#WorldRadioDay 2018: päivä juhlimaan radiota

| Helmikuu 13, 2018

Radio-lähetystoiminnan harjoittajat ja heidän myynti talot ovat tänä vuonna jälleen kerran tilaamassa Maailman Radio-päivää (13 February), kuten Unesco ilmoitti marraskuussa 2011, kutsuakseen alan juhlistamaan välineen, joka muodostaa keskeisen osan miljoonien ihmisten elämästä maailman ympäri.

Kuka voi paremmin kuin markkinoijat itse todistaa radion ydinvoimakkuuksista? egta on ylpeä esittelemään alan johtajien suosittelut siitä, miten radio ja ääni auttavat heitä saavuttamaan markkinointitavoitteensa - katso keräilyesineiden kokoaminen tässä.

Radio tarjoaa vahvan sijoitetun pääoman tuottoprosentin, vahvistaa mediasekoitusta ja auttaa tuotemerkkejä kasvamaan. Datan ja teknologian kehitys sekä puheensiirron leviäminen vievät audioteollisuutta eteenpäin. 2018 on kuuntelijoiden, lähetystoiminnan harjoittajien ja julkaisijoiden ääni sekä markkinoijien vuosi.

Kuuntele alan johtajat ympäri maailmaa siitä, miksi he hyväksyvät radiota tehokkaana välineenä ja mainosalustana.

"Teknologia muuttaa nopeasti käyttäytymistämme monilla haastavilla tavoilla. Yksi niistä on se, että ihmiset nykyään voivat - ja haluavat - hylätä ei-toivottuja viestejä lähes kaikilla alustoilla. Radio on kuitenkin yksi harvoista laajakanavista kanavista, jotka antavat kuitenkin brändeille mahdollisuuden saavuttaa suuret yleisöt. Uskomme, että jos olet valmis investoimaan tarpeeksi luovuudelle ja sitoutumiselle, tämän välineen erityiset "henkilökohtaiset" ja "läheiset" ominaisuudet tarjoavat suuria mahdollisuuksia ansaita ja kiinnittää huomiota suuressa mittakaavassa, erittäin kohtuullisin kustannuksin ", sanoo Jonas Braun, Mediastrategia ja erikoishankkeet, Lidl Belgia ja Luxemburg.

"Radiosuunnittelu on aina ollut tärkeä rooli Alitalian viestintästrategiassa. Radiokanavien, aikakausien ja taukojen oikean valinnan ja yhdistelmän kautta radio antaa meille mahdollisuuden olla lähellä ydinympäristömme kohdeyleisöä ja laajentaa tavoitetta laajemmassa mittakaavassa jokaisen mainoskampanjan eri viestintätavoitteiden mukaan. Se on dynaaminen väline. Kuuntelemme sitä uutisista ja viihteestä. se voi seurata kuluttajaa monessa toiminnassa ja päivällä, ja se voi usein tehdä hänelle median päähenkilö eikä yksinkertainen kuuntelija. Radio on erinomaisella terveydellä, ja se on edelleen keskeinen toimija mediakentällä useiden vuosien ajan ", sanoo viestintätoiminnan suunnittelu ja mediapäällikkö Luca Fantozzi ALITALIAssa.

Lisää suosituksia ja tarkastella aloitteita aiemmista World Radio Day -vierailuista www.egtaradioday.com. egta kutsuu alan juhlia tänä päivänä ja jakaa nämä tiedot sosiaalisissa verkostoissa hashtag #WorldRadioDay.

Happy World Radio -päivä!

Tunnisteet: , , , , , , , ,

Kategoria: Etusivu, EU, radio