Liity verkostomme!

EU

Insinööriksi akkreditointi parhaiden käytäntöjen päivitetty

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

engineering liittoNoin 26 maata ympäri maailmaa ovat sopineet uusista ja päivitetyistä parhaista käytännöistä insinöörin tutkinto-ohjelmien akkreditoinnissa, joka kuvataan asiakirjassa 'Best Practice in Engineering Program Accreditation'.

Asiakirja on yhteinen aloite ENAEE ja Kansainvälisen Engineering Alliance, joka käsittää niin kutsutun Washington, Sydney ja Dublin sopimukset.

Maita ovat monet EU-maissa ja myös monet Euroopan ulkopuoliset kansat, mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada, Etelä-Afrikka, Australia, Uusi-Seelanti, Japani, Kore, Malesia, Singapore ja Intia.

Mainos

Yleiskokouksessa hyväksytty parhaiden käytäntöjen asiakirja on merkittävä, koska se edustaa sopimusta ja yhteistä käsitystä 26 maan ja viraston teknisestä akkreditoinnista.

Se on tarkoitettu osittain elinten perustamalla niin akkreditointivirastoissa tai nykyisten virastojen koska he päivittävät ja menettelyihin. Se ei vaikuta suoraan koulutuksen järjestäjää, vaan auttaa muokkaamaan Hyväksymisjärjestelmässä.

Tiistaina Brysselissä seremoniassa virallisesti julkistettujen uusien ohjeiden yleisenä tavoitteena on "nostaa rimaa" insinööritutkinto-ohjelmille.

Mainos

Denis McGrath, Brysselissä sijaitsevan insinöörikoulutuksen akkreditoinnin eurooppalaisen verkoston (ENAEE) varapuheenjohtaja, sanoi: "Nämä ovat tärkeitä ohjeita, jotka antavat merkittävän panoksen korkealaatuisen insinöörikoulutuksen kehittämiseen Euroopassa ja muualla."

Kokouksessa pitämässään puheessa McGrath sanoi: "Tämä on erittäin merkittävää, varsinkin kun otetaan huomioon, että vähintään 26 maata ympäri maailmaa on kokoontunut sopimaan siitä, mitkä ovat insinöörialan perusperiaatteet.

"Me kaikki haluamme, mikä on parasta insinööriopiskelijoille, ja tämä kansainvälinen kumppanuus on osoitus siitä."

Toinen merkittävä käynnistetty asiakirja oli "EUR-ACE-puitteiden standardit ja suuntaviivat" (EAFSG), joka edustaa joukkoa sovittuja standardeja ohjelmien arvioinnissa, ja ne kattavat 13 valtuutettua virastoa 13 Euroopan maassa.

Asiakirjat virallisesti paljastettiin ENAEE yleiskokouksen Cercle Lorraine Brysselissä.

Ammateissa kuten tekniikan suorittaa työtä, joka vaikuttaa suoraan julkisen ja jotta nämä toimet toteutetaan turvallisesti ja eettisesti, valmistuneet on oltava määrätyt toimivaltuudet. Sen varmistamiseksi, että tekniikan koulutusohjelmissa tuottaa opiskelijoille, joilla on tällaisia ​​taitoja, ne ovat akkreditointia ja merkintöjä niiden ammattiryhmille.

Kautta merkintäjärjestelmä, EUR-ACE tarjoaa normisto tunnistaa laadukkaita insinöörin koulutusohjelmissa sekä Euroopassa että kansainvälisesti.

EUR-ACE Laatumerkin todentaminen laadukkaita insinöörikoulutuksen sekä tarjoaa työnantajille laatumerkki arvioitaessa tieteelliset ansiot.

"Tällaiset vertaisarvioinnin akkreditointijärjestelmät vaikuttavat merkittävästi korkealaatuisen insinöörikoulutuksen kehittämiseen", kommentoi varapuheenjohtaja McGrath.

Heinäkuussa julkaistut EAFSG: n ohjeet liittyvät osittain "ohjelman tuloksiin", toisin sanoen tietoon, ymmärrykseen ja taitoihin, jotka akkreditoidun insinöörin tutkinto-ohjelman on annettava tutkinnon suorittaneelle mahdollisuus osoittaa.

Ohjelmat etsivät etiketti olisi osoitettava, että ne ovat onnistuneet mukaan laadunvarmistuksen periaatteita.

Brysselissä käynnistettiin viime vuoden marraskuussa tehty päätös allekirjoittaa vastavuoroista tunnustamista koskeva sopimus, jonka mukaan kaikki virastot hyväksyvät toistensa akkreditoinnin. Sen hyväksyi 13 ENAEE: n valtuuttamaa virastoa.

EUR-ACE: n puheenjohtaja Bernard Remaud kertoi yleiskokoukselle, että ENAEE on "juurtunut" ns. Bolognan prosessiin, jonka tavoitteena on rakentaa eurooppalainen korkeakoulutusalue.

Koska 2006, kun ENAEE perustettiin, EUR-ACE tarran on myönnetty yli 2,000 suunnitteluohjelmat yli 300 yliopistoissa 28 maissa.

Remaud sanoi: "Etiketti on sen vuoksi osoittanut luotettavuutensa ja sopeutumiskykynsä. Kahdeksan vuoden käyttöönoton jälkeen on kuitenkin päätetty, että on tullut aika tarkistaa EAFSG-asiakirjaa muuttamatta sen perustandardeja, mutta heijastamaan monimuotoisuutta ja antaa kaiken tarvittavan insinöörialalle pääsemiseksi. "

Tulevaisuudessa hän kertoi 50 hengen yleisölle, että "on vielä tehtävää" ja lisäsi: "Lisäämme jatkuvasti jakamiemme etikettien määrää (noin 400 vuodessa), mutta käymme edelleen liian harvoihin maihin. vastaamaan tähän sekä lisäämään kansainvälistä näkyvyyttä. "

Hiljattain päivittänyt ENAEE tietokanta valtuutettujen insinöörin koulutusohjelmista on maksuton ja sisältää luettelon kaikista insinöörin koulutusohjelmissa, jotka on myönnetty EUR-ACE tarran.

Se on erityisen hyödyllinen työnantajille, jotka voivat tarkistaa, että insinöörin toteuttama työnhakijan on akkreditoitu ja myönsi EUR-ACE tarran. Tilastollinen analyysi insinöörin koulutusohjelmissa on myös saatavilla tietokannassa (www.enaee.eu).

Sen sisältämät tiedot ovat hyödyllisiä myös opiskelijoille, jotka voivat hakea ohjelman tekniikan tarkistaa, onko ohjelma on akkreditoitu ja annettu EUR-ACE laatumerkki.

Yliopistot voivat myös saada tietoa engineering pätevyys tekniikan jatko joka harkitaan kirjoittautumisesta maisterin tai tohtorin tutkinto.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa