Liity verkostomme!

EU

#Holocaust Juncker julkaisee julkilausuman yhteydessä holokaustin muistopäivä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

130129-HolocaustRaportoimme Euroopan komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin viestin juutalaisyhteisölle Holokaustin muistopäivä 2016 (27. tammikuuta):

"Tuomittu piiloon" - En koskaan kuvitellut näkevän tällaisia ​​otsikoita elämässäni. En koskaan kuvitellut, että Marseillen rabbi joutuisi kertomaan yhteisölleen, että on parempi piilottaa kippa, en koskaan kuvitellut, että juutalaisia ​​kouluja ja synagogia olisi vartioitava, en koskaan kuvitellut Eurooppaa, jossa juutalaiset tuntevat olonsa niin epävarmaksi, että maahanmuutto Israeliin saavuttaa kaikkien aikojen korkeimman. 71 vuotta Auschwitzin vapauttamisen jälkeen tämä on sietämätöntä.

"Eurooppa ei voi eikä hyväksy tätä. Hyökkäykset juutalaisia ​​vastaan ​​ovat hyökkäyksiä meitä kaikkia kohtaan - elämäämme, suvaitsevaisuuttamme ja identiteettiä vastaan. Tämän päivän Euroopalla on paljon ylpeyttä, mutta emme saa koskaan unohtaa, mistä tulemme : Euroopassa tapahtui pahin kauhu, jota ihmiset voivat aiheuttaa toisilleen. Tämä tragedia on syvällä sielussamme, kun muistamme tänään kuuden miljoonan juutalaisen - miehen, naisen ja lapsen - kuuden miljoonan elämättömän kuoleman. Mutta kuten Claude Lanzmann kerran selitti, heprean kielellä kuoleman kunnioittamiseen tarkoitetaan myös muistamista ja muistamista - ja Euroopan vastuu on muistaa tulevaisuutta varten.

Mainos

"Ei enää koskaan! Tämä oli perustajaisiemme juhlallinen lupaus, kun he rakensivat tämän mantereen uudelleen toisen maailmansodan roskiin ja Soan tuhkaan. Noista pimeistä päivistä lähtien Eurooppa on kulkenut pitkän tien: olemme vahvistaneet eurooppalaiset arvot, demokratian ja perusoikeudet Ne ovat unionin ja toimielinten perusta. Nämä arvot eivät ole itsestäänselvyyksiä, niitä on puolustettava joka päivä - varsinkin vaikeina aikoina. Tämä on ihmiskysymys ja historiallinen vastuu. moraalinen velvollisuus auttaa niitä, jotka tarvitsevat suojaa, jotka pakenevat sodalta, diktatuurilta ja uskonnolliselta ja poliittiselta vainolta.Samaan aikaan meidän on torjuttava ääriliikkeiden, rasismin, muukalaisvihan, nationalismin ja antisemitismin vaarallinen nousu.

"Koko yhteiskunnallamme on velvollisuus estää antisemitismi, ja meidän on taisteltava sitä vastaan ​​joka kolkassa - joko äärioikeiston tai vasemmiston puolella tai äärimmäisten islamistien yllyttämällä. Euroopan komissio tekee kaikkensa: Me äskettäin nimitetyn antisemitismin torjunnan koordinaattorin, varmistamme, että antisemitismiä - sekä rasismia ja muukalaisvihaa vastaan ​​- torjuvaa lainsäädäntöä sovelletaan oikein kaikissa jäsenvaltioissa, mukaan lukien holokaustin kieltäminen, joka on jo kielletty EU: n lainsäädännössä, mutta 15 maata on edelleen Haluan, että Eurooppa on koti kaikille yhteisöille.

"Olemme päättäväisiä: ei enää koskaan. Koska vihan Eurooppa on se, josta kieltäydymme. Koska Eurooppa ilman juutalaisia ​​ei enää olisi Eurooppa."

Mainos

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa