#EuropeanParliament Tällä viikolla: UK kansanäänestys, Nato, autojen päästöt

Euroopan-parlamentti-täysistuntosalissa

EP keskusteli Britannian kansanäänestys maan EU-jäsenyyden keskiviikkona 24 Helmikuu tässä kuussa Brysselin täysistunnon. Lisäksi on julkinen kuulemistilaisuus miten testata autojen päästöjä sekä keskustelua aseenkanto. Samaan aikaan tiistaina 23 Helmikuu Mepit tavata Naton pääsihteerin Jens Stoltenberg ja EU: n ulkoasioista päätoimittaja Federica Mogherini.

Täysistunto

Mepit kokoontuvat täysistuntoon Brysselissä keskiviikkona 24 Febraury ja torstaina 25 helmikuussa. UK kansanäänestys EU-jäsenyydestä on keskustellaan keskiviikkona Viime viikolla EU: n huippukokouksessa. Kahden päivän intensiivisen keskusteluja, Iso-Britannia ja muut jäsenvaltiot sopivat, että jos maa ääntä 23 kesäkuun jäädä EU: hun, sen on oikeus tilapäisesti rajoittaa muuttajan sosiaalituki, pystyy helpommin estää ei-toivottujen asetuksia eikä syrjiä varten ei ole euroalueella.

Lisäksi Euroopan parlamentin jäsenet äänestävät toimenpiteistä tarjoamaan työnhakijoille paremman pääsyn työtarjouksia rajojen yli

Myös aikana täysistunnossa Mepit äänestää ehdotuksesta tilapäisesti nostaa määrä oliiviöljyä, joka voidaan tuoda tullitta Tunisiasta. Esillä ovat myös ja äänestää suosituksista edelleen neuvotteluja vapaakauppasopimuksesta maan kanssa.

valiokunnat

Tiistaina ympäristökomitea pitää a julkisen kuulemisen sidosryhmien kanssa autojen päästötesteissä. Helmikuussa europarlamentaarikot päättivät vetää delegoitua säädöstä, jossa ehdotetaan tilapäisesti korottamista NOx-päästöjen raja-arvot dieselautojen jälkeen, kun komissio lupasi sisällä uudelleentarkastelulauseketta.

В sisämarkkinavaliokunnan keskustelee tiistaina 23 Helmikuu ase valvonta EU: ssa. Tavoitteena on pitää paremmin kirjaa tuliaseiden ja varmistaa parempi valvonta aseita ostoksia.

Ulkoasiainvaliokunnan ja turvallisuus- ja puolustuspolitiikan alivaliokunnan tapaa Naton pääsihteerin Jens Stoltenberg tiistaina 23 helmikuussa. Nato on pyydetty ottamaan aktiivisesti käsittelyyn pakolaisvirran itäisen Välimeren.

Myös tiistaina 23 helmikuuta ulkoasiainvaliokunnassa keskustelee uuden kehityksen kanssa EU: n ulkoasioista päätoimittaja Federica Mogherini.

Tunnisteet: , , , , , , , , , , , , ,

Kategoria: Etusivu, Ilmanlaatu, Brexit, CO2 päästöt, EU, Euroopan parlamentti, UK