#NGOs, jotka säästävät elämää #Mediteraliassa: Euroopan parlamentin jäsenet arvioivat tilannetta

| Maaliskuussa 18, 2019
2018in Saharov-palkinnon finaaliin osallistuvat kansalaisjärjestöt, jotka toteuttivat pelastustoimia Välimerellä ja joita nyt estetään toimimasta, keskustelevat työstään Euroopan parlamentin jäsenten kanssa.

Kansalaisvapauksien valiokunnan ja ihmisoikeuksien alivaliokunnan jäsenet keskustelevat maanantaina iltapäivällä (18 maaliskuussa) etsintä- ja pelastusoperaatioiden oikeudellisesta kehyksestä sekä haasteista, joita tällä alalla työskentelevillä on kansalaisjärjestöjen edustajien kanssa.

Puhujia ovat Euroopan parlamentin varapuheenjohtaja Heidi Hautala (vihreät / EFA, FI) , Sea Watchin, solidaarisuuden merellä, Sea Eye, Seebrücke Saksa, avoimet aseet, Médecins sons Frontières ja siirtotyöläisten avustusasema, sekä merellä pelastettu maahanmuuttaja ja useita siirtolaisalalla työskenteleviä tutkijoita.

Kansalaisjärjestöt, jotka pelastavat henkiä Välimeren alueella, olivat viime vuoden Saharov-ajatuksen vapauden palkinnon finalistit.

Kun: Maanantai, 18 maaliskuu, 15-18h30

Jossa: Euroopan parlamentti Brysselissä, József Antall -rakennus, huone 2Q2

Voit seurata kuuloa 17: 00: sta (toinen osa)

Tunnisteet: , ,

Kategoria: Etusivu, EU, Euroopan parlamentti, Varustellun artikla, Saharov-palkinto