Liity verkostomme!

Euroopan parlamentti

#AndyHall Labour -jäsenet vaativat Thaimaan viranomaisia ​​lopettamaan ihmisoikeusaktivistin "täysin mahdotonta hyväksyä"

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Andy-saliLabour-parlamentin jäsenet ovat vaatineet Thaimaasta lopettamaan seitsemän vuoden vankilassa olevan brittiläisen ihmisoikeusaktivistin häirinnän.

Andy Hall (kuvassa) viranomaiset syyttävät rikoksista kunnianloukkausta ja "tietokonerikoksia" sen jälkeen, kun Thaimaassa on esiintynyt modernin orjuuden tapauksia. Hän on taistellut ihmisoikeuksien suojelemiseksi Kaakkois-Aasiassa viimeiset 10 vuotta ja osallistunut avaintutkimukseen, joka dokumentoi siirtotyöläisten hirvittävää kohtelua Thaimaan suuressa yrityksessä.

Thaimaan viranomaiset takavarikoivat Andyn passin, ja häntä on kielletty poistumasta maasta. Neljällä erillisellä syytteellä, lukemattomilla vetoomuksilla, vääriä tunnustuksia koskevilla vaatimuksilla ja todistajien pelotteluilmoituksilla työväenpuolueen parlamentin jäsenet ja TUC vaativat tämän häirinnän lopettamista ja EU: n painostusta Thaimaahan.

Mainos

Labourin johtaja Euroopan parlamentissa Glenis Willmott sanoi: "Thaimaan viranomaiset ovat häirinneet Andyä, jota Andy on kokenut. Sitä ei voida hyväksyä. Olen nostanut Andyn tapauksen suoraan EU: n vanhimmalle ulkomaiselle edustajalle.

"Korostimme Andyn ahdistuksen jälleen kiireellisessä keskustelussa Euroopan parlamentissa ja kehotimme Thaimaan viranomaisia ​​lopettamaan häirinnän välittömästi. Ihmisoikeudet ovat EU: n asialistan kärjessä, ja vaadimme jatkossakin ihmisarvoisten työoikeuksien kunnioittamista kaikkialla maailmassa. .

"Se, että joutuu kohtaamaan seitsemän vuoden helvetin Thaimaan vankilassa ihmisoikeuksien puolustamisen" rikoksesta ", uhmaa vakaumusta. Thaimaan viranomaisten on myönnettävä hänelle vapaus välittömästi."

Mainos

TUC: n pääsihteeri Frances O'Grady sanoi: "Jos moderni orjuus halutaan hävittää maailmanlaajuisista toimitusketjuista, ammattiyhdistyksillä ja kampanjoijilla on oltava oikeus puhua. Andy Hallin on pitänyt esiintyä tuomioistuimissa - joista missään ei ole todettu rikkoneen mitään lakeja - osoittamaan, että tämä ei ole muuta kuin oikeudellinen häirintä.

"Thaimaan oikeusministerin pitäisi hävetä auttaessaan huonoja pomoja ylläpitämään kauhistuttavia käytäntöjään, ja Thaimaan hallituksen tulisi torjua orjuutta ja ihmiskauppaa, ei ihmisoikeuksien puolustajia ja ammattiliittoja."

Andy Hall lisäsi: "Olen luovuttanut itseni Bangkokin eteläisen rikostuomioistuimen säilöön ja pyytänyt väliaikaista vapauttamista takuita vastaan ​​rikosoikeudenkäynnin odottamiseksi. Olen luovuttanut vapauden ja liikkumisvapauden Thaimaan oikeusjärjestelmälle.

"Tutkijan lisäksi myös oikeusjärjestelmä on oikeudenkäynnissä. Tutkimuksen tekeminen siirtotyöläisten olosuhteista ja pyrkimys vahvistaa maahanmuuttopolitiikkaa ja oikeusvaltiota Thaimaassa ei saisi olla rikos.

"Olen päättänyt jatkaa tärkeätä työtäni maahanmuuttajien oikeuksien edistämiseksi ja suojelemiseksi jatkuvasta häirinnästä huolimatta."

Oikeudenkäynti alkaa maanantaina (Tammikuu 18).

Euroopan parlamentti

EYE2021 verkossa: Osallistu ja muokkaa tulevaisuutta

Julkaistu

on

Jos olet 16–30 -vuotias ja haluat muokata Euroopan tulevaisuutta, osallistu EYE2021 -tapahtumaan verkossa ja kuule äänesi, EU-asiat.

Lokakuun ensimmäisen viikon aikana tuhannet EU: n nuoret siirtyvät Strasbourgin parlamenttiin European Youth Event (EYE), keskustella ja jakaa ideoita Euroopan tulevaisuuden muokkaamisesta.

Heillä on mahdollisuus osallistua paneelikeskusteluihin, työpajoihin, urheilutoimintaan, osastolle ja taiteellisiin esityksiin sekä vaihtaa ajatuksia asiantuntijoiden, aktivistien, vaikuttajien ja päättäjien kanssa.

Mainos

Osallistu virtuaalikokemukseen

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla Strasbourgissa osallistuaksesi: EYE2021 sisältää myös paljon verkkotoimintaa.

Yhdistä verkossa minkä tahansa laitteen kautta tai lataamalla erillisen sovelluksen. Osallistu reaaliajassa ja vaihda ajatuksia tai ota yhteyttä myöhemmin.

Mainos

Jotta saat kaiken irti kokemuksesta, rekisteröidy alustalle, jolloin voit:

  • Verkostoidu muiden osallistujien, puhujien ja organisaatioiden kanssa: lähetä viestejä muille osallistujille ja jaa näkemyksesi puhujien/organisaation kanssa
  • Tutustu nuorisojärjestöihin ja opi lisää heidän työstään
  • Varaa aktiviteetit, joista olet kiinnostunut
  • Esitä kysymyksiä, jaa kommentteja, vastaa kyselyihin ja keskustele muiden osallistujien kanssa
  • Osallistu verkkokilpailuihin ja voita palkintoja


Toiminta verkossa alkaa 4. Voit seurata sitä sosiaalisessa mediassa hashtagin #EYE2021 avulla.

Tulevaisuus on sinun ja meidän

EYE2021 on myös huipentuma Euroopan parlamentin nuorisoneuvotteluprosessille Konferenssi Euroopan tulevaisuudesta. Jaa ideasi ennen 9. lokakuuta.

EYE2021 -osallistujat tutkivat ideoita työpajoissa ja äänestävät niistä. Tulokset sisällytetään raporttiin, joka esitetään konferenssin jäsenille ja syötetään poliittiseen keskusteluun.

EYE2021 

Continue Reading

Euroopan parlamentin vaaleissa

Saksalainen tuleva kuningasvalmistaja näkee laillisen kannabiksen, mutta vähän muuta SPD/Vihreät-liittouman kanssa

Julkaistu

on

By

Vapaiden demokraattien puolueen FDP -ehdokkaan Christian Lindnerin kyltti asetetaan hallitukseen Saksan 26. syyskuuta pidettävissä yleisvaaleissa Bonnissa, Saksassa 20. syyskuuta 2021. REUTERS/Wolfgang Rattay

Kannabiksen laillistaminen on ainoa asia, jonka Saksan vapaat demokraatit (FDP) voisivat helposti sopia vasemmistokeskisten sosiaalidemokraattien ja vihreiden kanssa, FDP: n johtaja on sanonut, kuulostaen viileältä mahdollisuudesta muodostaa ns. kirjoittaa Paul Carrel, Reuters.

Christian Lindner haluaa, että hänen yritysystävällisestä FDP: stä tulee kuningasvalmistajia sunnuntaina pidettävien kansallisten vaalien jälkeen, jolloin Euroopan suurimman talouden tuleva kehitys on vaakalaudalla 16 vuoden vakaan, keskustaoikeisen johtajuuden jälkeen Angela Merkelin johdolla.

Mainos

Vallassa vuodesta 2005, hän aikoo erota äänestyksen jälkeen.

Mielipidemittaukset osoittavat, että vasemmistokeskisten sosiaalidemokraattien (SPD) ja vihreiden liittoutuma FDP: n kanssa, joka on kutsuttu liikennevaloallianssiksi puolueensa punaisen, vihreän ja keltaisen värin vuoksi, on todellinen aritmeettinen mahdollisuus vaalien jälkeen.

Mutta kun Augsburger Allgemeine -lehti haastattelussa kysyi, mitä FDP: n olisi helpompi saavuttaa sosiaalidemokraattien (SPD) ja vihreiden kanssa kuin Merkelin konservatiivien kanssa, joita hän on lähempänä, Lindner vastasi yksinkertaisesti:

Mainos

"Kannabiksen laillistaminen."

Kun häntä pyydettiin mainitsemaan muita asioita, hän vastasi: "En voi ajatella monia tällä hetkellä."

Lindner, jonka puolue uskoo veronkevennyksiin ja kannabiksen laillistamiseen, sanoi olevansa epävarma siitä, mitä sosiaalidemokraattien liittokansleri -ehdokas Olaf Scholz edusti.

"En ole varma, mikä on hänen oma poliittinen kantansa", hän sanoi.

Scholzin SPD näki sen etumatka Merkelin konservatiiviin tiistaina (21. syyskuuta) julkaistussa kyselyssä, joka viittasi kiristyvään kilpailuun vain viisi päivää ennen vaaleja.

Continue Reading

Euroopan parlamentti

Euroopan tulevaisuus: Eurooppalaiset keskustelevat taloudesta, työpaikoista ja koulutuksesta Strasbourgissa

Julkaistu

on

Ensimmäinen neljästä Euroopan kansalaispaneelista kokoontui Strasbourgissa 17. – 19. Syyskuuta keskustelemaan taloudesta, koulutuksesta, kulttuurista ja digitaalisesta vallankumouksesta.

Yhteensä 200 ihmistä saapui Euroopan parlamenttiin Strasbourgissa aloittamaan prosessin, jonka avulla he voivat muotoilla suosituksia EU: n politiikoista Konferenssi Euroopan tulevaisuudesta.

Paneelin jäsenet, jotka valittiin satunnaisesti edustamaan EU: n monimuotoisuutta, tarkastelivat monenlaisia ​​aiheita, kuten taloutta, työpaikkoja, sosiaalista oikeudenmukaisuutta, koulutusta, kulttuuria, nuoria, urheilua ja digitaalista muutosta.

Mainos

Tervehdyspuheissaan Euroopan parlamentin jäsen Guy Verhofstadt, konferenssin johtokunnan puheenjohtaja, korosti tapahtuman historiallista luonnetta: ”Tämä on ensimmäinen kerta, kun eurooppalaista politiikkaa ei kehitetä kansalaisten vaan kansalaisten puolesta. Koskaan aikaisemmin tällaista demokraattista kokemusta ei ole järjestetty ylikansallisella, yleiseurooppalaisella tasolla. ”

Kokouksissa vuorottelevat keskustelut pienryhmissä ja keskustelut kaikkien parlamentin täysistunnossa istuvien jäsenten kanssa. Eri alojen asiantuntijat kertoivat näkemyksistään tärkeimmistä tapahtumista ja haasteista.

Ensimmäisen kolmen päivän istunnon aikana paneeli vahvisti viisi teemaa, joita käsitellään tarkemmin seuraavissa kokouksissa:

Mainos
  • Työskentelee Euroopassa
  • Talous tulevaisuutta varten
  • Oikeudenmukainen yhteiskunta
  • Oppiminen Euroopassa
  • Eettinen ja turvallinen digitaalinen muutos

Jokainen teema oli jaettu osa-aiheisiin. Seuraavien istuntojen aikana paneelin jäsenet jaetaan ryhmiin työskentelemään ala-aiheiden parissa sekä käymään laajempaa keskustelua kaikkien paneelin jäsenten kanssa.

Paneeli valitsi myös 20 edustajaa konferenssin täysistuntoon, jossa he esittävät paneelin johtopäätökset ja keskustelun EU: n toimielinten ja kansallisten parlamenttien edustajien kanssa.

Osallistujat pitivät tervetulleena tilaisuutta puhua EU: n ongelmista. Italialainen teini -ikäinen Claudia sanoi: ”Tämä on erittäin mielenkiintoista. En tiennyt paljon politiikasta ja taloudesta, mutta olen erittäin iloinen voidessani olla täällä, tavata ihmisiä eri kulttuureista ja keskustella monista eri ongelmista. "

Espanjalainen Eduardo sanoi: ”Se on ollut uskomaton kokemus. En tiennyt mitä odottaa, mutta en voinut koskaan kuvitella tällaista. Olisin voinut tehdä sen 20 vuotta sitten. "

Toinen istunto pidetään verkossa 5. – 7. Marraskuuta, ja kolmas pidetään henkilökohtaisesti 3. – 5. Joulukuuta Dublinissa.

Muut Euroopan kansalaisten paneelit aloittavat työnsä tulevina viikonloppuina. Toinen paneeli, joka keskittyy EU: n demokratiaan, arvoihin, oikeuksiin, oikeusvaltioon ja turvallisuuteen, kokoontuu 24. - 26. syyskuuta.

Kansalaisten paneelit 

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa