#CECIMO vahvistaa vuoropuhelua päättäjien kanssa luomalla uutta lisäaineiden valmistuskomiteaa

| Joulukuu 6, 2018

CECIMO on luonut uuden lisäaineiden valmistuskomitean. Uusi komitea on tärkeä foorumi, jossa keskustellaan EU: n poliittisista haasteista ja mahdollisuuksista AM: n alalla. Tällä toiminnalla CECIMOn yleiskokous on virallistanut yhdistyksen aseman Euroopan yhdistyksenä AM-teollisuuden koko arvoketjulle Euroopassa.

Valiokunta toimii kaikkien CECIMOn nykyisten toimintojen - kuten teknisen, tilastollisen, taloudellisen, taloudellisen, liiketalouden ja viestinnän - katveena, Euroopan lisäaineiden valmistustekniikan äänenä.

"Euroopan teollisuuden tulevaisuus on innovatiivisten teknologioiden teollistamisessa, kuten lisäaineiden valmistuksessa. Tämän valiokunnan perustamisen myötä annamme kaikille ammattiyrityksille mahdollisuuden puhua yhdellä, arvovaltaisella ja asiantuntevalla äänellä EU: n aiheissa, jotka vaikuttavat heidän kilpailukykyyn, innovointiin ja kasvuun ", sanoi Renishaw plc: n yritysjohtajana CECIMO AM: n komitean puheenjohtaja Stewart Lane .

Valiokunta tukeutuu enemmän kuin 350 AM -organisaatioihin, joilla on johtava asiantuntemus, joka ulottuu CECIMO: n edustamien 15-kansallisten yhdistysten kautta Euroopan tasolla. "AM siirtyy nopeasti prototyypeistä sarjatuotantoon useilla aloilla. Olemme parhaillaan näkemään teknologian teollisuuskäytön Euroopassa. Nyt on entistäkin tärkeämpää taata pysyvä asiantuntijoiden välinen vuoropuhelu EU: n päätöksentekijöiden kanssa, jotta luodaan kukoistava ekosysteemi AM: lle. Yhdistysmme on ollut pitkään kestäneessä toiminnassa. Tällä valiokunnalla uudistamme omistautumista tähän tavoitteeseen ", sanoo CECIMOn pääjohtaja Filip Geerts.

Uusi AM-komitea keskittyy laaja-alaisiin aiheisiin, jotka ovat elintärkeitä eurooppalaisen AM: n teollistamiseksi, kuten oikea EU: n sääntelykehys, työvoiman kehittäminen, kauppa ja AM-tilasto. Se perustuu myös nykyisen työryhmän työhön, jossa CECIMO: n jäsenet määrittelevät tiettyjä politiikanaloja ja liiketoiminta-aloja keskustellakseen näkemyksistä ja ehdottamalla yhteisiä toimia. hän

Lisätietoja on osoitteessa verkkosivusto tai yhteydenotto Vincenzo Renda. Voit myös katsella ja jakaa tämä lyhyt video, jossa CECIMOn pääjohtaja Filip Geerts selittää heidän toimintansa ja uuden lisäaineen valmistuskomitean.

ACECIMO

CECIMO on Euroopan konepajateollisuuden liitto ja siihen liittyvä valmistusteollisuus. Se edustaa 15-kansallisia yhdistyksiä Additive Manufacturing (AM) -tekniikalle kaikkialla Euroopassa. CECIMO edustaa 350: n johtavien AM-yhtiöiden kautta jäsenmaiden kautta eri puolilla maata, ja jäsenillä on merkittävä rooli AM-arvoketjun kriittisissä osissa - kaikenlaisten raaka-aineiden toimittamisesta lisäaineiden valmistukseen ja ohjelmisto, koneen valmistus ja jälkikäsittely. CECIMO pyrkii etenemään tämän tärkeän uuden teknologian kanssa.

Tunnisteet: , , ,

Kategoria: Etusivu, EU