#EU, #Japan ja #US tapaavat Washington DC: ssä käsittelemään yhdessä maailmanlaajuisia kauppaa vääristäviä käytäntöjä

| Tammikuu 11, 2019

Kauppakomissaari Cecilia Malmström (Kuvassa) tapasi Washingtonissa Japanin talous-, kauppa- ja teollisuusministeri Hiroshige Sekon sekä Yhdysvaltojen kauppapoliittisen suurlähettilään Robert E. Lighthizerin osana 2017issa käynnistettyjä kolmikantaneuvotteluja maailmanlaajuisten kysymysten, kuten kaupan vääristävien käytäntöjen, käsittelemiseksi 9-tammikuussa. .

EU: n, Japanin ja Yhdysvaltojen edustajat toivat esiin huolensa, tarkastelivat parhaillaan tehtävää työtä ja sopivat syventävänsä yhteistyötään kaikilla aloilla, jotka sisältyvät ministerikokouksiin, jotka on annettu niiden aikaisempien kokousten jälkeen New Yorkissa ja Pariisissa, mukaan lukien markkinattomia markkinoita. muiden maiden politiikat ja käytännöt, teolliset tuet ja valtion omistamat yritykset, pakkoteknologian siirrot sekä WTO: n uudistus, digitaalinen kauppa ja sähköinen kaupankäynti.

Tunnisteet: , , ,

Kategoria: Etusivu, EU, EU, Euroopan komissio, Japani, Tisa, Trade, Kauppasopimukset, US