Liity verkostomme!

EU

EU kehotti "ottamaan selkeän kannan" Thaimaan sotilasjuntapolitiikkaa vastaan ​​"asenteen mukauttamiseksi"

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Thaimaa-012Euroopan unionia on kehotettu ottamaan selvä kanta Thaimaan sotilaalliseen hallintoon ja saattamaan "epäinhimillisen ja halventavan kohtelun tekijät" syytteeseen Kansainvälisessä rikostuomioistuimessa.

Thaimaan hallitus joutuu arvostetun Brysselissä toimivan oikeusryhmän vaatimukseksi uuden paineen alaisena romuttamaan "asenteensäätöohjelma" Orwellian-politiikan kritiikin jälkeen.

Maan armeijan ylläpitämä hallinto, Kansallinen rauhan ja järjestyksen neuvosto (NCPO), on edelleen käyttänyt "asenteen mukauttamista" poliittisena aseenaan pakottaakseen ja tukahduttaakseen heille poliittisen vastustuksensa ilmaisevat ihmiset.

Mainos

Mutta juntapolitiikka on tullut entistä tarkemman tutkimuksen kohteeksi sen jälkeen, kun Thaimaan armeijan hallitsijat pidättivät äskettäin thaimaalaisen toimittajan Pravit Rojanaphrukin "asennemuutoksesta", mikä näyttää olevan uusi vastakkainasettelun vastahyökkäys.

Rojanaphruk, englanninkielisen kolumnisti Kansakunta sanomalehti, pidätettiin, koska hänen antamansa lausunnot rikkovat juntan tiedotuspolitiikkaa.

Oikeusryhmät ovat pitkään vaatineet Thaimaan Lese Majesten lain uudistamista, jossa määrätään ankaria seuraamuksia maan kuninkaallisen perheen häpäisemisestä, ja armeija on lisännyt syytteeseenpanoa tämän lainsäädännön nojalla.

Mainos

"Asennemuutos" -politiikasta on raportoitu paljon vähemmän, mutta toukokuun 2014 vallankaappauksen jälkeen lukuisia poliitikkoja, toimittajia ja kansalaisia ​​on vaadittu osallistumaan "asenteiden mukauttamiseen".

Nämä istunnot ovat pohjimmiltaan lyhyitä armeijan vankeusjaksoja, ja ne voivat kestää jopa viikon.

Tämän verkkosivuston näkymä politiikkaa koskeva tiedotuslehti on erittäin kriittinen ohjelmalle ja toteaa, että se "on selvästi ristiriidassa kansainvälisten ihmisoikeussopimusten kanssa, joiden osapuolena Thaimaa on.

Asiakirja jatkuu: "Vallankaappauksen jälkeen junta on kutsunut satoja aktivisteja, toimittajia ja tutkijoita osallistumaan sen asennemuutosmekanismiin kriittisten ja vastustajiensa neutraloimiseksi."

Jokainen, joka ei osallistu istuntoon, voidaan sakottaa 1,000 eurolla tai vankilaan enintään kahdeksi vuodeksi, siinä sanotaan.

Ennen vapauttamista henkilön on suostuttava "olemaan osallistumatta juntaa vastustaviin poliittisiin liikkeisiin".

Useat kansainväliset ihmisoikeusryhmät ovat nyt ilmaisseet huolensa politiikasta, mukaan lukien Brysselissä toimiva kansalaisjärjestö Human Rights Without Frontiers International, jonka mukaan se "tuomitsee jyrkästi istunnot.

Sen johtaja Willy Fautre kertoi EU Reporter: "Sotilashuntan harjoittama niin kutsuttu" asennemuutos "ei ole muuta kuin pakotetun katoamisen ja mielivaltaisen vangitsemisen peitelty muoto, joka johtaa kidutukseen suljettujen ovien takana.

"EU: n olisi otettava selkeä kanta hallintoon ja saatettava epäinhimillisen ja halventavan kohtelun tekijät syytteeseen Kansainvälisessä rikostuomioistuimessa."

Fraser Cameron, Brysselissä sijaitsevasta EU-Aasia-keskuksesta, oli yhtä kärsivällinen sanoen: "On olemassa lukuisia tarinoita huntasta, joka pyrkii" kouluttamaan "kansalaisyhteiskunnan aktivisteja ja tutkijoita, jotka eivät ole samaa mieltä hallituksen politiikan kanssa. tuomittu EU: ssa ja aivan oikein.

"Suvaitsevaisuus ja oikeusvaltion kunnioittaminen ovat keskeisiä edellytyksiä Thaimaan vakaudelle ja EU: n ja Thaimaan suhteiden palauttamiselle."

Ihmisoikeuksien valvonnan Aasian divisioonan pääjohtaja Brad Adams tuomitsi edelleen: "Thaimaan junta haluaa paitsi hallita kaikkea muodollista valtaa, myös sen mielestä, että sillä on oikeus hallita thaimaalaisten ajatuksia."

New Yorkissa asuva Adams sanoi: "Ikään kuin he katsovat liikaa scifi-elokuvia tai ajattelevat, että George Orwellin" 1984 "oli kutsu ajatuksen hallintaan sen sijaan, että varoitettaisiin sen pahuudesta. Onneksi thaimaalaiset voivat ajatella itsensä ja tämä hirvittävä ponnistelu epäonnistuu. "

Muut poliittiset analyytikot sanoivat odottavansa lisää poliittista turbulenssia vuonna 2016, mukaan lukien lisääntyvä erimielisyys armeijan riveissä.

Muut poliittiset analyytikot sanoivat odottavansa lisää poliittista turbulenssia vuonna 2016, mukaan lukien lisääntyvä erimielisyys armeijan riveissä.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa