Liity verkostomme!

Tekijänoikeuslainsäädäntö

#Copyright - Alustojen ja oikeudenhaltijoiden välinen vuoropuhelu alkaa huomenna

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Sidosryhmien välisen vuoropuhelun ensimmäinen kokous YK: n perustamissopimuksen 17 artiklan soveltamisesta Direktiivi tekijänoikeuksista digitaalisilla yhtenäismarkkinoilla Suojatun sisällön käytöstä verkkopalvelunjako-palveluntarjoajien keskuudessa järjestetään huomenna Brysselissä. Sidosryhmät keskustelevat parhaista käytännöistä siitä, kuinka sisällönjakoalustojen ja palveluntarjoajien tulisi tehdä yhteistyötä oikeudenhaltijoiden kanssa. Tämä vuoropuhelu on suunniteltu uudessa direktiivissä, ja se auttaa laatimaan ohjeita 17-artiklan soveltamisesta. Euroopan komissio on kutsunut sidosryhmien järjestöjä osallistumaan osallistumiseen kohdassa kiinnostuksenilmaisupyyntö sidosryhmävuoropuheluun osallistumisesta. Esityslista on saatavilla tätä. Digitaalitaloudesta ja -yhteiskunnasta vastaava komissaari Mariya Gabriel avaa istunnon klo 09 CEST. Hänen puhettaan ja keskusteluja voidaan seurata suorana verkon kautta

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa