#ChesionPolicy - Komissio ilmoittaa 2018 #RegioStars -palkintojen voittajista

| Lokakuu 12, 2018

Aluepolitiikasta vastaava komission jäsen Corina Creţu (Kuvassa) isännöi vuotuista seremoniaa, jossa ilmoitettiin voittajille RegioStars palkitsee, palkitsevansa tämän vuoden parhaita koheesiopolitiikan hankkeita.

Ja voittajat ovat: 1-luokka) Älykkään teollisuuden siirtymisen tukeminen: Business and Shared Services Center, bisneskeskus Fundão, Centro -alueella, Portugali 2-luokka) Siirtyminen kohti kestävää ja vähähiilistä taloutta: TeKiDe - tekstiilikuidun kierrätys, projekti, joka tekee uusia tekstiilejä puuvillakuidusta Helsingissä, Uudellamaalla, osana bio- ja ympyräkaupasta, joka houkuttelee investointeja alueelle; Luokka 3) Julkisten palvelujen parempi saatavuus: Ostrava-kaupungin sosiaaliturva, Tšekin Moravian ja Sleesian alueen sosiaalinen asumisohjelma; Luokka 4) Siirtymähaasteen käsittely: Työntekijöiden integraatio ja pakolaisten sosiaalinen osallisuus, erityinen integrointiohjelma Espanjan Murcian alueella, joka auttaa maahanmuuttajia löytämään paikkansa yhteiskunnassa; Luokka 5) Investointi kulttuuriperintöön: Nant Gwrtheyrn, hylätty kaivos kylä pohjoisosassa Walesin rannikolla, joka on palautettu tulla kulttuurikeskus.

В Vista Alegren perintö museo Portugali sai julkisen valinnan palkinnon. Komission jäsen Creţu totesi: "RegioStars on todellisia koheesiopolitiikan suurlähettiläitä. Pyrimme paremmin kertomaan, mitä Eurooppa tekee kansalaisilleen, nämä hankkeet ovat arvokkaita varoja ja toivon, että ne innostavat monia alueita, kun ne valitsevat EU: n rahoittamat hankkeet. "

Tunnisteet: , ,

Kategoria: Etusivu, EU, Euroopan komissio