Liity verkostomme!

EU

EIPA: "Pariisin iskut muistuttavat meitä siitä, mitä täällä tapahtuu päivittäin"

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

 

nimeämätönIsraelin varapääministeri ja sisäasiainministeri Silvan Shalom kertoi Pariisiin kohdistuneista kuudesta terrori-iskusta Perjantai, jossa ainakin 129 ihmistä kuoli ja 359 loukkaantui, joista 99 erittäin vakavasti, "muistuttaa meitä valitettavasti täällä päivittäin."

"Useiden vuosien ajan suurin osa maailmasta uskoi, että terrorismi on vain Israelin ongelma", hän jatkoi muistellen aiempia hyökkäyksiä Ranskassa juutalaisten kohteisiin, kuten hyökkäystä juutalaista koulua ja Toulousea vastaan ​​ja hyökkäystä Hypercacherin kosher-supermarketissa Pariisissa. '', hän sanoi puhuessaan Lauantai yönä solidaarisuusmitta Ranskan kanssa Tel Avivin Rabin-aukiolla, johon osallistui tuhansia ihmisiä.

Mainos

"Kun he kertoivat meille, että se on muslimien taistelu juutalaisia ​​vastaan, sanoimme:" Ei. Terrorismi on terrorismi ja terrorismi, ja terrorismi voi kohdata kaikkialla ja kaikkia vastaan ​​", hän varoitti. "Eilen se oli Ranskassa ja huomennavalitettavasti se voi tapahtua muissa Euroopan maissa. "

Ministeri kehotti vapaata maailmaa "olemaan yhtenäinen ja päättämään terrorismin torjunnasta. Jos päätämme tehdä niin, me voitamme. "

Yleisö heilutti ranskalaisia ​​ja israelilaisia ​​lippuja ja kylttejä, joissa luki 'Tel Aviv seisoo Pariisin kanssa', kaupungintalon edessä, joka paloi näyttämään jättiläiseltä Ranskan lipulta.

Mainos

"Kiitos läsnäolostasi", Ranskan suurlähettiläs Patrick Maisonnave kertoi kokoukselle. "Se on elävä osoitus siitä, että Ranska ei ole yksin tässä taistelussa."

Aiemmin Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu kehotti sivistynyttä maailmaa "yhdistymään voittamaan maailmanlaajuisen terrorismin rutto".

"Hyökkäystä mihin tahansa meistä tulisi nähdä hyökkäyksenä meitä kaikkia vastaan. Kaikki terrorismi on tuomittava ja sitä on taisteltava tasapuolisesti päättäväisesti. Vain tällä moraalisella selkeydellä sivilisaation voimat voittavat terrorismin raivon. "

Hän sanoi, että Israel jakaa liittolaisilleen tiedusteluja Islamivaltiosta ja muista terroristiryhmistä.

Israelilla on älykkyyttä; emme ole marginaalinen toimija tällä alalla, ja meillä on tietoja Ranskalle ja muille asiaankuuluville maille, ei vain eilisen jälkeen ", hän sanoi. "Tämä on tärkeä osa yhteistyötä IS: n ja yleisesti radikaalin islamin terrorismia vastaan."

Israel tekee yhteistyötä muiden maiden kanssa "monin tavoin", Netanyahu sanoi ja lisäsi, että hän ei voinut kertoa asiasta julkisesti.

Hänen mukaansa Israel seisoo "rinta rinnan" Ranskan kanssa taistelussa islamistista terrorismia vastaan.

"Israel seisoo rinta rinnan Ranskan kanssa tässä yhteisessä taistelussa militanttia islamilaista terrorismia vastaan. Olen määrännyt Israelin turvallisuus- ja tiedusteluvoimat auttamaan ranskalaisia ​​kollegoitaan ja heidän kollegoitaan muista Euroopan maista kaikin mahdollisin tavoin ", hän kertoi.

"Sotilaallinen islamilainen terrorismi hyökkää yhteiskuntaamme, koska se haluaa tuhota sivilisaatiomme ja arvomme", Netanyahu kertoi piirtäen yhtäläisyyksiä Pariisin ja Jerusalemin uhrien välillä ja kuvaili heitä "militantin islamilaisen terrorismin uhreiksi, ei sen syyksi".

Hän on myös määrännyt tiukennettua turvallisuutta Israelin lähetystöissä ja juutalaisten sivustoissa, jotka saattavat olla potentiaalisia kohteita.

Kysyttyään, tarvitseeko Israelin olla huolissaan IS: n seuraavasta maaperästä, kun otetaan huomioon, että Pariisin tapahtumat osoittivat, että ryhmä pystyy järjestämään massiivisen hyökkäyksen Euroopan sydämessä, Netanyahu tunnusti, että IS on äskettäin lisännyt terroristitoimintaansa, mukaan lukien venäläisen koneen kaatuminen Siinain yli.

Vaikka terroristiryhmien aikomuksista ei ole epäilystäkään, he ovat ilmeisiä, mutta hänen mukaansa ei ole vielä selvää, onko muu maailma lopulta valmis taistelemaan niitä vastaan.

Hän korosti, että terrorismia ei voida taistella valikoivasti, ja odottaa, että Pariisin iskut tuomitsevat tuomitsevat myös israelilaiset.

Ilman yksityiskohtia Israelin toisen kanavan mukaan Israelin tiedustelupalvelu näki "selkeän operatiivisen yhteyden" Ranskan pääkaupungin hyökkäyksen välillä, torstain Beirutin itsemurhapommitukset ja venäläisen lentokoneen kaatuminen 31. lokakuuta Egyptin Siinaissa.

Israelin vakoilupalvelut seuraavat Syyriaa ja Irakia - joissa islamilaisen valtion kapinalliset ovat valloittaneet alueita - jotka ovat saattaneet tuottaa tietoa Pariisin hyökkäysten järjestämisestä, kertoi Israelin armeijan radio.

Boaz Ganorin mukaan fperustaja ja toimitusjohtaja Kansainvälisen terrorismin torjunnan instituutissa (ICT) Herzliyan monialaisessa keskuksessa, Pariisin verilöylyt olivat organisatorinen terrori-isku eikä yksittäisen suden itsenäinen aloite. 

"Malli, jota ilmeisesti käytettiin Pariisin hyökkäyksiin, oli Mumbain hyökkäysten malli 26. marraskuuta 2008. Niitä toteutti 10 Pakistanin palkkasoturia, jotka taistelivat Intiassa toimivan al-Qaidaan liittyvän organisaation Lashar-e-Taiban puolesta. , Pakistan ja Kashmir. Näiden iskujen aikana terroristit tekivät erilaisia ​​joukkomurhia, mukaan lukien itsemurhapommitukset, mielivaltaiset ampumiset ja panttivangit voimakkaasti asutuilla alueilla, matkailu- ja viihdekeskuksissa. Noiden kolme päivää kestäneiden iskujen aikana tapettiin noin 173 ihmistä. "

"Terroristiryhmien järjestämät hyökkäykset, toisin kuin yksinäisten susien itsenäiset aloitteet, ovat tappavimpia ja aiheuttavat eniten uhreja. Tämän tyyppisissä hyökkäyksissä salaisessa operaatiossa on mukana myös paljon muita avustajia, mukaan lukien aktivistit, jotka aloittivat hyökkäyksen, suunnittelivat sen, loivat perustan toiminnalle, kouluttivat terroristeja ja tietysti niitä, jotka tosiasiallisesti toteuttivat iskut. ," hän kirjoitti.

"Nämä hyökkäykset antavat tiedustelupalvelijoille siis teoreettisen kyvyn soluttautua ja estää hyökkäykset tehokkaammin kuin yksinäisen susi. Tässä mielessä erityisesti Ranskan turvallisuuspalvelujen ja yleisesti eurooppalaisten on suoritettava perusteellinen itsetutkimus saadakseen selville, kuinka tällaisen mittakaavan hyökkäys meni heidän tutkansa alle. Ranskalaisten on kehitettävä parempia tiedustelukykyjä yhdessä tehokkaamman opin kanssa terrorismin torjumiseksi. "

 

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa