Liity verkostomme!

Etusivu

#ISIS ja #Climate Muuta johtavat maailmanlaajuiset turvallisuusuhkat

SHARE:

Julkaistu

on

Ihmiset ympäri maailmaa tunnistavat ISIS: n ja ilmastonmuutoksen johtava uhka kansalliselle turvallisuudelle uuden Pew-tutkimuskeskuksen mukaan raportti joka perustuu 38-maiden tutkimukseen. Kyselyssä kysyttiin kahdeksasta mahdollisesta uhasta: ISIS, globaali ilmastonmuutos, internettaistelut, globaalin talouden tila, suuri joukko pakolaisia, jotka lähtevät Irakista ja Syyriasta sekä Yhdysvaltojen, Venäjän ja Kiinan valta ja vaikutusvalta. Vaikka huolenaihe ja huolenaihe vaihtelevat alueittain ja maittain, ISIS ja ilmastonmuutos ilmenevät selvästi, koska 38-maiden suosimissa yleisimpiä turvallisuusriskejä tutkittiin.

ISIS on nimetty uhkana uhkana kaikista tutkituista 18-maista - mukaan lukien Yhdysvallat ja muut lähinnä keskittyneet Eurooppaan, Lähi-itään ja Aasiaan. Merkittävä osa näistä maista on kärsinyt islamilaisen sotilasryhmän väitetyistä tappavista terrori-iskuista. 13-maissa, lähinnä Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa, yleisö tunnistaa maailmanlaajuisen ilmastonmuutoksen ylimpänä uhkana. Se on toiseksi suosittu huolenaihe monissa muissa maissa.

Muiden maiden verkkokapasiteetit ja maailmanlaajuisen talouden tila on nimetty suuriksi uhkiksi maailmanlaajuisten 51-prosenttimateriaalien kesken. Cyberattacks ovat Japanissa huono huoli ja toiseksi suurin huolenaihe esimerkiksi Yhdysvalloissa, Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joissa viime kuukausina on esiintynyt useita tämäntyyppisiä korkean profiileja.

Kreikan ja Venezuelan kansalaiset pitävät kansainvälisen talouden terveyttä johtavana uhkana maissaan, mikä heijastaa näiden kansakuntien taloudellisia kamppailuja viime vuosina. Lähes Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa kyselyn kohteena olevat maat nimeävät talouden levottomuudet toiseksi suurimpana huolenaiheena. 2016-maiden pakolaisten tulva, joka oli erityisen huolestuttavaa Euroopassa 39: ssä, pidetään 38-maiden mediaani XNUMX-maiden keskuudessa. Se on kuitenkin suurin uhka vain yhdessä maassa: Unkari.

Globaalisti noin kolmanneksen mediaani kuvaa Yhdysvaltojen, Venäjän tai Kiinan valtaa ja vaikutusta suurena uhkana. Amerikan vaikutusvalta on Turkin suurin huoli. Ja Etelä-Koreassa ja Vietnamassa kahdeksan kymmeneen tai useampaan nimiin Kiinan valtaa ja vaikutusvaltaa suurena uhkana. Samaan aikaan kysyntämaiden keskuudessa Venäjän pelot ovat äärimmäisimmät Puolassa.

Nämä ovat tärkeimpiä havaintoja 41,953-maiden 38-vastaajien keskuudesta helmikuussa 16-toukokuusta 8, 2017, Pew Research Center -kyselyllä. Tulokset ovat välittömään vapautumiseen ja saatavilla osoitteessa http://www.pewglobal.org/2017/08/01/globally-people-point-to-isis-and-climate-change-as-leading-security-threats/.

Mainos

Lisätietoja tai järjestää haastattelu tämän tutkimuksen johtajan kirjoittajalle, vanhempi tutkija Jacob Poushter, ota yhteyttä Stefan Cornibert  [sähköposti suojattu].

Pew Research Center On epäjumalainen tosiasiallinen säiliö, joka tiedottaa yleisölle Amerikasta ja maailmasta muokkaavista asioista, asenteista ja trendeistä. Se ei ota poliittisia asemia. Keskus on tytäryhtiö Pew Charitable uskoo, Sen ensisijainen rahoittaja. Tilaa päivittäin ja viikoittain Sähköpostiuutiskirjeitä Tai seuraa meitä Fact Tank blogi.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa