Liity verkostomme!

EU

Brysselissä sijaitseva rauhanrakentamiseen järjestöjen juhlia historiallisessa YK: n päätöslauselman nuorten, rauhan ja turvallisuuden

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Panorama_of_the_United_Nations_General_Assembly, _Oct_2012YK: n turvallisuusneuvosto antoi kaikkien aikojen ensimmäisen päätöslauselman nuorisosta, rauhasta ja turvallisuudesta 9. joulukuuta 2015. Maamerkki-päätöslauselma 2250 on seurausta vuosien yhteisestä edunvalvonnasta ja toiminnasta, jolla nuoriso korostetaan positiivisten muutosten ja vaikuttavien globaalien johtajien tekijöinä. voi olla. 

Päätöslauselma osoittaa, että turvallisuusneuvosto on tunnustanut myönteisen panoksen rauhan rakentamiseen, jonka suurin osa maailman nuorista antaa. Teksti keskittyy suurelta osin nuorten osallistumiseen, suojeluun, väkivaltaisten konfliktien estämiseen, kumppanuuksiin nuorten kanssa ja nuorten vetämiin aloitteisiin sekä irtautumiseen ja uudelleenkotoutumiseen.

Saji Prelis, nuorisoa ja rauhanrakentamista käsittelevän virastojen välisen työryhmän varapuheenjohtaja ja johtaja, lapset ja nuoret etsivät yhteistä maata, sanoi: "Päätöslauselma luo paradigman muutoksen - pois ajatuksesta, että nuoria pidetään uhkana turvallisuuteen kohti todellista käsitystä siitä, että heillä on valta muuttaa väkivaltaisia ​​konflikteja. Nyt meidän on puhallettava elämää tähän päätöslauselmaan, jotta nuorilla voi olla merkityksellinen rooli rauhanprosesseissa paikallisesti. ”

Mainos

Päätöslauselmassa 2250 mainitaan nuorten, rauhan ja turvallisuuden elokuussa 2015 järjestetyn maailmanlaajuisen foorumin nuorten osallistumisen rauhanrakentamiseen ohjaavien periaatteiden vaikutus nuorisoa, rauhaa ja turvallisuutta koskevaan Ammanin julistukseen sekä nuorisotoimintaohjelma väkivaltaisen ekstremismin estämiseksi ja rauhan maailmankuvan edistämiseksi ja Yhteisen kentän etsiminen on ollut avainjärjestäjä ja osallistuja jokaiselle näistä foorumeista ja huippukokouksista sekä tärkeimpien asiaan liittyvien asiakirjojen ja asianajajien laatimisessa.

World Vision Brysselin asianajojohtaja Deirdre de Burca totesi: "Päätöslauselma edustaa kauan odotettua tunnustusta siitä, että nuoret ovat merkittävä tekijä rauhanrakentamisessa ja että EU: n ja sen jäsenvaltioiden tulisi olla mukana, tunnustamassa, rahoittamassa ja tukemassa."

Common Groundin varatoimitusjohtaja Sandra Melone etsi: "Maailman nuoret johtavat tietä rauhaan. Luojan kiitos, että Yhdistyneet Kansakunnat tunnustavat tämän nyt, samalla kun kestävän kehityksen tavoite 16 tunnustaa oikeuden rauhanomaiseen, oikeudenmukaiseen ja osallistavaan yhteiskuntaan. Nuorekas energia hyödynnetään planeettamme muuttamiseksi. Planeetallamme ei ole kansaa, jossa nuoret eivät halua osallistua pikemminkin kuin tuhota. Autetaan heitä tekemään se. "

Mainos

Maailman visio ja yhteisen pohjan etsiminen yhdessä muiden keskeisten lapsiin ja nuoriin keskittyvien virastojen kanssa ovat tehneet tiivistä yhteistyötä varmistaakseen, että nuoret rauhanrakentajat ja heidän panoksensa asetetaan etusijalle EU: n asialistalla. Tämä nuorten myönteinen rooli rauhan rakentamisessa korostettiin Euroopan komission tämän vuoden vakaus- ja rauhansuunnitelmassa. Vuosikymmenten kokemus maailmankuvasta ja yhteisen maan etsinnästä on tukenut nuoria rauhanrakentajia ja puolustanut heidän kanssaan Brysselissä ja New Yorkissa, mikä on auttanut päätöslauselman 2250 onnistuneessa hyväksymisessä.

”Tässä päätöslauselmassa tunnustetaan nuorten tärkeä rauhanosuus, johon World Vision ja kumppanimme ovat osallistuneet 20 vuoden ajan. Toivon, että päätöslauselma valaisee kaivatun valokeilan rohkeille ja älykkäille nuorille rauhanrakentajille ja auttaa käytännössä heidän työnsä menestymisessä ", lisäsi Peacebuildingin World Vision -johtaja Matthew Scott.

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa