Liity verkostomme!

EU

Komissio antaa lausunnon Luxemburgin päivitetystä #DraftBudgetaryPlan-suunnitelmasta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan komissio on hyväksynyt sen Lausunto på den tarkistettu talousarvioesitys Luxemburgista ja totesi päivitetyn vuoden 2019 suunnitelman olevan täysin vakaus- ja kasvusopimuksen sääntöjen mukainen. Siitä huolimatta komissio kehottaa viranomaisia ​​nopeuttamaan EU: n rakenteellisen osan edistymistä suosituksia heille osoitettu Neuvoston viime heinäkuussa. 14. lokakuuta 2018 pidettyjen yleisten vaalien jälkeen uusi hallitus aloitti tehtävänsä Luxemburgissa 5. joulukuuta 2018 ja toimitti päivitetyn vuoden 2019 talousarviosuunnitelman 5. maaliskuuta 2019. Se päivittää politiikan muutosluonnos talousarvioesitykseksi eroavan hallituksen esittämä 15. lokakuuta 2018. Luxemburgiin sovelletaan tällä hetkellä vakaus- ja kasvusopimuksen ennaltaehkäisevää osaa. 

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa