Liity verkostomme!

Etusivu

Venäjä hakee #BeautyofUniverse2018

SHARE:

Julkaistu

on

Miss Universen kilpailevan maailmanlaajuisen kilpailun venäläiset järjestäjät ovat alkaneet etsiä nuoria naisia, jotka haluavat osallistua. Tästä päivästä (6. joulukuuta) kaikki naimattomat tytöt, joiden pituus on 165 cm ja jotka ovat 18-26-vuotiaita, voivat osallistua kansainvälisen vuosittaisen superprojektin Beauty of Universe 2018 karsintakierrokseen. Kilpailun järjestäjätoimikunta tarkastelee osallistujia kahden kuukauden kuluessa casting-tapahtuman alkamispäivästä, jonka jälkeen käynnistetään Internet-äänestys (puolivälierät ja välierät).

Kilpailijat 100 maasta osallistuvat karsintavaiheisiin. Kilpailun finaaliin osallistuu 15 osallistujaa, joihin voi osallistua useita kilpailijoita yhdestä maasta.

Kilpailun finaali on tarkoitus järjestää syyskuussa 2018 Moskovassa yhdessä Venäjän muodikkaimmista ja moderneimmista konserttisaleista Vegas City Hall.

Tämän kilpailun ainutlaatuinen piirre muilta maailmankuuluilta kansainvälisiltä projekteilta on, että osallistujalla ei tarvitse olla maassaan hankittuja titteleitä, eikä hänellä ole välttämättä mallikokemusta.

Epäilemättä osallistujilla, joilla on kokemusta osallistumisesta alueellisiin kauneuskilpailuihin, on joitain etuja kokemattomiin teeskentelijöihin verrattuna. Mutta tässä hankkeessa tämä kriteeri ei ole kovin tärkeä, koska tuomaristo määrittää osallistujien ulkoisten parametrien lisäksi myös universaalit inhimilliset ominaisuudet.

Kilpailun kansainvälinen tuomaristo määräytyy lopullisesti 2018in ensimmäisellä puoliskolla, joka koostuu kuuluisista Venäjän ja muiden maiden kansalaisista.

Mainos

Tunnetuista tiedoista kuuluu mm. Tadžikistanin Anna Muminova, Leonid Khromov Venäjältä (puheenjohtaja, maailmankaikkeuden kauneuden kilpailun tuomariston puheenjohtaja ja puheenjohtaja), Elena Kozub Venäjältä ( omistaja Queen of Runet 2017).

Kansainvälisen tunnustuksen lisäksi kilpailun voittaja saa rahapalkinnon ja sponsoreiden lahjat yhteensä $ 50,000 (USD): n, voittajan kruunun Kauneus Universum 2018: lle sekä sponsoreiden ja Kilpailun kumppanit.

2nd- ja 3rd-paikkoihin osallistuvat finalistit saivat Universumin 2018in toisen kauneuden ja Universumin 2018in kolmannen kauneuden nimikkeet.

Niille, jotka haluavat tulla sisään

Ilmoittautumislomake

Kilpailusäännöt

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa