EKP: n #Villeroy sanoo, että rahapolitiikan asenne "näyttää asianmukaiselta"

| Voi 15, 2019

Euroopan keskuspankin viimeisimmät talousennusteet ovat edelleen voimassa ja sen rahapolitiikka näyttää olevan tarkoituksenmukaista, EKP: n päätöksentekijä Francois Villeroy de Galhau (Kuvassa) sanoi tiistaina (14 toukokuu), kirjoittaa Leigh Thomas.

”Viimeisimmässä ennusteessamme maaliskuussa odotimme merkittävää, mutta tilapäistä hidastumista. Pysyvistä ja merkittävistä geopoliittisista epävarmuustekijöistä huolimatta viimeaikaiset taloudelliset tiedot eivät ole ristiriidassa tämän ennusteen kanssa, Villeroy sanoi.

”Koska taloudellinen analyysi on vahvistettu, rahapolitiikkamme, kuten maaliskuussa on todettu, on tässä vaiheessa tarkoituksenmukaista”, hän lisäsi puheessaan Ranskan keskuspankissa.

Villeroy on Ranskan keskuspankin pääjohtaja, EKP: n päätöksentekijän lisäksi.

Tunnisteet: , , , ,

Kategoria: Etusivu, EU, Euroopan keskuspankki (EKP), Ranska