Liity verkostomme!

Aseiden vienti

Parlamentti vaatii kovempia aseiden vientiä järjestelmä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Aseiden joukko

Aseiden joukko

Jäsenvaltioiden on sovellettava aseiden vientiä koskevaa EU: n kahdeksan pisteen koodia entistä tiukemmin etenkin, kun turvallisuusympäristö on muuttunut EU: n naapurimaissa, Euroopan parlamentti sanoi torstaina (17. joulukuuta). Se korosti, että nämä kauppavirrat eivät ole EU: n suorien turvallisuusetujen mukaisia ​​ja että kansalliset poliittiset ja taloudelliset näkökohdat eivät saa ohittaa vientilisenssejä koskevaa päätöksentekoa.

"Euroopan kansalaisten turvallisuus on nykyään enemmän uhattuna kuin viime vuosina naapurustomme konfliktien sekä lisääntyneen salakuljetuksen ja asekaupan vuoksi EU: hun", sanoi esittelijä Bodil Valero (Vihreät / EFA, SE). Aseiden vientiä harjoittavien EU: n jäsenvaltioiden on otettava huomioon, että maat, joille ne myivät aiemmin aseita, eivät ole enää vakaita, ja niiden on vahvistettava EU: n nykyisiä aseiden vientijärjestelmiä ", hän kehotti korostaen, että heillä on erityinen vastuu varmistaa, että EU pysyy uskottavana ihmisoikeuksien puolustajana. "

Aseiden hallitsematon leviäminen aiheuttaa vakavan riskin rauhalle ja turvallisuudelle, ihmisoikeuksille ja kestävälle kehitykselle, sanoo parlamentti torstaina antamassaan päätöslauselmassa äänin 249 puolesta, 164 vastaan ​​ja 128 tyhjää. Se toteaa, että huolimatta Syyrian ja Irakin tilanteesta, lisääntyneestä terroristitoiminnasta sekä Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan konflikteista, EU: n aseiden vientisääntöihin ei ole tehty muutoksia.

Mainos

Vuonna 2013 EU: n jäsenvaltiot veivät 26 miljardin euron arvosta aseita kolmansiin maihin.

Sovelletaan vientijärjestelmää johdonmukaisemmin ja otetaan käyttöön tarkastuksia ja seuraamuksia

Todellinen ongelma on parlamentin mukaan se, että asevientijärjestelmää sovelletaan löyhästi ja tulkitaan epäjohdonmukaisesti. Se suosittelee riippumattomien tarkastusten ja seuraamusten käyttöönottoa, jos niitä rikotaan. Jäsenvaltioiden tulisi myös sisällyttää tiukemmat kansalliset kriteerit, se lisää.

Mainos

Lisää avoimuutta ja julkista valvontaa

Viennin valvontakehyksen avoimuutta ja julkista valvontaa on lisättävä, parlamentti sanoo. Se kehottaa jäsenvaltioita toimittamaan yksityiskohtaiset tiedot vakiomuotoisen raportoinnin avulla kustakin myönnetystä lisenssistä. EU: n asevientiä koskeva vuosikertomus olisi tulevaisuudessa käynnistettävä uudelleen julkisena, interaktiivisena ja haettavana verkkotietokantana, parlamentin jäsenet ehdottavat.

#ArmsExports

Aseiden vienti

#USEUCOM - Yhdysvaltain eurooppalainen komento aloittaa Euroopan harjoitussarjan 

Julkaistu

on

Yhdysvaltain eurooppalainen komento (USEUCOM) aloitti Eurooppa-harjoitussarjansa 10. toukokuuta aloittamalla yhteisen välittömän toiminnan harjoituksen Kroatiassa, Unkarissa ja Sloveniassa. Välitön vastaus, liikkumisvapaus, on ensimmäinen kuudesta kauan suunnitellusta USEUCOM-harjoituksesta, jotka on tarkoitus järjestää Euroopassa toukokuun ja syyskuun 2019 välisenä aikana. USEUCOMin harjoitussarja tuo yhteen Naton liittolaisia ​​ja kumppaneita parantamaan yhteentoimivuutta rajojen yli ja estämään vastustajia.

Yhteisharjoitteluohjelmana (JEP) kutsutun harjoitussarjan tavoitteena on "tuottaa koulutettuja yhteisiä joukkoja, jotka ovat valmiita mahdollistamaan ja toteuttamaan kaikki sotilasoperaatiot", sanoi kenraalimajuri John Healy, USEUCOMin harjoitusten ja arviointien johtaja. pääosasto. "Tämä on sopusoinnussa liittolaisten ja kumppanien kanssa Yhdysvaltojen kansallisten etujen turvaamiseksi, Venäjän hyökkäyksen estämiseksi ja vakaan ja turvallisen Euroopan tukemiseksi."

Taistelijan komento ja sen komponentit suorittavat komennon harjoitukset parantaakseen Yhdysvaltojen valmiutta suorittaa kaikki vaaditut tehtävät Naton sopimusvelvoitteiden täyttämisen yhteydessä. Lisäksi koulutus parantaa Yhdysvaltojen sotilaallisia valmiuksia ja parantaa koordinointia ja synkronointia virastojen välisten kumppaneiden kanssa. USEUCOM isännöi nyt syyskuuhun 2019 mennessä kuutta harjoitusta ja komponenttikomennot isännöivät yli 20 harjoitusta.

Mainos

Harjoitukset pidetään Bulgariassa, Kroatiassa, Saksassa, Unkarissa, Italiassa, Romaniassa, Sloveniassa ja Ukrainassa. 51 maan vastuualueella USEUCOMin noin 70,000 XNUMX palvelun jäsentä ja siviiliä tekee yhteistyötä eurooppalaisten kumppaneiden ja Naton liittolaisten kanssa alueellisten suhteiden vahvistamiseksi.

Seuraavassa on luettelo EUCOM-isännöimistä harjoituksista:

10-30 toukokuu: Välitön vastaus tapahtuu Kroatiassa, Unkarissa ja Sloveniassa ja keskittyy koulutukseen Kroatian ja Slovenian kanssa. Sen tarkoituksena on osoittaa liikkumisvapaus ja operatiivinen johto ja valvonta, yhteentoimivuus ja hyödyntää strategista liikkuvuutta vastaamaan kehittyvään tilanteeseen.

Mainos

4-10 Kesäkuu: Astral Knight esiintyy Kroatiassa, Saksassa, Italiassa ja Sloveniassa, ja se on kahden vuoden välein integroitu ilma- ja ohjuspuolustuskivi, joka keskittyy keskeisten maastojen puolustamiseen. Koulutukseen sisältyy lentotoiminnan ja tietokoneavusteisten skenaarioiden yhdistelmä.

3-24 kesäkuu: Saber Guardian esiintyy Bulgariassa, Unkarissa ja Romaniassa, ja se on monikansallinen prikaatiotaso, jossa keskitytään puolustustoimiin ja yhteentoimivuuteen Naton maiden kanssa.

1-12 Heinäkuu: Sea Breeze esiintyy Ukrainassa ja Mustanmeren länsiosassa, ja se on yhteinen USA, ukrainalainen sponsoroitu merenkulkualan koulutus (FTX), jossa keskitytään merenkulun turvallisuuteen kumppanuusohjelman (PfP) tukemiseksi.

29 heinäkuu - 19 elokuu: Agile Spirit esiintyy Georgiassa, ja siinä keskitytään rauhanturvaan, tukitoimiin ja Naton vastausjoukkotoimintaan alueellisten kriisien vuoksi.

16.-20. Syyskuuta: Northern Challenge esiintyy Islannissa, ja siinä keskitytään turvallisten räjähteiden ja sabotaasien valmistamiseen. Harjoitukset USEUCOMin vastuualueella antavat USEUCOMin osien vahvistaa solidaarisuutta liittolaisia ​​ja kumppaneita kohtaan; lisätä avoimuutta ymmärryksen lisäämiseksi naapurimaiden kesken; ja yhdenmukaistaa yhteiset ponnistelut rajojen yli.

"Välittömän toiminnan kaltaiset harjoitukset ovat ratkaisevan tärkeitä joukkojemme valmiuden ja yhteentoimivuuden rakentamiselle, allianssin vahvistamiselle ja turvallisuuden ja vakauden edistämiselle Mustanmeren ja Balkanin alueella", sanoi Yhdysvaltain armeijan Euroopan komentaja kenraaliluutnantti Christopher Cavoli.

"Tässä välittömässä reagoinnissa osoitettu monikansallisen yhteistyön taso on kunnia isäntämaillemme - Kroatialle ja Slovenialle - jotka ovat isännöineet tätä harjoitusta useita vuosia."

Cavoli lisäsi vielä, että nämä kaksi maata ovat olleet keskeisessä asemassa kasvattamassa sitä pienestä komennon jälkeisestä harjoituksesta, jota se on aloittanut, johtavaksi monialueen logistiikka- ja lentokoulutusmahdollisuudeksi.

Yhdysvaltain eurooppalainen komento on yksi kahdesta Yhdysvaltain tulevaisuutta käyttävästä maantieteellisestä taistelijakomennosta, joiden painopistealue ulottuu kaikkialle Eurooppaan, osiin Aasiaa ja Lähi-itää, arktisesta ja Atlantin valtamerestä. Komento koostuu noin 70,000in sotilas- ja siviilihenkilöstöstä ja vastaa Yhdysvaltain puolustusoperaatioista, suhteista Naton ja 51-maihin. Lisätietoja US European Commandista Klikkaa tästä. 

Continue Reading

Aseiden vienti

#SEAD - lyö mihin se sattuu

Julkaistu

on

Intian ilmavoimien uusi NARGM-säteilyn vastainen ohjus lupaa askeleen muutoksen joukkojen SEAD-opille. Työt puolustusalan tutkimus- ja kehitysorganisaation (DRDO) uuden sukupolven säteilyntorjuntaohjeen (NGARM) parissa aloitettiin vuonna 2012, ja niiden alkuperäinen budjetti oli 62 miljoonaa dollaria, kirjoittaa Thomas Withington.

Avoimet lähteet osoittavat, että aseella on 54-merimailia / nm (100 km / km) ja 65nm (120km). Sen tarkoituksena on varustaa Intian ilmavoimien (IAF) Sukhoi Su-MKI ja Hindustan Aeronautics Limited Tejas -sarjan taistelukoneita. Ohjaus sisältää millimetrisen aaltotutkan, joka lähettää 30 gigahertz / GHz: n ja sitä korkeammilla taajuuksilla. Millimetrisen aaltotutkan avulla voidaan analysoida ohjuksen hyökkäyksen tarkkuutta.
NGARM: n tutkahakijan taajuuksista ei ole julkaistu tietoja. On kohtuullista olettaa, että tämä kattaa vähintään kaksi gigahertsiä - 20 GHz: n aaltoalueen. Yksi ohjeen suunnittelun osa, joka on edelleen epäselvä, on se, voiko se käyttää ilma-aluksen tutkan varoitusvastaanotinta (RWR) vihamielisten tutkan sijaintien määrittämiseen vai onko lentokoneessa oltava erillinen tutkanilmaisujärjestelmä riittävän tarkan kohdennustiedon antamiseksi.
Näin on Luftwaffen (Saksan ilmavoimat) ja Aeronautica Militairen (Italian ilmavoimat) lentämien Panavia Tornado-ECR: n ilma-alusten torjunta-alusten osalta. Nämä ilma-alukset käyttävät Raytheon Emitter Locator -järjestelmää (ELS). Tämä havaitsee ja geo-lokoi vihamieliset radarit 500 megahertsin / MHz: n välillä 20GHz: n aaltoalueelle. ELS: n suunnittelun uskotaan perustuvan tiiviisti Raytheonin AN / ASQ-213 (V) HARM-kohdistussysteemiin, joka varustaa Yhdysvaltain ilmavoimien Lockheed Martin F-16CJ-lohko-50D Viper Weasel -ilmansuojelun esto-ilma-aluksen.
Vaikka useat alustat, kuten McDonnell Douglas / Boeing F / A-18 Hornet ja Super Hornet, ja F-16-sarja voivat ottaa käyttöön AGM-88: n, se sallii lentokoneen käynnistämisen ohjuksia useissa kohteissa ja tehdä niin vaikuttavalla tarkkuudella. Tämä muuttaa lentokoneen käyttämästä ohjusta itsepuolustukseksi tai suojaamaan lakko-pakettia hyökkäävään asentoon.
Viimeksi mainittu näkee lentokoneen metsästävän ja tarttuvan tutkauhkia osana laajempaa operatiivista pyrkimystä hajottaa tai tuhota integroitu ilmapuolustusjärjestelmä (IADS) teatteritasolla. NGARM: n kehittäminen on tärkeä ase IAF: n SEAD (Suppression of Enemy Air Defense) -valmiuksiin.
IAF: n uskotaan tällä hetkellä omistavan 600 Zvezda-Strela Kh-25MP: n (Naton raportointinimi AS-12 Kegler) ARM: t (Anti-Radiation Missiles). Nämä toimitettiin 1995: n ja 2004: n välillä. Niiden uskotaan käyttävän IAF: n MiG-27ML (Naton raportointinimi Flogger-D / J) suihkukoneita. Tässä aseessa on huonompi 22nm-alue (40km) verrattuna NGARMiin.
Kun otetaan huomioon, että Kh-25MP aloitti alun perin palvelun 1970-laitteissa, ja että ostetut Intian kierrokset toimitettiin 1990-laitteissa, parhaimmillaan tämä ohjus ehkä sukupolven takana NGARMin suunnittelussa ja suorituskyvyssä.
Air Marshal (rtd.) Daljit Singh, entinen IAF-hävittäjäpilotti ja arvostettu sähköisen sodankäynnin asiantuntija, suhtautuu yleisesti ottaen myönteisesti IAF: n NGARM-hankintaan, vaikka hän varoitti MON: ta, että ”ARM: n pitäisi olla monikäyttöinen toimintaa. Se on myös päivitettävä vastaamaan kehittyviä tutkateknologioita ”.
Hän korosti, että ohjuksen hakijan on pystyttävä havaitsemaan ja lukkiutumaan nykyisiin tutkauhkiin käyttämällä lukuisia vähäisiä todennäköisyyksiä petoksille / sieppauksille ja elektronisille vastatoimintataktikoille ja -tekniikoille piiloutua eetteriin. AM Singh kehottaa myös IAF: ää investoimaan lakon paketteihin, jotka hän väittää, kun ilmavoimat ovat tällä hetkellä puutteellisia.

Continue Reading

Aseiden vienti

US European Commandilla on muutos komentoon

Julkaistu

on

US European Command (USEUCOM) on käynyt Patch Barracksissa Stuttgartissa Saksassa, jossa Yhdysvaltain ilmavoimien pääministeri Tod D. Wolters otti komentonsa Yhdysvaltain armeijan kenraali Curtis M. Scaparrotista. 

Wolters on 18th USEUCOM -komentaja ja toimii myös liittoutuneiden joukkojen päällikkönä Euroopassa Naton liittoutuneiden komentotoimintojen osalta. USEUCOM-komentajana Woltersilla on velvollisuus johtaa yli 19-sotilaita, merimiehiä, lentomiehiä, merijalkaväkiä, rannikkovartijoita ja siviilejä koko 68,000-maiden ja -alueiden kattavalla vastuualueella.

Johtamisen muutos tapahtuu komennon tärkeänä aikana, joka on edelleen keskittynyt vastaamaan monimutkaisen ja dynaamisen toimintaympäristön haasteisiin. Huomautuksissaan Scaparrotti käsitteli koko alueella kehittyviä uhkia toimikautensa aikana korostaen komennon kykyä sopeutua jatkuvasti muuttuvaan maisemaan. "Olemme kohdanneet revisionistisia voimia ja valtiosta riippumattomia toimijoita, jotka haastavat Yhdysvaltojen sekä Euroopan liittolaisten ja kumppaneidemme edut", hän totesi. "Turvallisuusympäristöstä on tullut monimutkaisempi, alueiden välinen ja varmasti haastavampi. Meitä on testattu - ja osoittautunut valppaiksi, vahviksi ja valmiiksi."

Mainos

Scaparrotin mukaan nämä saavutukset mahdollistivat lahjakkaiden ja väsymättömien johtajien työn kautta koko komennon ajan. Hän ilmaisi kiitollisuutensa myös saksalaisille liittolaisille ja jatkuvalle tuelle, jota he antavat USEUCOMille.

"Haluan kiittää saksalaisia ​​isäntämme ja erityistä Stuttgartin kaupunkia. Vuodesta 1967 lähtien tuhannet yhdysvaltalaiset palveluhenkilöt ja heidän perheensä ovat kutsuneet Stuttgartia kotiin", Scaparrotti sanoi. "Ihmeelliset kokemukset, joita heillä on ollut täällä, kudotaan ikuisesti heidän elämänsä kuvakudokseen, aivan kuten Stuttgart on nyt erityinen paikka Cindylle ja minulle."

Armeijan sihteeri, tohtori Mark T.Esper, joka johti tapahtumaa, sanoi, että komento hyötyi valtavasti Scaparrotin valvonnassa ja menestyy edelleen Woltersin johdolla. "57 vuoden ajan EUCOM on puolustanut vapautta seisomalla rohkeasti samanmielisten kumppanien ja liittolaisten joustavan verkon rinnalla", Esper sanoi. "Tämän komennon miehet ja naiset symboloivat Amerikan pysyvää sitoutumista Eurooppaan, Naton liittoumaan ja vapautta ympäri maailmaa."

Mainos

Asettuessaan ruoriin Wolters kiitti Scaparrotin johtajuutta ja vaikutusta miehen ja naisen komentoon ja tehtävään. "Kenraali Scaparrotin takuu on, että olet loistavissa käsissä etkä voisi johtaa paremmin", Wolters sanoi. "Hän on aina valppaana, aina vastuullinen, aina yksityiskohtainen."

Wolters puhui niille, joita hän nyt palvelee rinnalla, sanoen: "Olet osoittanut haluttoman halun osallistua ja omaksua koko hallitusta, koko kansaa ja allianssia koskeva lähestymistapa. Se on dramaattisesti parantanut linjautumistamme ja Emme turvaudu suhteiden rakentamiseen ja luottamuksen vaalimiseen. "

Ennen komentonsa ottamista Wolters toimi Yhdysvaltain ilmavoimien komentajana Euroopassa; Yhdysvaltain ilmavoimien Afrikan komentaja; Allied Air Commandin komentaja, pääkonttori Ramsteinin lentotukikohdassa; ja johtaja, Yhteinen ilmavoimien osaamiskeskus, Kalkar, Saksa. Hän oli vastuussa 29 Naton allianssin jäsenmaan ilma- ja ohjuspuolustuksesta ja komensi Yhdysvaltojen ilmavoimia yli 19 miljoonan neliökilometrin yli 104 maahan Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä, Arktisella, Atlantilla ja Intiassa. Valtameret. Wolters on valmistunut ilmavoimien akatemiasta, jossa hän sai tehtävänsä vuonna 1982.

Wolters on komento-pilotti, jossa on enemmän kuin 5,000-lentotuntia F-15C-, F-22-, OV-10-, T-38- ja A-10-koneissa. Hänet on nimitetty useisiin operatiivisiin, komento- ja henkilöstöpaikkoihin koko uransa ajan.

Yhdysvaltain eurooppalainen komento on yksi kahdesta Yhdysvaltain tulevaisuutta käyttävästä maantieteellisestä taistelijakomennosta, joiden painopistealue ulottuu kaikkialle Eurooppaan, osiin Aasiassa ja Lähi-idässä sekä arktisilla ja Atlantin valtamerillä. Komento koostuu enemmän kuin 60,000in sotilas- ja siviilihenkilöstöstä, ja se vastaa Yhdysvaltain puolustusoperaatioista ja suhteista Naton ja 51-maihin. Lisätietoja US European Commandista Klikkaa tästä.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa