Liity verkostomme!

EU

Syed Kamall: "Älä lähetä viestiä siitä, että joku on tervetullut, aloita keskittyä auttamaan aidosti turvapaikkaa etsiviä"

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Syed KamallPuhuminen keskustelussa Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan Tuskin ja Euroopan komission puheenjohtajan Junckerin, Euroopan konservatiivien ja reformistien ryhmän johtajan Syed Kamallin kanssa (Kuvassa)totesi, että EU: n on lopetettava suunnitelmien ja etenemissuunnitelmien hyväksyminen ja aloitettava konkreettiset toimet lähettämällä vahva viesti siitä, että kaikki eivät voi tulla Eurooppaan, ja sen sijaan keskittyä pakolais- ja maahanmuuttajakriisin vakauttamiseen.   

Hän sanoi: "Siirtolaiskriisi ei ehkä ole jokaisen uutislehden tärkein juttu, mutta se ei ole poistunut eikä se ole poistumassa pian.

"On aika päästä eroon hyvin harjoitelluista argumenteista siitä, oletko eurooppalaisten vai eurooppalaisten vastainen. Eroa väitteistä niiden välillä, jotka eivät halua tehdä mitään, ja niiden välillä, joiden mielestä voimme tehdä kaiken.

Mainos

"Pysähdy, aloita -lähestymistavan sijaan on selvää, mitä meidän on lopetettava ja mitä meidän on aloitettava. Lopeta lähettämästä signaalia siitä, että joku on tervetullut, aloita keskittyä auttamaan aidosti turvapaikkaa etsiviä. Lopeta pakolaisten ajaminen Ihmiskauppiaiden aseet alkavat auttaa ihmisiä lähempänä kotiaan. Estä yksittäisiä maita avaamasta rajojaan yhdeksi päiväksi pakottaen muita sulkemaan omat. Aloita olla selvillä siitä, mitä kukin maa voi tehdä ja tekee auttaakseen.

"Meidän on kohdattava todellisuus nyt. Tämä ei ole vain muuttoliikekriisi. Tämä ei ole vain pakolaiskriisi. Tästä on vaarana tulla geopoliittinen kriisi. Syyriassa välikonflikti etenee. Venäjä tekee kaiken voitavansa horjuttaa EU: n rajoja; kohdistaa huomiomme poispäin Ukrainasta. Myös Balkanin maat voivat vaarantua epävakaudesta. Joten meillä on tässä taustalla komission 10 pisteen suunnitelma, meillä on Eurooppa-neuvoston etenemissuunnitelma ja nyt meillä on 17 pisteen suunnitelma sunnuntain huippukokouksesta. Mutta kaikki nämä suunnitelmat eivät korvaa toimintaa. Joten kriisin ratkaisemiseksi meidän on ensin vakautettava se. Hyväksytään vain UNHCR: n määrittelemät haavoittuvimmat aidot pakolaiset leireiltä. yrittää ohittaa järjestelmän leireille.

"Mutta vaikka tällainen järjestelmä onkin käytössä, joudumme ottamaan pakolaisia ​​maihimme. Meillä on moraalinen velvollisuus, mutta jotkut maat tekevät paljon enemmän kuin toiset. Jotkut maat kamppailevat selviytyäkseen. Jotkut maat lahjoittavat valtavia summia Jotkut maksavat suuria taaloja, toiset ohittavat. Joten kaikkien maiden on ymmärrettävä tilanteen laajuus ja autettava koordinoiduissa toimissa.

Mainos

"Ja kun sanon kaikki maat. En tarkoita vain kaikkia EU-maita. Tarkoitan kaikkia maita. Joten vaikka meidän pitäisi tunnustaa ja tukea Turkin, Jordanian ja Libanonin panosta. Meidän pitäisi myös kysyä, milloin rikkaimmat arabimaat ja USA tehostetaan?

"Lähempänä kotia, EU: n etulinjan valtioita ja Balkania on autettava. Rajoja on vahvistettava. Rahan ja resurssien on käytettävä käsittelyyn ja palauttamiseen. Meidän on oltava oikeudenmukaisia, mutta päättäväisiä. Autetaan pakolaisia ​​lähempänä kotiaan. Joidenkin tyytyväinen Mutta käskemällä taloudellisia maahanmuuttajia hakemaan nykyisiä laillisia maahanmuuttokanavia äläkä hypätä jonoa laillisesti hakeneiden yli

"Pitäkäämme kiinni näistä periaatteista ihmishenkien pelastamiseksi sen sijaan, että rohkaisemme ihmisiä riskoimaan henkensä. Isovanhempamme kohtasivat kaksi maailmansotaa käyvän sukupolvensa ongelmat. He antoivat sukupolvemme nauttia pidemmästä kestävästä rauhasta ja vauraudesta kuin kukaan sukupolvi koskaan Älä koskaan ota sitä itsestäänselvyytenä, nyt maailmamme muuttuu. Voimansiirto lännestä itään. Sodat kotiovellamme ja terrorismi kotona. Elämme pidempään, mutta lisääntymme vähemmän. Nämä uudet haasteet tarvitsevat uusia ratkaisuja.

"Historia on opettanut meille, että kohtaamaan todella suuret haasteet, joita meidän on tehtävä yhdessä liittolaisina, ja puolustaa niitä, jotka haluavat sanella meille. Isovanhemmillamme oli visio vastata aikansa haasteisiin. Lapsemme kohtaavat aivan uusia uusia haasteita, joten nyt on meidän vuoromme, vuoromme tehdä jotain lapsillemme ja lapsenlapsillemme. Vastatkaa nykypäivän haasteisiin rakentaaksemme paremman tulevaisuuden uudet haasteet vai vetäydyttäessäne menneisyyteen?

"Lopetetaan väärän toivon lähettäminen miljoonille, jotka ajattelevat tänne tulemista, että heillä kaikilla on tulevaisuus EU: ssa. Siirrytään eteenpäin tiekartoista ja toimintasuunnitelmista ja autetaan apua tarvitsevia." Lopetetaan sormien osoittaminen ja kiintiöiden asettaminen, ja aloita toimitukset kaikkien takia, maidemme kansalaisten ja maanosan tulevan vakauden puolesta. "

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa