Liity verkostomme!

EU

EU varoittaa Venäjää "taisteluista Syyrian hallinnon rinnalla"

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Kannattajat Syyrian presidentti Bashar al-Assad aalto lippuja aikana rallissa al-Sabaa Bahrat neliö DamaskoksessaEU on varoittanut Venäjää, että "taistelu hallinnon rinnalla" Syyrian verisessä sisällissodassa vain "pidentää konfliktin tuskaa". Varoitus tulee Euroopan ulkosuhdehallinnolta (EUH), joka myös varoittaa, että sotilaallinen eskalaatio "ei johda mihinkään".

Euroopan ulkosuhdehallinto vertaa vertailuja Iranin kanssa tuhottuun ydinsopimukseen, joka päättää vuosien taloudelliset pakotteet Teherania vastaan ​​vastineeksi sen ydinohjelman rajoituksista. EU: n puheenjohtajavaltion Latvian EUH: n puolesta antamassa lausunnossa sanottiin: "Iranin kauppa kesti 12 vuotta. Syyrian sota on mahdollisesti vieläkin monimutkaisempi asia. Siinä on useita toimijoita, joilla on monia erilaisia ​​tavoitteita. Viimeisin vaihe Sekä syyrialaiset että muut kuin syyrialaiset osallistujat ovat leimanneet sotilaallisen eskaloitumisen. "

Se lisää: "Haluan olla rehellinen myös siitä, että sisällissodan sotilaallinen kärjistyminen ei johda mihinkään: se vain pidentää konfliktin tuskaa. Terrorismin torjunta on yksi asia: Syyriassa tämä tarkoittaa taistelua ryhmiksi määriteltyjen ryhmien kanssa. mukaan lukien Da'esh ja Jabhat al Nusra.

Mainos

"Se ei tarkoita taistelua sisällissodan hallinnon rinnalla. Se vain saa aikaan vastaavanlaisen asevarustuksen lisäämisen joidenkin alueellisten voimien toimesta oppositioon." Se jatkuu: "Ainoa asia, Syyria ja me kaikki, älä" Tarve on edelleen eskaloituminen. Päinvastoin, tarvitsemme lieventämistä ja kansainvälistä ja alueellista yhteistyötä sovitulla yhteisellä rauhanohjelmalla.

Syyrian terrorismin torjunnassa ulkosuhdehallinto sanoi, että EU oli "kauan sitten" päättänyt olla osallistumatta sotilaallisesti, mutta lisäsi: "Edistämme kuitenkin aktiivisesti ei-sotilaallisilla keinoilla Da'eshin vastaisen maailmanlaajuisen koalition tavoitteiden saavuttamista. Sitoumuksemme menee radikalisoitumisuhkien vähentämisestä ja uusien ulkomaisten terroristitaistelijoiden värväyksestä Euroopan maihin, ja pyrimme pysäyttämään Da'eshin tulovirrat. "Sen mukaan tavoitteena tulisi olla" tuoda eri säikeet " Syyrian poliittisen ja sotilaallisen opposition edustajat yhdessä "yhteisen näkemyksen ja tarkoituksen" takana.

"On olemassa konkreettisia toimenpiteitä, jotka ovat mahdollisia myös nykyisissä olosuhteissa ja jotka edistäisivät eskaloitumista ja avaisivat tietä rauhalle.

Mainos

Tällaisiin toimenpiteisiin, kuten ulkosuhdehallinto ehdottaa, sisältyi EU: n "humanitaarisen diplomatian" "tehostaminen". "Voimme etsiä tapoja tarjota pääsyä ja suojelua sekä edistää humanitaarisia periaatteita ja yksimielisyyttä avun toimittamisen ohjeista. Askeleet kohti ratkaisua - juuri sitä tarvitaan, tällä teemme työtä YK: n puitteissa. "

Samaan aikaan Anna Fotyga, joka toimii Euroopan parlamentin vaikutusvaltaisessa turvallisuus- ja puolustusvaliokunnassa, on syyttänyt Venäjää "yrittämästä tuhota" Syyrian oppositiota sen sijaan, että taistelee IS: n kanssa. Puolalainen Euroopan parlamentin jäsen Fotyga sanoi olevansa erityisen huolestunut konfliktin uhasta Euroopan energiavarmuuteen.

Hän lisäsi: "Syyrian tuhoisa kriisi on yhdessä Ukrainan konfliktin kanssa suurin uhka turvallisuudellemme. Venäjän sitoutuminen ja tapa, jolla se on toteuttanut pommituksia Syyriassa, osoittaa, että on tarkoitus tuhota siellä oleva oppositio eikä islamilainen "Tämä vaikeuttaa entisestään Turkin asemaa, joka muistetaan, että se pyrkii tekemään yhteistyötä lännen kanssa."

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa