Liity verkostomme!

Euroopan toimintasuunnitelman muuttoliikkeestä

#refugeecrisis Komission arviot 2015 toimet ja asetetaan 2016 painopisteet

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

refugee_crisis_Europe_aViikoittaisessa kokouksessaan tänään (13. tammikuuta) komission jäsenten kollegio keskusteli pakolaiskriisistä tarkastelemalla vuonna 2015 toteutettuja toimenpiteitä ja keväällä 2016 esiteltäviä aloitteita. Viime vuonna kansainvälistä etsivien ihmisten lukumäärän ennennäkemätön kasvu suojelu Euroopassa osoittautui tärkeäksi testiksi yhteiselle eurooppalaiselle turvapaikkajärjestelmälle ja Schengen-alueelle.

Euroopan komissio toteutti nopeasti toimenpiteitä kriisin ratkaisemiseksi ja jatkaa yhteistyötä jäsenvaltioiden ja kolmansien maiden kumppaneiden kanssa ihmisten virtauksen hallitsemiseksi, Euroopan rajojen suojelemiseksi ja näiden muuttopaineiden perimmäisten syiden poistamiseksi. Vuosi 2016 on uusi tärkeä vuosi kohti solidaarisuuteen ja vastuiden oikeudenmukaiseen jakamiseen perustuvaa turvapaikkajärjestelmää.

Euroopan komission ensimmäinen varapuheenjohtaja Frans Timmermans sanoi: "Voimme päästä eroon tästä kriisistä vain yhdessä. Vuonna 2016 on saatava selkeät ja konkreettiset tulokset sääntöjenvastaisten virtausten ja rajojemme hallinnan palauttamisessa seuraavista viikoista ja kuukausista alkaen. EU: n on kokonaisuudessaan tehostettava ponnistelujaan; komission esittämät ehdotukset on hyväksyttävä ja vuonna 2015 sovitut lähestymistavat on pantava täysimääräisesti täytäntöön. Meidän on varmistettava, että hotspotit ovat täysin toimintakykyisiä ja että saapuvat ihmiset Olemme asianmukaisesti rekisteröityneet ja sormenjäljet ​​ottaneet huomioon myös toissijaiset liikkeet. Meidän on saatava siirtojärjestelmä irti maasta ja palautettava ne, joilla ei ole oikeutta jäädä.

Mainos

"Meidän pitäisi myös tehdä parempaa yhteistyötä kolmansien maiden kanssa perussyiden torjumiseksi ja virtauksen hillitsemiseksi sekä palauttamisen ja takaisinottamisen parantamiseksi. Vuonna 2016 meidän on palattava Schengenin normaaliin toimintaan, ja meidän on varmistettava, että jäsenvaltiot tekevät ei tunne tarvetta ottaa käyttöön tai pidentää sisärajavalvontaa. Komissio tekee kaiken tarvittavan tämän toteuttamiseksi. Lisäksi keksimme tulevaisuuteen suuntautuvan ajattelun ja rohkeita toimia varmistaaksemme, että turvapaikkajärjestelmämme on tulevaisuuden todiste ja auttaa muuttovirtojen hallinnassa kestävällä tavalla. "

Euroopan komission jäsen Dimitris Avramopoulos lisäsi: "Olemme tienhaarassa vuonna 2016. Yhdessä tekemämme päätökset ja toimet määrittelevät unionin tulevaisuuden - koska kyseessä on juuri se, mikä määrittelee meidät unioniksi. Toisaalta olemme Meidän on pikaisesti toteutettava kuormittajat, siirtäminen, palauttaminen, Euroopan rajavartijat ja Schengenin normalisointi. Toisaalta meidän on oltava rohkeita ja katsottava eteenpäin. Siksi komissio työskentelee jo ahkerasti valmistellakseen Dublin-järjestelmän tarkistusta , pysyvä uudelleensijoittamisjärjestelmä ja kattava paketti laillista maahanmuuttoa ja kotouttamista varten. Emme voi unohtaa laajempaa kuvaa. "

Tärkeimmät toimet vuonna 2015

Mainos

Eurooppalainen muuttoliikeagenda

Junckerin komissio totesi muuttoliikkeen yhdeksi kymmenestä poliittisesta painopistealastamme ennen virkaanastumistamme marraskuussa 2014. Teimme välittömästi toimia vuonna 2015 vastaamaan kiireellisimpään haasteeseen ja pelastamaan ihmishenkiä merellä ja määrittelemällä samalla kattavan strategian muuttoliikkeen hallitsemiseksi. parempi kaikilta osin.

Komissio esitti 13. toukokuuta Euroopan muuttoliikeagendan kriisin ratkaisemiseksi. Kaksi viikkoa myöhemmin, 27. toukokuuta, komissio esitteli Agendan ensimmäisen täytäntöönpanopaketin, joka sisälsi ehdotuksia 40,000 20,000 henkilön siirtämisestä Kreikasta ja Italiasta, XNUMX XNUMX henkilön uudelleensijoittamisesta EU: n ulkopuolelta, EU: n toimintasuunnitelman maahanmuuttajien salakuljetuksen torjumiseksi ja kolminkertaistamalla merellä etsintä- ja pelastusoperaatioissa käytetty budjetti ja varat. Sormenjälkien ottamista koskevat ohjeet annettiin myös jäsenvaltioiden auttamiseksi maahanmuuttajien rekisteröinnissä.

Euroopan komissio esitteli toisen täytäntöönpanopaketin 9. syyskuuta. Paketti sisälsi ehdotuksia 120,000 1.8 ylimääräisen turvapaikanhakijan siirtämisestä erityisen paineen alaisista jäsenvaltioista, pysyvän kriisinsiirtomekanismin, turvallisten lähtömaiden eurooppalaisen luettelon, palauttamista koskevan toimintasuunnitelman ja palauttamisoppaan sekä ehdotuksen perustaa Afrikan erityisrahaston, jonka kokonaisbudjetti on XNUMX miljardia euroa. Hotspot-lähestymistavan täytäntöönpano aloitettiin syyskuussa Kreikassa ja Italiassa komission, Frontexin ja EASOn virastojen tuella. Ensimmäiset uudelleensijoitukset alkoivat tapahtua lokakuussa, vaikka sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitaan vielä paljon työtä.

Budjettitoimenpiteet

Budjettituen osalta komissio on jo ehdottanut muutoksia vuoden 2015 ja 2016 talousarvioihinsa, mikä lisää pakolaiskriisiin kohdennettuja varoja 1.7 miljardilla eurolla. Tämä tarkoittaa, että komissio käyttää lähes 10 miljardia euroa pakolaiskriisiin vuosina 2015 ja 2016. Nopeutetussa menettelyssä sekä Euroopan parlamentti että neuvoston jäsenvaltiot hyväksyivät komission muutetun talousarvion. Jäsenvaltiot ovat sitoutuneet käyttämään kansallisia menoja vastaamaan EU: n rahoitusta UNHCR: lle, Maailman ruokaohjelmalle ja muille asiaankuuluville järjestöille (500 miljoonaa euroa), EU: n Syyrian aluerahastolle (500 miljoonaa euroa) ja Afrikan hätärahastolle (1.8 euroa) bn).

Muuttovirtojen hallinta

Komissio on pyrkinyt paremmin hallitsemaan muuttovirtoja ja estämään saapumiset Eurooppaan. Komissio on toteuttanut useita toimenpiteitä kolmansien maiden kumppaneiden kanssa.

Kun tilanne muuttui kriittiseksi Länsi-Balkanin reitillä, presidentti Juncker pyysi reittiä pitävien maiden johtajien kokouksen 25. lokakuuta. Tässä yhteydessä sovittiin 17 pisteen toimintasuunnitelmasta, ja komissio ja osallistuvat valtiot järjestävät viikoittaisia ​​videoneuvotteluja tehokkaan seurannan varmistamiseksi (tähän mennessä on järjestetty 11 videoneuvottelua).

Turkin kanssa sovittiin 15. lokakuuta yhteisestä toimintasuunnitelmasta, joka pantiin täytäntöön 29. marraskuuta pidetyssä EU: n ja Turkin huippukokouksessa. Toimintasuunnitelma on osa kattavaa yhteistyöohjelmaa, joka perustuu jaettuun vastuuseen, keskinäisiin sitoumuksiin ja toteutukseen. Komissio ehdotti 24. marraskuuta Turkin pakolaisjärjestelyä, jolla koordinoidaan EU: n 3 miljardin euron kokonaismääräraha väliaikaisen suojelun alla olevien syyrialaisten ja Turkin isäntäyhteisöjen tukemiseksi. Komissio ehdotti 15. joulukuuta Turkin kanssa järjestettävää vapaaehtoista humanitaarista maahanpääsyä Syyrian konfliktin seurauksena siirtymään joutuneille henkilöille.

Valettan muuttoliikehuippukokous kokosi 12. marraskuuta EU: n ja Afrikan valtioiden ja hallitusten päämiehet vahvistamaan yhteistyötä ja puuttumaan kriisin perimmäisiin syihin. Tämän seurauksena luettelo konkreettisista toimista pannaan täytäntöön vuoden 2016 loppuun mennessä. Samassa kokouksessa perustettiin virallisesti EU: n Afrikan erityisrahasto, jonka kokonaisrahoitus EU: n rahoitusvaroista oli 1.8 miljardia euroa.

Rajapaketti

Komissio esitteli 15. joulukuuta rajapaketin, joka koostuu tärkeistä toimenpiteistä EU: n ulkorajojen turvaamiseksi, muuttoliikkeen hallitsemiseksi ja sisäisen liikkumisvapauden suojaamiseksi Schengen-alueella. Komissio ehdotti Euroopan raja- ja merivartioston perustamista Frontexin toimeksiannon vahvistamiseksi. Paketti sisälsi myös ehdotuksia eurooppalaiseksi matkustusasiakirjaksi laittomasti oleskelevien kolmansien maiden kansalaisten palauttamiseksi ja vapaaehtoisen humanitaarisen maahanpääsyn järjestelmän kanssa Turkin kanssa Syyrian konfliktin seurauksena siirtymään joutuneille henkilöille.

Suunta eteenpäin vuonna 2016

Vuosi 2016 on omistettu selkeiden ja konkreettisten tulosten saavuttamiselle ja sovittujen toimenpiteiden toteuttamiselle, mutta myös tulevan politiikkamme muokkaamiselle, mukaan lukien hyväksymällä komission ilmoittamat ehdotukset mahdollisimman pian. Tarvitaan yhteisiä eurooppalaisia ​​toimia.

Euroopan unionin on tehostettava toimiaan vuonna 2015 seuraavilla aloilla:

  • Muuttamisesta: vain 272 henkilöä on siirretty neuvoston syyskuussa hyväksymästä 160,000 XNUMX: sta. Siirtymisen toteuttamiseksi sekä etujäsenvaltioiden että jäsenvaltioiden, joissa tarvitsevat henkilöt olisi siirrettävä uudelleen, on pantava nopeasti täytäntöön kaksi siirtopäätöstä, erityisesti ilmoittamalla ja lisäämällä siirtämiseen välittömästi käytettävissä olevia paikkoja ja vastaanottavien henkilöiden vastaanottamista.
  • Uudelleensijoittaminen: Jäsenvaltioilta ja assosioituneilta valtioilta saatujen tietojen perusteella 5,331 henkilöä oli tarkoitus siirtää uudelleen järjestelmän mukaisesti vuonna 2015. Viime vuoden lopussa komissio on saanut vahvistuksen siitä, että vain 779 oli tosiasiallisesti uudelleensijoitettu. Yhteensä 22,504 henkilöä on määrä siirtää uudelleen vuoden 2017 loppuun mennessä.
  • Kuumilla alueilla: Kreikassa viidestä hotspot-alueesta vain yksi on täysin toiminnassa (Lesvos). Italiassa tunnistetuista kuudesta hotspot-alueesta kaksi on toistaiseksi toiminnassa (Lampedusa ja Trapani). Täysin toimivat hotspotit ovat välttämättömiä siirtojen suorittamiseksi.
  • Palattuaan: Euroopan on lisättävä sellaisten henkilöiden paluuta, joilla ei ole oikeutta jäädä Eurooppaan lähtömaahansa, panemalla täytäntöön palauttamista koskeva toimintasuunnitelma ja etenemällä takaisinottosopimusten ja neuvottelujen parissa.
  • Schengen: vuoden 2016 painopistealueena on palata Schengenin normaaliin toimintaan varmistamalla, että jäsenvaltioiden ei tarvitse poikkeuksellisesti ottaa käyttöön tai pidentää sisärajavalvontaa.
  • Euroopan raja- ja merivartioston suhteen parlamentin ja neuvoston on saatettava nopeasti päätökseen neuvottelut, kuten joulukuussa kokoontunut Eurooppa-neuvosto sitoutui.

Kollegio keskusteli myös jatkotoimenpiteistä, joita tarvitaan nykyisen kriisin yhteydessä. Viime vuoden tapahtumat ovat osoittaneet, että Dublin-järjestelmä on nykyisessä muodossaan kestämätön. Kuten viime syyskuussa ilmoitettiin, komissio aikoo laatia Dublin-järjestelmän uudistuksen, jonka ehdotukset on määrä toimittaa maaliskuuhun mennessä osana yhtenäisen turvapaikkajärjestelmän luomista. Vähentääkseen turvautumista epäsäännöllisiin reitteihin komissio valmistelee myös laillista maahanmuuttoa koskevaa toimenpidepakettia, johon sisältyy sinisen kortin direktiivin uudistus. Lisäksi ehdotetaan integraatiotoimenpiteitä.

Komissio esittää vuoden 2016 loppuun mennessä uuden paketin maahanmuuttajien salakuljetuksesta. Komission suositusta Turkin kanssa toteutettavasta vapaaehtoisesta humanitaarisen maahanpääsyn järjestelmästä olisi täydennettävä paikan päällä toteutettavilla toimilla ja jäsennellymmillä uudelleensijoittamispuitteilla. Maaliskuussa komissio tekee ehdotuksen kollektiivisen eurooppalaisen lähestymistavan varmistamiseksi tulevaisuudessa.

Ulkoisen ulottuvuuden olisi keskityttävä yhteistyöhön kolmansien maiden kanssa perimmäisten syiden torjumiseksi ja erityisesti sääntöjenvastaisten virtausten torjumiseksi Eurooppaan ja sellaisten palauttamiseksi, joilla ei ole oikeutta kansainväliseen suojeluun. Kumppanuudet ja yhteistyö keskeisten lähtö-, kauttakulku- ja kohdemaiden kanssa ovat jatkossakin painopistealueita esimerkiksi Khartumin ja Rabatin prosessien, Afrikan ja EU: n muuttoliike- ja liikkuvuusvuoropuhelun, Budapestin prosessin ja Prahan prosessin kautta.

Tulevia rahoitustarpeita arvioidaan monivuotisen rahoituskehyksen väliarvioinnin yhteydessä.

Lisätietoja

Euroopan toimintasuunnitelman muuttoliikkeestä

1st Euroopan muuttoliikeagendan täytäntöönpanopaketti

2nd Euroopan muuttoliikeagendan täytäntöönpanopaketti

3rd Euroopan muuttoliikeagendan täytäntöönpanopaketti (rajapaketti)

Euroopan muuttoliikeagenda - Lehdistöaineisto

Eurooppalainen muuttoliikeagenda - Lainsäädäntöasiakirjat

Sopimus EU: n talousarviosta vuodelle 2016 tuo kokonaisrahoituksen pakolaiskriisin torjumiseksi vuosina 2015 ja 2016 lähes 10 miljardiin euroon

Kokous Länsi-Balkanin muuttoreitillä

Pakolaiskriisin torjuntatoimenpiteiden nykytilanne

TIETOSIVU: Eurooppalainen muuttoliikeagenda - Tilanne: tammikuu 2016

ESITTELY: Pakolaiskriisin hallinta - nykytila ​​ja tulevat toimet 

Rikollisuus

18 pidätettiin yli 490 siirtolaisen salakuljetuksesta Balkanin reitille

Julkaistu

on

Romanian poliisin (Poliția Română) ja rajapoliisin (Poliția de Frontieră Română) virkamiehet, Europolin tukemana, purkivat järjestäytyneen rikollisryhmän, joka osallistui siirtolaisten salakuljetukseen niin kutsutulla Balkanin reitillä.

Toimintapäivä 29. heinäkuuta 2021 johti:

  • 22 kotietsintää
  • 18 epäiltyä pidätettiin
  • Ammusten takavarikointi, viisi ajoneuvoa, matkapuhelimet ja 22 000 euroa käteistä

Lokakuusta 2020 lähtien toiminut rikollinen verkosto koostui Egyptin, Irakin, Syyrian ja Romanian kansalaisista. Rikollisella ryhmällä oli soluja Balkanin reitin eri maissa, joista alueelliset avustajat hallinnoivat Jordaniasta, Iranista, Irakista ja Syyriasta tulevien siirtolaisten rekrytointia, majoitusta ja kuljetusta. Useat Romaniassa sijaitsevat rikossolut helpottivat siirtolaisryhmien Bulgarian ja Serbian rajanylitystä ja järjestivät tilapäismajoituksen Bukarestin alueella ja Länsi -Romaniassa. Siirtolaiset salakuljetettiin Unkariin matkalla Saksaan lopulliseksi määränpääkseen. Yhteensä 26 laitonta siirtolaiskuljetusta pidätettiin ja 490 siirtolaista havaittiin yrittäessään ylittää laittomasti Romanian raja. Hyvin organisoitu rikollinen ryhmä osallistui myös muuhun rikolliseen toimintaan, kuten huumekauppaan, asiakirjapetoksiin ja omaisuusrikoksiin.

Mainos

Jopa 10,000 € / maahanmuuttaja

Maahanmuuttajat maksoivat 4,000–10,000 4,000 euroa ihmiskaupan segmentistä riippuen. Esimerkiksi Romaniasta Saksaan ylittämisen helpottamisen hinta oli 5,000–60 euroa. Maahanmuuttajat, joista osa oli lapsiperheitä, majoitettiin erittäin huonoissa olosuhteissa, usein ilman pääsyä wc: hen tai juoksevaan veteen. Turvakotien osalta epäillyt vuokrasivat asuntoja tai käyttivät ryhmän jäsenten asuntoja, jotka sijaitsevat pääasiassa Călărașin piirikunnassa, Ialomițan läänissä ja Timișoarassa. Yhdessä turvakotissa, jonka koko oli noin 2 m100, epäillyt piilottivat XNUMX ihmistä samanaikaisesti. Siirtolaiset siirrettiin riskialttiissa olosuhteissa liian täynnä oleviin kuorma -autoihin tavaroiden välillä ja pakettiautoihin, jotka oli piilotettu ilman asianmukaista ilmanvaihtoa. 

Europol helpotti tietojenvaihtoa ja tarjosi analyyttistä tukea. Toimintapäivänä Europol lähetti yhden analyytikon Romaniaan tarkistamaan operatiiviset tiedot reaaliajassa Europolin tietokantoihin ja toimittamaan johtopäätöksiä alan tutkijoille. 

Mainos

Katso video

Continue Reading

Valko-Venäjä

Yhdysvallat "huolissaan" maahanmuuttajien virtauksesta Valko-Venäjältä Liettuaan

Julkaistu

on

By

Liettuan armeijan sotilaat asentavat partahöylän Valkovenäjän rajalle Druskininkai, Liettua 9. heinäkuuta 2021. REUTERS / Janis Laizans

Liettuan armeijan sotilaat asentavat partahöylän Valkovenäjän rajalle Druskininkai, Liettua 9. heinäkuuta 2021. REUTERS / Janis Laizans

Yhdysvallat on huolissaan Lähi-idän ja Afrikan maahanmuuttajien virtauksesta Valko-Venäjältä Liettuaan, yhdysvaltalainen diplomaatti on sanonut, kirjoittaa Andrius Sytas Vilnassa, Reuters.

Liettua aloitti perjantaina Valkovenäjän rajalleen 550 km: n (320 mailin) ​​parranajojohdon rakentamisen, kun se syytti Valkovenäjän viranomaisia ​​ulkomaalaisista maahanmuuttajista, jotka lähettivät laitonta laitetta Euroopan unioniin. Lue lisää.

Mainos

"Tarkkailemme asiaa hyvin tarkasti ja huolestuneesti", sanoi Yhdysvaltain apulaisasiainsihteeri George Kent sunnuntaina (15. heinäkuuta) julkaistussa haastattelussa Liettuan uutissivustolle 11min.lt.

Hänen mukaansa "painetaktiikka" on verrattavissa maahanmuuttajavirtoihin Venäjältä Suomeen ja Norjaan vuonna 2015.

"Kehotamme Valkovenäjän viranomaisia ​​lopettamaan tämän - tarkoituksellisesti työntämällä muista maista tulevia maahanmuuttajia Liettuan rajalle", Kent sanoi.

Mainos

Continue Reading

Euroopan toimintasuunnitelman muuttoliikkeestä

Ison-Britannian kotitoimisto kääntyy maahanmuuttajien viisumittoman työn sallimiseksi

Julkaistu

on

Yhdentoista tunnin kotitoimiston käänne antaa maahanmuuttajien työskennellä merituulipuistoissa ilman viisumia. Viime hetken päätöstä kiistanalaisen viisumivapauden jatkamisesta on kritisoinut yksi kansanedustaja ja RMT-liitto.

Hull Eastin kansanedustaja Karl Turner kutsuu päätöstä "uudeksi iskuksi Yhdistyneen kuningaskunnan merenkulkijoille".

"Merituuliteollisuus on kasvava ala, ja on elintärkeää, että brittiläiset merenkulkijat voivat kilpailla oikeudenmukaisesti näistä työpaikoista", hän sanoi. "Meillä on hyvä määrä merenkulkijoiden luokituksia omassa vaalipiirissäni Itä-Hullissa, jotka eivät pysty kilpailemaan näistä työpaikoista johtuen siitä, että ulkomaiset EU: n ulkopuoliset merenkulkijat ovat kohtuuttomasti alittaneet palkkatason. Hallituksen on lopetettava tämä hyväksikäyttö välittömästi ja annettava ammattitaitoisille brittiläisille merenkulkijoille mahdollisuus kilpailla näistä työpaikoista. "

Mainos

Sisäasiainministeriötä on myös kritisoitu sekaannuksen aikaansaamisesta, koska tuulipuisto-operaattoreita kehotettiin tammikuussa aloittamaan työntekijöidensä valmisteleminen tiukempia maahanmuuttosääntöjä varten.  

Maahanmuutto - ja viisumiasiantuntija Yash Dubal, johtaja AY & J-asianajajat, sanoo, että hänen asiakkaansa ovat turhautuneet muutosten viime hetken luonteesta.

Hän selitti: ”Useat olivat käyttäneet aikaa ja resursseja vaihtoehtoisten järjestelyjen tekemiseen henkilöstötarpeidensa tyydyttämiseksi. Syynä oli perusteltu huoli siitä, että järjestelmä päättyy 1. heinäkuuta. Työntekijöiden työsopimuksia ei ollut uusittu. He ovat nyt turhautuneita. Päätös poikkeuksen jatkamisesta tuo esiin myös alan välisen akuutin työvoimapulan ongelman, joka on todellinen ja jatkuva. "

Mainos

Offshore Wind Workers 'Concession (OWWC) vapauttaa merituulihankkeissa Yhdistyneen kuningaskunnan aluevesillä työskentelevät maahanmuuttajat tarpeesta saada Ison-Britannian työviisumi. Sen oli määrä päättyä 1. heinäkuuta. Mutta sisäministeriö antoi 2. heinäkuuta ilmoituksen järjestelmän jatkamisesta uudella vuodella. Lausunnossaan se sanoi, että myönnytys oli "maahanmuuttosääntöjen ulkopuolella" ja sitä sovelletaan työntekijöihin, jotka ovat välttämättömiä tuulipuistojen rakentamiseen ja ylläpitoon Yhdistyneen kuningaskunnan aluevesillä.

Toimilupa antaa edelleen ulkomaalaisille työntekijöille luvan tulla Yhdistyneeseen kuningaskuntaan 1. heinäkuuta 2022 asti "liittyäkseen alukseen, joka harjoittaa tuulipuiston rakentamista ja ylläpitoa Yhdistyneen kuningaskunnan aluevesillä".

Järjestelmä alkoi vuonna 2017 ja sitä oli jatkettu useaan otteeseen. Tammikuussa, kun kiistanalaisesta uudesta pisteisiin perustuvasta maahanmuuttojärjestelmästä tuli laki, sisäministeriö antoi tuuliviljelijöille lausunnon, jossa se toisti aikomuksensa lopettaa poikkeus. Virkamiehet kehottivat toimijoita tarkistamaan työvoimansa tilan. Monet käyttivät aikaa ja resursseja muutosten lieventämiseen.

Ammattiyhdistykset ovat aiemmin arvostelleet luopumista siitä, että se vie työpaikkoja brittiläisiltä merenkulkijoilta ja sallii tuulipuisto-operaattoreiden palkata halpaa ulkomaista työvoimaa, joka on usein merellä vähintään 12 tuntia päivässä ja maksaa vähemmän kuin Yhdistyneen kuningaskunnan vähimmäispalkka. työskentelee alle 4 puntaa tunnissa.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa