Liity verkostomme!

EU

Thaimaan lähetystö tiedottaja reagoi EU Reporter -artikkeliin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EU Reporter -logo -kopioAlla olevan kirjeen painaa EU Reporter oikeudenmukaisuuden vuoksi ja oikeuden antaa vastaus - kahdesti, EU Reporter on tarjonnut Thaimaan suurlähettiläälle EU: ssa mahdollisuuden haastatteluun, mutta ei ole saanut vastausta eikä tunnustusta. Lisäksi, EU Reporter otti yhteyttä Thaimaan suurlähetystöön 8. joulukuuta pyytääkseen haastattelua. Suurlähetystö ei vastannut meihin.

Hyvä julkaisija ja EU Reporter,

Haluan viitata EU ReporterartikkeliParlamentin jäsenet reagoivat vihaisesti Thaimaan kieltäytymiseen sallimasta entisen pääministerin vierailua EuroopassaMartin Banks, julkaistu 8. syyskuuta 2015.

Mainos

Banksin artikkelin tekstissä on useita harhaanjohtavia tietoja, jotka aiheuttavat lukijoiden väärinkäsityksiä. Tältä osin haluan antaa sinulle ja sinun kautta lukijoille seuraavat tosiseikat.

1. “Alkuperäisenä 7 lokakuu Thaimaan EU: n suurlähettilään kautta lähetetyn kutsun Brok ja Langen sanoivat haluavansa vaihtaa näkemyksiä Thaimaan poliittisesta tilanteesta, jota he pitivät "huolestuttavana" vallankaappauksen jälkeen. "

TOSI: EP: n jäsenet Brok ja Langen EIVÄT LÄHETTÄT alkuperäistä 7 lokakuu - kutsu Thaimaan suurlähettilään kautta EU: hun, kuten se selvästi mainitaan viimeinen kappale Euroopan parlamentin jäsenten Brokin ja Langenin Thaimaan suurlähettiläälle lähettämästä kirjeestä että: ”Me osoitamme kutsun yleensä suoraan asianomaiselle henkilölle sen sijaan, että menisimme valtion kanavien kautta. Olemme kuitenkin iloisia voidessamme jakaa kanssanne kutsukirjeen, joka oli lähetetty rouva Shinawatralle. " Huomaathan, että alkuperäinen 7 lokakuu kutsu ”jaettiin” Thaimaan suurlähetystön kanssa 30. marraskuuta.

Mainos

2. "Yhdysvallat, Euroopan unioni ja Japani tuomitsivat laajalti vuoden 2014 vallankaappauksen, jossa Shinawatran hallitus kaadettiin."

Tosiasia: Japani käytti sanoja "erittäin valitettava" reaktionsa vuoden 2014 sotilasvallankaappaukseen. Yhdysvaltain ulkoministeri käytti sanaa “pettynyt”. EU: n neuvosto käytti sanoja "Äärimmäinen huolenaihe" ja äskettäin Euroopan parlamentti käytti sanoja "Ilmaisi huolensa". Mistä lähtien tällaiset sanat voidaan sijoittaa samaan luokkaan kuin "tuomita"?

3. "Tammikuussa Yhdysvaltain Itä-Aasian ja Tyynenmeren alueen valtiosihteeri apulaisministeri Daniel Russel tapasi Shinawatran, mutta ei juntan johtaja-pääministeri kenraali Prayuth Chan-ochaa."

Tosiasia: Apulaisvaltiosihteeri Daniel Russel pyysi varapääministeriä ja ulkoministeriä Kenraalia Tanasak Patimapragornia keskustelemaan 26. tammikuuta 2015 Thaimaan ja Yhdysvaltojen kahdenväliset suhteet sekä niiden yhteistyö alueella.

Toivon, että yllä olevat tiedot välitetään pankeille ja lukijoillesi, jotta voimme käydä rakentavaa keskustelua, joka perustuu tosiseikkoihin, ei sensaatiomaisuuteen.

Ystävällisin terveisin,

Montri Nathananan
Thaimaan EU-edustuston tiedottaja

Continue Reading
Mainos

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa