavat toimet ihmishenkien ja toimeentulon suojelemiseksi parhaiden tieteellisten neuvojen ohjaamana".

Ison-Britannian opposition työväenpuolueen mukaan Cummingsin paljastukset vahvistivat julkisen tutkimuksen perustetta ja olivat "lisätodiste siitä, että pääministeri on toistuvasti soittanut väärät puhelut kansanterveyden kustannuksella".

Cummings kertoi BBC: lle, että Johnson kertoi virkamiehille, ettei hänen olisi koskaan pitänyt suostua ensimmäiseen sulkemiseen ja että hänen täytyi vakuuttaa hänet olemasta ottamatta riskiä tavata kuningatar.

"Minä sanoin, mitä sinä teet, ja hän sanoi, aion nähdä kuningattaren ja sanoin, mitä ihmeessä sinä puhut, tietysti et voi mennä katsomaan kuningatar", Cummings sanoi kertoi Johnson. "Ja hän sanoi, ettei hän periaatteessa ollut vain ajatellut sitä."

Huolimatta siitä, että kyseenalaistettiin Johnsonin soveltuvuus pääministerinä olevaan tehtävään ja haastettiin hallituksen taistelu COVID-19: tä vastaan, Cummingsin kritiikki ei ole vielä vakavasti puhkaissut brittiläisen johtajan luokituksia mielipidekyselyissä. Koko haastattelu lähetettiin tiistaina 20. heinäkuuta.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

"Naurettavaa", matkailijat tyrmistyivät Yhdistyneen kuningaskunnan karanteenitoimenpiteistä Ranskalle

Julkaistu

on

Matkailijat, jotka ovat nousemassa Pariisista Lontooseen suuntautuvaan junaan päivänä, jolloin Britannian karanteenisäännöt olivat rauenneet, järkyttyivät maanantaina (19. heinäkuuta) viime hetken päätöksellä pitää heidät kutsumalla sitä "naurettavaksi", "julmaksi" ja " sekava", kirjoittavat Emilie Delwarde, Sudip Kar-Gupta, John Irish ja Ingrid Melander, Reuters.

Ranskasta saapuvien on asetettava karanteeniin kotona tai muussa majoitustilassa viiden tai kymmenen päivän ajan, hallitus ilmoitti perjantaina (10. heinäkuuta), vaikka heidät olisikin täysin rokotettu COVID-16: ää vastaan. Lue lisää.

Se, että Englanti romutti useimmat koronavirusrajoitukset maanantaina, teki siitä vielä katkeramman niille, jotka aikovat kirjautua Eurostariin Pariisin Gare du Nord -asemalla. Lue lisää.

"Se on epäjohdonmukaista ja ... turhauttavaa", sanoi 30-vuotias ranskalainen Vivien Saulais matkalla takaisin Iso-Britanniaan, jossa hän asuu, vierailunsa jälkeen perheensä luona.

"Minun on pakko tehdä 10 päivän karanteeni, kun Britannian hallitus poistaa kaikki rajoitukset ja pyrkii karjan koskemattomuuteen."

Matkustajat odottavat sosiaalisesti etäisillä tuoleilla Heathrow'n lentokentällä koronavirustaudin (COVID19) pandemian keskellä Lontoossa, Iso-Britanniassa 7. heinäkuuta 2021. REUTERS / Kevin Coombs
Matkustajat odottavat sosiaalisesti etäisillä tuoleilla Heathrow'n lentokentällä koronavirustaudin (COVID19) pandemian keskellä Lontoossa, Iso-Britanniassa 7. heinäkuuta 2021. REUTERS / Kevin Coombs

Iso-Britannia raportoi paljon enemmän COVID-19 -tapauksia kuin Ranska johtuen Delta-muunnoksen leviämisestä, joka tunnistettiin ensin Intiassa, mutta siinä on vain vähän beeta-variantin tapauksia, jotka tunnistettiin ensin Etelä-Afrikassa. Hallitus ilmoitti pitävänsä karanteenisääntöjä ranskalaisille matkustajille beta-variantin läsnäolon vuoksi.

Britanniassa on seitsemänneksi korkein COVID-19-kuolonuhrien määrä maailmassa, 128,708 48,161, ja sen ennustetaan saavan pian päivittäin enemmän uusia infektioita kuin viruksen toisen aallon korkeudella aiemmin tänä vuonna. Sunnuntaina oli XNUMX uutta tapausta.

Mutta ohittamalla eurooppalaiset ikäisensä 87 prosentilla Britannian aikuisväestöstä on ollut yksi rokotusannos ja yli 68 prosentilla kaksi annosta. Kuolemat, noin 40 päivässä, ovat murto tammikuun yli 1,800 huippusta.

"Se on täysin naurettavaa, koska beetavaihtoehto Ranskassa on niin alhainen", sanoi 70-vuotias britti Francis Beart, joka oli matkustanut Ranskaan tapaamaan kumppaniaan, mutta oli katkaissut vierailunsa varata aikaa karanteeniin. "Se on vähän julma."

Ranskan viranomaisten mukaan suurin osa beetaversiotapauksista tulee La Reunionin ja Mayotten merentakaisilta alueilta pikemminkin kuin Manner-Ranskasta, missä se ei ole laajalle levinnyttä.

"Emme usko, että Yhdistyneen kuningaskunnan päätökset perustuvat täysin tieteellisiin perusteisiin. Mielestämme ne ovat liiallisia", Ranskan nuorempi Eurooppa-ministeri Clement Beaune kertoi BFM TV: lle.

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa