Liity verkostomme!

EU

#europeancouncil Hollanti Mepit osake odotukset neuvoston puheenjohtajuus ennen keskustelua

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

20160101-NLPresidencyBannerParlamentin jäsenet keskustelevat Alankomaiden puheenjohtajakauden painopisteistä pääministeri Mark Rutten ja komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin kanssa tammikuun aamulla 2o. Puheenjohtajavaltion päätavoitteena on keskittyä olennaiseen ja kasvuun samalla kun olla yhteydessä kansalaisyhteiskuntaan. Täällä on hollantilaisia ​​parlamentin jäseniä koko poliittisten taajuuksien odotuksista, jotka on kerätty joulukuussa ennen Alankomaiden puheenjohtajakautta.

Esther de Lange (EPP): "Alankomaiden puheenjohtajakausi tulee hyvin vaikeaan aikaan. Euroopan unionia uhkaavat sekä sisäisesti että ulkoisesti kriisit ja epävakaus. Siksi odotamme puheenjohtajavaltio Alankomaiden tekevän kaikkensa varmistaakseen Euroopan yhtenäisyyden ja päättäväisyyden. Tärkeintä on aloittaa maa- ja merirajojen yhteinen valvonta. Jos Eurooppa ei pysty vähentämään taloudellisten pakolaisten määrää, paikallista tukea on vähemmän pakolaisten vastaanottamiseen, jotka todella tarvitsevat apuamme. odottaa konkreettisia tuloksia aikamme tärkeimmistä kysymyksistä, joiden pitäisi olla seuraavan kuuden kuukauden painopiste. "

Paul Tang (S&D): "Nykyisillä ongelmilla on yksi yhteinen asia, olipa kyse pakolaiskriisistä tai yritysten veronkierron torjumisesta, voimme ratkaista ne vain yhdistämällä voimamme Euroopan tasolla. Pelko hallitsee edelleen liikaa: luotamme kansallisiin etuihimme ja siksi olemme kaikki huonommassa asemassa. Näemme tällä hetkellä, kuinka maahanmuutto-ongelma jakaa Euroopan ja ihmiset puhuvat rajojen sulkemisesta. Se ei merkitsisi edistystä. Odotan tänä vuonna Alankomaiden kiinnittävän jäsenvaltioiden huomion yhteisiin etuihin ja yhteisiin arvoihin. Sanat, mutta erityisesti toimet. "

Mainos

Peter van Dalen (ECR): "Alankomaista tulee lainvalvontaviranomaisten puheenjohtaja. Voimassa olevat ja uudet säännöt on pantava täytäntöön kaikkialla EU: ssa. Tasa-arvoisen täytäntöönpanon tulisi olla keskeistä tieliikenteessä, kalastuksessa, eurossa, Schengenissä, pankeissa ja muussa. Brexit se olisi katastrofi sekä EU: lle että Alankomaille Alankomaiden olisi tehtävä kaikkensa estääkseen Yhdistyneen kuningaskunnan, hyvän liittolaisen, poistumisen EU: sta. Arvioidessaan EU: n Pakistanin kanssa tekemää kauppasopimusta Alankomaiden olisi varmistettava, että maa käyttää oikeuksiaan (uskonnollisten) vähemmistöjen vakavasti. jumalanpilkkalakien väärinkäytön on lopetettava! "

Hans van Baalen (ALDE): "Hollannin puheenjohtajakaudella keskitytään sisämarkkinoiden ja kansainvälisen kaupan vahvistamiseen. TTIP on elintärkeää. Talouskasvu on ainoa ratkaisu moniin ongelmiin EU: ssa. Lisäksi puheenjohtajavaltio Alankomaiden on tehtävä työtä pakolaiskriisi, Schengen-alueen haasteet, EU: n ja Venäjän suhteet ja MH17-katastrofin seuraukset, mahdollinen Brexit ja IS / Daeshin torjunta Syyriassa ja sen ulkopuolella.Euroopan rajojen tehokas valvonta on välttämätöntä EU: n sisäisille ja ulkoisen turvallisuuden torjumiseksi laittoman maahanmuuton torjumiseksi ja pakolaiskriisin hallitsemiseksi. "

Anja Hazekamp (GUE / NGL): "Odotan Alankomaiden sitoutuvan tiukasti elinkelpoiseen planeetaan. Tähän sisältyy huomion kiinnittäminen eläimiin, luontoon ja ympäristöön. Päivien kestävää eläinkuljetusta tulisi vähentää rajusti. Myös liikakalastuksen lopettaminen, luonnon säilyttäminen säilyttämissäännöt ja hormoneja häiritsevien aineiden kieltäminen ovat tärkeitä aiheita vuonna 2016. Näinä vaikeina aikoina odotamme Alankomaiden pitävän kiinni suvaitsevaisuuden, myötätunnon ja kestävyyden arvoista.Yksityisyyttä ja vapauksia on suojeltava eikä niitä saa uhrata terrorismin torjunnassa. "

Mainos

Bas Eickhout (Vihreät / EFA): "Puheenjohtajavaltio tarjoaa Alankomaille mahdollisuuden esiintyä ohjaavana maana. Ottamalla johtoaseman Alankomaat voi auttaa parantamaan eurooppalaista lähestymistapaa pakolaiskriisiin, ilmastonmuutokseen, veronkiertoon ja muihin suuriin haasteisiin, joissa tähän mennessä on edistytty hyvin hidas. Mutta Alankomaat on edelleen jäljessä uusiutuvan energian suhteen, osoittaa vain vähän myötätuntoa pakolaisille ja tunnetaan veroparatiisina. EU: n puheenjohtajavaltio on loistava tilaisuus muuttaa tätä nopeasti. "

Marcel de Graaff (ENF): "En odota mitään Alankomaiden puheenjohtajakaudelta. Tämä hallitus on katastrofi Hollannille, mutta hyvä noudattamaan Brysselin määräyksiä. Rutte tanssii Junckerin säveltämän mukaisesti ja jatkaa Alankomaiden tuhoamista. Hallitus Alankomaiden etujen edustaminen olisi jo sulkenut rajan ja lukinnut Syyriassa taisteluista palaavat Alankomaiden kansalaiset. Meidän on päästävä EU: sta, eurosta ja ehdottomasti Schengen-alueelta. Sitä ei tapahdu Rutten puheenjohtajuuden aikana. ! "

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa