Liity verkostomme!

EU

Avaaminen online-maksut markkinoilla, jotta voidaan vähentää maksuja ja petosten riskit

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

20151006PHT96159_originalAvaaminen online-maksut markkinoilla kannustavat keksijälle mahdollisuuden tarjota halvempia, turvallisempia, maksu työkaluja, sanovat parlamentin jäsenet. © AP Images / EU-EP

Päivittäminen EU: n sääntöjen maksupalveluista leikkaa kustannuksia maksaa laskuja, mahdollistamalla uusien markkinatoimijoiden käyttää mobiili- ja online-työkaluja tehdä maksuja asiakkaan puolesta, sanoi parlamentin jäsenet äänestivät lain tätä varten. Nämä säännöt, sopineet epävirallisesti parlamentin jäsenten ja ministerien viime toukokuussa, pyritään myös tehdä online-maksut turvallisempaa, vahvistamalla tietosuojaa ja vastuuta säännöt kaikille verkossa maksupalveluntarjoajien.

"EU: n maksupalvelumarkkinat ovat edelleen pirstaleiset ja kalliit, ja ne maksavat vuodessa 130 miljardia euroa eli yli yhden prosentin EU: n BKT: sta. EU: n taloudella ei ole varaa näihin kustannuksiin, jos se haluaa olla maailmanlaajuisesti kilpailukykyinen", sanoi johtava parlamentin jäsen Antonio Tajani ( EPP, IT) ja lisäsi, että "uusi sääntelykehys vähentää kustannuksia, parantaa maksujen turvallisuutta ja helpottaa uusien toimijoiden ja innovatiivisten uusien matkapuhelin- ja internetmaksutapojen syntymistä".

Lainluonnos hyväksyttiin 578 äänestää 29ille, ja 52 pidättyi äänestämästä.

Mainos

Käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajat leikata korvauskustannuksia

Maksaja käyttämällä online tilillä on oikeus käyttää maksu- ohjelmistoja, laitteita ja sovelluksia, jonka valtuutettu kolmas osapuoli ja saada maksuja teloitettiin hänen puolestaan ​​tämän tarjoajan.

Esimerkiksi maksajan joilla ei ole luotto- tai pankkikortilla voi sallia, että markkinoille tulijat kuten Sofort Saksassa, Trustly Skandinavian maissa tai IDEAL Alankomaissa käyttämään pankkitietoja tehdä maksuja niiden tilejä.

Mainos

Maksupalveluntarjoajien maksut eivät saisi ylittää niiden välittömät kustannukset. Lisämaksut käyttämällä maksuvälineitä, kuten luotto- ja pankkikortit, joille pankkien "vaihto" käsittelymaksut säännellään jo, kielletään.

Maksujen turvallinen

Pankki huolto maksajan tililtä voi kieltää kolmannen osapuolen palveluntarjoajan pääsy ainoastaan ​​asiallisista ja perusteltuja turvallisuussyistä, joista on raportoitu valvontaviranomaisille. Tämän turvatason pitäisi estää mahdollisuutta pankkien "estää" markkinat uusille maksupalveluja.

Kolmansien osapuolten maksupalveluntarjoajien olisi puolestaan ​​varmistettava käyttäjän turvallinen todentaminen ja vähennettävä petosriskiä. Heidän on varmistettava, että käyttäjän henkilökohtaiset maksutiedot kulkevat turvallisten kanavien kautta ja että ne jaetaan vain käyttäjän suostumuksella.

Jos hänen tililtään suoritetaan luvaton maksu, haltijan ei pitäisi menettää yli 50 euroa, jos maksuväline on kadonnut, varastettu tai käytetty väärin. Palveluntarjoajan, joka ei toimi estääkseen tällaisia ​​petoksia vahingon ilmoittamisen jälkeen tai ei vaadi tarvittaessa vahvaa asiakastodennusta, voidaan katsoa olevan vastuussa asiakkaansa tappioista ja käsketty korvaamaan taloudelliset vahingot.

Seuraavat vaiheet

EU: n jäsenvaltioiden on virallisesti hyväksyttävä laki ennen kuin se voi tulla voimaan.

Faktat

Maksupalveludirektiivin (PSD2) on viimeisin joukko EU: n sääntöjen maksuista, joka kattaa myös online-maksu services.Two edellinen säädöksiä ovat:

2012 yhtenäinen euromaksualue (SEPA) - pankkien vaatimus noudattaa SEPA-sääntöjä antaa asiakkailleen mahdollisuuden käyttää yhtä pankkitiliä suorittaessaan euromaksuja kaikkiin SEPA-maihin, EU: n 28 jäsenvaltioon sekä Islantiin, Liechtensteiniin, Norjaan, Sveitsiin ja muihin. Monaco. Tämä tekee maksuista nopeampia ja halvempia ilman eroa kansallisten ja rajat ylittävien euromaksujen välillä

2014 siirtohinnat on katettu ja lisämaksua kielletty kuluttajan korttien alla veloittamat monenväliset (MIF) sääntely korttipohjaisia ​​maksutapahtumia

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa