Liity verkostomme!

EU

#Colombia S & Ds tukee täysin Kolumbian rauhanprosessia

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

colombia_peace_processTukeakseen Kuuban puolueettomalla alueella käyneitä Kolumbian rauhanprosessin intensiivisiä neuvotteluja Kolumbian hallituksen ja FARC-sissien välillä yrityksenä palauttaa vakaus maassa, Euroopan parlamentissa järjestettiin tänään julkinen kuulemistilaisuus Sosialistit ja demokraatit: EU: n tuki Kolumbian rauhanprosessille.

Kolumbian hallitus ja FARC-neuvottelijat ovat ensimmäistä kertaa ilmestyneet samaan paneeliin puhumaan Euroopan kansalaisille. Kolumbian edustajien ja EU: n rauhanneuvottelujen erityislähettilään lisäksi kuulemistilaisuuteen osallistui Eamon Gilmore TD.

Tämän kuulemistilaisuuden jälkeen Richard Howitt, S&D -ryhmän ulkoasioiden koordinaattori ja julkisen kuulemistilaisuuden järjestäjä, sanoi: "Viikolla, jonka jälkeen Euroopan parlamentti osoitti ennennäkemättömän yksimielisyyden äänestyksessään Kolumbian rauhanprosessin tukemiseksi, tämä S & D-ryhmän ehdottama kuulemistilaisuus, mutta samalla puolueidenvälisellä tuella täällä Brysselissä, sen tarkoituksena oli osoittaa samanlainen korkea tuki ja kannustus suoraan molemmille osapuolille ja Kolumbian kansalaisille ja osoittaa heille kansainvälistä tukea rauhan hyväksi. Tämä on ensimmäinen kerta että neuvottelijat ovat esiintyneet yhdessä paneelissa puhuakseen Euroopan kansalaisille, ja me kiitämme heitä suostumuksesta tehdä niin. "

Mainos

Hän lisäsi: "Viime vuonna minulla oli etuoikeus olla henkilökohtaisesti läsnä Havannan rauhanneuvotteluissa osana kansalaisjärjestön" Justice for Colombia "koolle kutsumaa valtuuskuntaa, joka neuvoi Pohjois-Irlannin rauhanprosessin opetuksia. Tulin pois uskoen maailman pisin sisällissota voi loppua ja voi tapahtua, ja että Euroopalla on velvollisuus tehdä kaikkensa Kolumbian kansan rauhan tukemiseksi ja olla läsnä tukemaan ja turvaamaan tulevan lopullisen sopimuksen, jonka toivomme tekevän Tänään on tehty vierailun jatkoa, ja toivon, että se laajentaa uskoa sekä täällä Euroopassa että itse Kolumbiassa.

Hän totesi lopuksi: "Rouva Mogherini on luvannut tämän, ja olen ylpeä siitä, että hänen erityisedustajansa Gilmore oli myös täällä kanssamme tänään. Toivon, että Euroopan parlamentti voi toimia omalla rakentavalla roolillaan turvallisuustakuiden sekä oikeudenmukaisuuden ja demokratian rakentamisen tukemiseksi. sama rauhanneuvottelijoiden henki. Eurooppa voi auttaa Kolumbiaa luomaan toisenlaisen tulevaisuuden ja lopettamaan pitkät kuolemavuodet ja väärinkäytökset, jotka jatkuvat vielä tänäkin päivänä. "

S&D: n parlamentin jäsen Ramón Jáuregui Atondo lisäsi: "Kolumbian rauha lopettaa sissien liikkeet, jotka aiheuttivat verisiä sisällissotia monissa Latinalaisen Amerikan maissa koko 20-luvun. Haluamme onnitella hallitusta, presidentti Santosia ja FARC: ta heidän rohkeudestaan mahdollistavat kaksi periaatetta; ensinnäkin FARC: n päätös tehdä politiikasta ilman väkivaltaa, ymmärtämällä, että mitään poliittista tai sosiaalista syytä ei voida puolustaa tappamalla, ja toiseksi Kolumbian hallitukselle, koska se on päättänyt avata poliittisen järjestelmän puolustukselle Kolumbian rauha ratkaisee lopullisesti demokratian, oikeusvaltion ja rauhan kaikissa Latinalaisen Amerikan maissa. "

Mainos

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa