Toukokuun mahdollista #Brexit-kauppaa "30-40 Labour MPs"

| Lokakuu 12, 2018

Oppositiopuolueelta 30: n ja 40: n lainsäätäjät olisivat valmiita tukemaan Brexit-sopimusta, jonka mukaan brittiläinen pääministeri Theresa May yrittää hyökätä Euroopan unionin kanssa, Times sanomalehti ilmoitti, viitaten tuntemattomiin lainsäätäjiin, kirjoittaa Guy Faulconbridge.

EU: n Brexit-neuvottelijat uskovat, että avioerosopimus Ison-Britannian kanssa on "erittäin lähellä", diplomaattiset lähteet kertoivat Reutersille viime viikolla, vaikka on epäselvää, voiko toukokuun saada Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin hyväksymä sopimus.

Noin 320-ääntä 650-istuntosalissa tarvitaan varmistamaan äänestyksen voittaminen.

Toukokuussa 315: n lainsäätäjät toimivat ja hallitsevat 13: n työtä enemmistöllä, kun otetaan huomioon Pohjois-Irlannin demokraattisen unionistipedin (DUP) 10-lainsäätäjät, vaikkakin kapinalliset omassa puolueellaan sanovat, että hänen lainsäätäjänsä 40 voisi äänestää hänen sopimuksestaan.

Times kertoi 30: n ja 40: n välisen ryhmän Labour-lainsäätäjät voisivat vastustaa johtaja Jeremy Corbynä ja äänestää sopimuksesta, jonka toivoo toivottavan palaavan vuoden loppuun mennessä.

Yhdessä skenaariossa, josta keskusteltiin, työväenpuolueen lainsäätäjät alun perin äänestivät alas kaikista sopimuksista, jotka osoittivat uskollisuutta johtajalle, mutta jos parlamentaarinen umpikuja pysyi, kapinalliset tukisivat kaikenlaista kaaoksen kaaoksen estämistä, Times sanoi.

Jos lainsäätäjät hylkäävät sopimuksen, toukokuu voi pudota ja Britannia joutuisi jättämään EU: n ilman sopimusta. Siirtyminen sijoittajiin ja yritysjohtajat sanoisivat heikentäisivät länsiä, paniikin rahoitusmarkkinoita ja estäisivät kaupan valtat.

Ilman kauppaa Yhdistynyt kuningaskunta siirtyisi EU: n saumattomasta kaupasta Maailman kauppajärjestön ulkoisiin valtioihin asettamille tullijärjestelyille.

Tunnisteet: , , ,

Kategoria: Etusivu, Brexit, Konservatiivinen puolue, EU, Jeremy Corbyn, Labour, UK