#Germany tarvitsee enemmän työvoiman naisia ​​ja digitaalistrategiaa - talouden neuvonantajia

| Marraskuu 8, 2018

Yhä useammat naiset työvoimasta, ulkomaalaisten ammattilaisten houkutteleminen ja strategian laatiminen talouden auttamiseksi digitaaliseksi pitäisi olla Saksan hallituksen ensisijaisia ​​tavoitteita, talousneuvonantajat sanoivat keskiviikkona, kirjoittaa Joseph Nasr.

Tällaiset politiikat auttaisivat Saksan taloutta, joka kärsii ammattitaitoisesta työvoimapulasta, estävät väestön ikääntymisestä aiheutuvat tuulivoimat, Britannian mahdollisuus jättää Euroopan unioni ilman kauppaa, kaupan jännitteitä ja euroalueen uusi valtioiden velkakriisi, he sanoivat.

"Taloudellisen kehityksen riskit ovat kasvaneet kaupallisen konfliktin, Brexitin, euroalueen poliittisten epävarmuustekijöiden ja suunnitellun poistumisen ekspansiivisen rahapolitiikan vuoksi", sanoi neuvoa-antavan hallituksen jäsen Isabel Schnabel.

"Keskeiset haasteet ovat nopeasti kehittyvä väestörakenteen muutos ja digitalisoinnin aiheuttamat rakenteelliset muutokset", hän lisäsi.

Kommentit

Facebookin kommentit

Tunnisteet: , ,

Kategoria: Etusivu, EU, Saksa

Kommenttien lisääminen on estetty.