Liity verkostomme!

EU

Uusi vuosi, uusi alku: parlamentin toiveet vuodelle 2016

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

20151211PHT07128_originalJoka vuosi tulee uusia toivoja ja unelmia sekä uusi päättäväisyys niiden saavuttamiseen. Vuoden 2015 lopussa Euroopan parlamentti kysyi johtavilta parlamentin jäseniltä heidän toiveitaan vuodelle 2016. Kaikki Euroopan parlamentin jäsenet haluavat liittyä heidän seuraansa toivottaen sinulle hyvää ja menestyvää uutta vuotta!

Martin Schulz (Saksa, S&D)

Vaikea vuosi monille osille Eurooppaa on päättynyt. Toivon, että me ja etenkin johtajamme pystymme oppimaan ja hyödyntämään oppimista hyvällä tavalla vuonna 2016. Uusi vuosi on tilaisuus aloittaa alusta, löytää jälleen oppimaamme turvallisuutta ja rauhaa. Pitää itsestäänselvänä. Toivotan sinulle ja perheellesi menestyksekästä ja rauhallista vuotta 2016.

Antonio Tajani (Italia, EPP)
Vuosi 2015 oli Euroopalle haasteen vuosi, haaste yhteiskunnallemme perustuville arvoille: vapaus, suvaitsevaisuus, perusoikeuksien kunnioittaminen. Tämä haaste on vahvistanut meitä vakaumuksissamme, identiteetissämme ja tietoisuudessamme historiastamme. Toivon, että vuonna 2016 vastaamme tähän haasteeseen paitsi meillekin, myös kaikille maailman ihmisille, jotka ovat vaarassa, vainottuina uskomustensa, ideoidensa ja vapauden kunnioittamisensa vuoksi.Mairead McGuinness (Irlanti, EPP)
Toivon vuodelle 2016, että voimat eivät ylläty monista edessämme olevista vaikeista asioista ja jatkaaksemme taistelua sen puolesta, mikä on oikein esteistä riippumatta.Rainer Wieland (Saksa, EPP)
Toivotan meille kaikille vuodeksi 2016 voimaa ja halukkuutta puolustaa Euroopan hyveitä. Eurooppalaiset arvomme velvoittavat meidät tarjoamaan paitsi suojelun sotapakolaisille ja poliittisesti vainotuille, myös vastustamaan tiukasti uskonnonsa viitan alla toimivia väkivallan tekijöitä ja puolustamaan lähestymistapamme avoimeen yhteiskuntaan. Haluamme yhdessä kaikkien kansalaisten kanssa puolustaa vapautta Euroopassa ja muualla maailmassa.Ramón Luis Valcárcel Siso (Espanja, EPP)
Toivon, että Euroopan unioni voi uutena vuonna vastata haasteisiinsa ja uhkiinsa, parantaa kasvua, työllisyyttä ja kansalaisten hyvinvointia sekä myötävaikuttaa paremman maailman, turvallisemman ja ympäristöä kunnioittavamman maailman luomiseen. Toivotan teille kaikkea hyvää vuodelle 2016.Ildikó Gáll-Pelcz (Unkari, EPP)
Meidän oli kohdattava useita haasteita vuonna 2015. Vaikka kuulemme kriittisiä ääniä Euroopan unionin tulevaisuudesta, eurooppalaiset tietävät, että sukupolvemme haasteet ylittävät kansalliset rajat ja että heidän elämäänsä vaikuttavat tärkeimmät päätökset tehdään EU: n tasolla. Ensisijaisena tavoitteena on vahvistaa yhteisiä sisämarkkinoita, luoda kansalaisille ja yrityksille suotuisa ympäristö ja lisätä vaurautta Euroopan kansalaisille tukemalla kansallista politiikkaa. Omistan työni asiakkaiden ja kansalaisten etujen ja oikeuksien suojelemiseksi, toivotan teille kaikille hyvää joulua ja tervettä ja menestyvää uutta vuotta.Adina Vălean (Romania, EPP)
Vaikean vuoden jälkeen, joka kyseenalaisti jotkut Euroopan unionin pilareista, uskon enemmän kuin koskaan, että on aika toistaa sitoutumisemme yhteisiin arvoihimme demokratiaan, vapauteen ja solidaarisuuteen. Edessämme olevat haasteet ovat yhä globaalimpia. Vain yhdessä näiden arvojen kanssa, jotka on ankkuroitu eurooppalaiseen identiteettiin, voimme olla vahvempia ja pystyä torjumaan niitä. Ystävällisin terveisin vuodelle 2016.Sylvie Guillaume (Ranska, S&D)
"Maamme on sairas, mutta yhdessä ystäviemme kanssa ympäri maailmaa voimme ja voimme parantaa sen", sanoi tohtori Mukwege, kun hän hyväksyi Saharov-palkinnon Strasbourgossa 26. marraskuuta 2014. Tätä toivon myös Euroopalle uusivuosi. Löydämme uuden elämän tälle upealle projektille löytämällä uudelleen arvomme, joka perustuu valtioiden ja ihmisten väliseen solidaarisuuteen, tasa-arvoon ja vapauteen.Ioan Mircea Pașcu (Romania, S&D)Odotamme vuotta 2016 toivomme paremmasta vuodesta Euroopalle ja kaikille Euroopan kansalaisille. Haluan kiittää kaikkia kollegoita ja Euroopan parlamentin henkilökuntaa ahkerasta työstä ja omistautumisesta yhteisten hankkeiden edistämisessä. Toivomme, että uusi vuosi tuo rauhaa, solidaarisuutta ja ymmärrystä ja vahvistaa unioniamme sekä kotimaassa että maailmassa. Kauden tervehdykset ja onnellinen, rauhallinen ja menestyvä uusi vuosi!Anneli Jäätteenmäki (Suomi, ALDE)Toivon, että vuonna 2016 Euroopan unioni voisi auttaa luomaan rauhan maailman eri konfliktialueille. Näiden alueiden tilanteen vakauttaminen on paras tapa torjua terrorismia. Ja terrorismin perimmäisten syiden torjuminen on investointi turvallisempaan Eurooppaan. Tarvitsemme myös työpaikkoja ja vakaan tulotason ihmisille. Ihmisten yleinen hyvinvointi on avain valoisampaan tulevaisuuteen.Ulrike Lunacek (Itävallan vihreät / EFA)Die Syrien-Verhandlungen sind zu intensivieren, damit endlich ein Waffenstillstand gelingt. Daneben erwarte ich mir von den EU-Mitgliedsstaaten einen menschenwürdigen Umgang mit Flüchtlingen und erwarte mir ein Zeichen der Solidarität von jenen Staaten, die sich bislang verweigern.Die Brexit-Diskussion darf zu keinen zen kein Verdenagged Und im Kampf gegen den Terror ist mein größter Wunsch: Lassen wir uns vor Angst nicht den Geist vernebeln! Syyrian neuvotteluja on tehostettava, jotta lopullisesti saavutetaan tulitauko. Lisäksi odotan EU: n jäsenvaltioilta, että pakolaisia ​​kohdellaan humaanilla tavalla, ja toivon solidaarisuuden merkkiä niiltä mailta, jotka ovat toistaiseksi kieltäytyneet. Brexit-keskustelut eivät saisi johtaa sopimusten muutoksiin, jotka esimerkiksi esimerkiksi rajoittaa ihmisten vapaata liikkuvuutta. Terrorismin torjunnassa toiveeni on seuraava: älä anna pelon peittää tuomiomme!Dimitris Papadimoulis (Kreikka, GUE / NGL)Jos vain voisi toivoa jotain uutta joka vuosi. Toivotan kuitenkin vuodelle 2016 lisää rauhaa, vapautta ja demokratiaa kaikille ympäri maailmaa. Vuosi ilman sotia, ilman kurjuutta heikoille, ilman epäoikeudenmukaisuutta ja eriarvoisuutta Toiveemme ja toiveemme: vuosi 2016 olla parempi kuin edellinen vuosi. Toivotan uuden vuoden löytävän meidät kaikki vahvempia ja inhimillisempiä.Ryszard Czarnecki (Puola, ECR)Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.

Mainos

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa