Liity verkostomme!

Brexit

Herra Cameronin "Double-Speak" Euroopasta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

David-Cameron-On-EU-ja-Britain's-jäsenyysMielipiteen Denis MacShane  

avoin The Holhooja että - Itsenäinen ja näyttää siltä, ​​EU-kansanäänestyksen on jo voittanut varten Camp.

Guardian raportoi yksi pro-EU lähde, joka sanoi: "On ollut valtava muutos sävy. Ministerit ovat tutkineet äänestämässä - jotka osoittavat 50 / 50 split jos otat ne todennäköisesti äänestää - ja yhtäkkiä huomasi, että jos jätät tyhjiö niin se on skeptikot, jotka saavat. "

Mainos

Samaan aikaan, Independent raportoi Herra Heseltine varmistaa lukijoilleen, että David Cameron ei koskaan anna Britannian lähteä Eurooppaan.

Suuri osa tästä optimistisesta sävystä johtuu Cameronin konferenssia edeltävästä BBC: n haastattelusta, kun hän kertoi Andrew Marrille: "Yritän saada Britannialle tarvitsemamme asiat. Ilmeisesti kun saan ne, käännyn ympäri ja teen asian pysyä uudistetussa Euroopassa. Mutta nyt taistelen saadakseni nämä asiat, enkä voi taata, että saan ne. "

Cameron kysyy itsestään selvän kysymyksen. Mitä tarkalleen Britannia tarvitsee? CBI: lle ja muille liikeasuille on jonkinlainen rajoitus sosiaaliselle Euroopalle, joka on punainen rätti ammattiliitoille.

Mainos

Monille se on, että Britannia 'saa takaisin rajojensa hallinnan'. Mutta muut EU: n johtajat, eikä yksikään vuoden 2004 jälkeisistä EU: n jäsenvaltioista, aio antaa Britannialle oikeutta asettaa kiintiöitä tai vaatia viisumeja. Sitten vaadittiin, että ulkomaiset työntekijät eivät saisi toimivia verohyvityksiä. Cameron voi ratkaista ongelman poistamalla ne kaikkien työntekijöiden - niin brittien kuin EU: nkin kohdalla -, mutta tory on yhä enemmän kapinassa tätä ajatusta vastaan, koska verohyvitysten poistaminen tuhoaa satoja tuhansia matalapalkkaisia ​​syvään, perheen tuhoavaan köyhyyteen.

Toinen vaatimus on, että Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentilla olisi viimeinen sana kaikesta EU: n lainsäädännöstä, vaikka ministerit hyväksyisivät sen Eurooppa-neuvoston kokouksissa ja Euroopan parlamentti hyväksyisi sen. Myös tämä on ristiriidassa EU-jäsenyyden kanssa. Mutta kansa eikä herra Cameronin kollegat eivät tiedä, mitä herra Cameron todella haluaa. Mitä nämä "asiat, joita me (se on Britannia) tarvitsemme"? Eikö brittiläisille äänestäjille tule kertoa?

Mutta koskaan kokoomuksen lähtien William Hague päättänyt hyväksyä täysi-Euroskeptisyys kuin puolueen hallitsevan ideologia jälkeen 1997, Cameron on tehdä halkeaa.

Joten kun Herra Heseltine on pyörillä ulos kertoa Guardian että Itsenäinen että hän ei voi kuvitella Cameron halua johtamaan eristäminen Britannian Euroopasta pääministeri itse käyttää Sun sunnuntaina paasaavat vastaan ​​Euroopassa. Rupert Murdoch sunnuntai tabloid todetaan: "PM paljastaa ensimmäistä kertaa hän olisi valmis pään ulos kampanja kansanäänestyksessä, jos hän ei voi saada meille paremman tarjouksen."

Paperin mukaan Cameron "varoittaa EU: n johtajia" korjaamaan sen Britannialle tai hän johtaa meidät uloskäyntiin ". Pääministeri loukkaa edelleen EU: n päälliköitä, joiden mielestä "aja minut seinää vasten" ja lisää loukkaus loukkaamiseen sanomalla, että Eurooppa on "liian iso, liian pomo, liian häiritsevä".

Miksi ihmeessä brittiläisten äänestäjien tulisi tukea järjestöä, jonka pääministeri kuvailee niin kielteisesti? Auringon päivä- ja sunnuntai-version lukijoita on paljon enemmän kuin Holhooja että Itsenäinen Yhdistetyt.

- Daily Telegraph on suurin liikkeeseen kuin sensaatiolehdissä. Nykypäivän Telegraph, tärkein Tory puoluekokouksessa EU tarina on, että pääministeri kieltäytyy hyväksymästä mitään ennakkoratkaisupyyntö Euroopan yhteisöjen tuomioistuin, joka sanoo kieltää yleisesti vankien äänestäminen on ristiriidassa heidän oikeuksistaan ​​EU: n lainsäädännön.

Useimmissa EU-maissa sallia jonkin verran äänioikeus mutta Britanniassa jopa tutkintavankeja, jotka eivät ole todettu syylliseksi evätään oikeus käyttää ydin kansalaisoikeus.

Riippumatta pääasiaa ei EU-valtio ei voi uhmata tuomioistuimen päätöstä ja jäädä EU: hun.

Joten aikaa - Holhooja että Itsenäinen Cameron ja hänen briefers tarjous rakentavampi linja EU, lukijoille Sun että Lennätin Se on vankka EU: n vastainen kieli, jota Tories on käyttänyt sen jälkeen, kun 1997 on otettu käyttöön.

Kamerologit, jotka yrittävät purkaa mitä pääministeri todellakin todella haluaa, tämä kaksinkertainen keskustelu on hämmentävää. Niille, jotka yrittävät saada vakavan kampanjan pois maasta, tekevät työnsä paljon vaikeammaksi.

Denis MacShane on entinen Euroopan ja kirjailija Brexit: Miten Britannia, Eurooppa julkaisija IB Tauris.    

Brexit

Brexit -vaikutus "pahenee", kun supermarket -kauppa maksaa enemmän ja jotkut EU -tuotteet katoavat hyllyiltä

Julkaistu

on

Koko vaikutus Brexit johtava tulli -asiantuntija on väittänyt, että yritykset ja kuluttajat tuntevat vasta ensi vuonna, ja pula pahenee aloilla elintarvikkeista rakennusmateriaaleihin, kirjoittaa David Persilja.

Simon Sutcliffe, vero- ja neuvoa-antavan yrityksen Blick Rothenbergin kumppani, uskoo, että hallituksen viivästykset Brexitin jälkeisten tullilakien täytäntöönpanossa ovat "pehmentäneet" Yhdistyneen kuningaskunnan eroamisen vaikutuksia Euroopan unionista ja että "asiat pahenevat", kun ne vihdoin saadaan tuotu tammikuusta 2022.

Huolimatta eroamisesta EU: sta 1. tammikuuta 2020, hallitus on viivästyttänyt monia tullilainsäädännön, jonka piti tulla voimaan viime vuonna.

Mainos

Vaatimus ennakkoilmoituksesta, joka koskee elintarvikkeiden tuontia Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, otetaan käyttöön 1. tammikuuta 2022, toisin kuin jo viivästynyt päivämäärä 1. lokakuuta tänä vuonna.

Viennin terveystodistusten uudet vaatimukset otetaan nyt käyttöön vielä myöhemmin, ensi vuoden 1. heinäkuuta.

Valvonta eläinten ja kasvien suojelemiseksi sairauksilta, tuholaisilta tai epäpuhtauksilta lykkää myös 1. heinäkuuta 2022, samoin kuin tuontia koskevien turvallisuusilmoitusten vaatimus.

Mainos

Kun nämä lait, joihin sisältyy myös tulli -ilmoitusjärjestelmä, tuodaan Sutcliffe uskoo, että elintarvike- ja raaka -ainepula jo jossain määrin - erityisesti Pohjois -Irlannissa - pahenee mantereella Jotkut tuotteet katoavat supermarkettien hyllyiltä lähitulevaisuudessa.

Sutcliffe, joka ennusti ensimmäisten joukossa kuorma -autonkuljettajapulan and raja -asiat Pohjois -Irlannissa, sanoi: ”Kun nämä ylimääräiset laajennukset päättyvät, olemme tuskallisessa maailmassa, kunnes maahantuojat saavat sen käsiinsä aivan kuten Yhdistyneestä kuningaskunnasta EU: hun vievien on jouduttu.

”Byrokratian kustannukset merkitsevät sitä, että monet vähittäiskauppiaat eivät yksinkertaisesti enää varastoi joitakin tuotteita EU: sta.

Jos tiedät, että hedelmätoimituksesi on jumissa Ison -Britannian satamassa 10 päivää odottamassa tarkistusta, et aio vaivautua tuomaan sitä, koska se sammuu ennen kuin se edes saavuttaa myymälän.

”Tarkastelemme kaikenlaisia ​​tuotteita, jotka häviävät supermarketeista, salaamista juustoihin, koska niiden lähettäminen on liian kallista. Vaikka muutama putiikkiherkku voi varastoida näitä tuotteita, niistä tulee kalliimpia ja vaikeampia löytö."

Hän lisäsi, että supermarkettikauppa kohtaa myös jyrkkiä hinnankorotuksia, sillä jopa perustuotteiden, kuten tuoreen lihan, maidon, munien ja vihannesten, tuontihinnat maksavat jälleenmyyjille enemmän.

"Vähittäiskauppiailla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin siirtää ainakin osa kohonneista kustannuksista kuluttajalle", Sutcliffe sanoi. "Toisin sanoen kuluttajilla on vähemmän valinnanvaraa ja heidän on maksettava enemmän viikottaisesta kaupastaan."

Nro 10 tiedottaja sanoi: ”Haluamme yritysten keskittyvän toipumiseen pandemiasta sen sijaan, että heidän olisi käsiteltävä uusia vaatimuksia rajalla, minkä vuoksi olemme laatineet uuden käytännöllisen aikataulun täydellisten rajatarkastusten käyttöönotolle.

"Yrityksillä on nyt enemmän aikaa valmistautua näihin tarkastuksiin, jotka otetaan käyttöön vaiheittain vuoden 2022 aikana."

Continue Reading

Brexit

Euroopan ministerien mukaan luottamus Yhdistyneeseen kuningaskuntaan on laskussa

Julkaistu

on

Komission varapuheenjohtaja Maroš Šefčovič, joka tiedotti ministereille viimeisimmästä kehityksestä, sanoi, että luottamus on palautettava ja että hän toivoo löytävänsä ratkaisut Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa ennen vuoden loppua. 

Yleisten asioiden neuvoston Eurooppa-ministerien kokouksessa (21. syyskuuta) saatiin tietoa EU: n ja Yhdistyneen kuningaskunnan suhteiden nykytilasta, erityisesti Irlannia ja Pohjois-Irlantia koskevan pöytäkirjan täytäntöönpanosta.

Šefčovič tiedotti ministereille viimeisimmästä kehityksestä, mukaan lukien äskettäinen vierailunsa Irlantiin ja Pohjois -Irlantiin, ja ministerit toistivat tukensa Euroopan komission lähestymistavalle: ”EU jatkaa yhteistyötä Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa löytääkseen ratkaisuja pöytäkirjan puitteissa. Teemme kaikkemme palauttaaksemme ennustettavuuden ja vakauden Pohjois -Irlannin kansalaisille ja yrityksille ja varmistaaksemme, että he voivat hyödyntää pöytäkirjan tarjoamia mahdollisuuksia, mukaan lukien pääsy sisämarkkinoille. ”

Mainos

Varapresidentti sanoi, että monet ministerit olivat puhuneet neuvoston kokouksessa keskustelussa huolestuneena siitä, onko Yhdistynyt kuningaskunta luotettava kumppani. Ranskan Eurooppa -ministeri Clement Beaune sanoi matkalla kokoukseen, että Brexitiä ja äskettäistä kiistaa Ranskan kanssa AUKUS -sukellusvenesopimuksesta ei pidä sekoittaa keskenään. Hän sanoi kuitenkin, että luottamuskysymys oli olemassa, ja hän sanoi, että Yhdistynyt kuningaskunta oli läheinen liittolainen, mutta Brexit -sopimusta ei kunnioitettu täysin ja että luottamusta tarvitaan eteenpäin pääsemiseksi. 

Šefčovič pyrkii ratkaisemaan kaikki jäljellä olevat ongelmat Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa vuoden loppuun mennessä. Yhdistyneen kuningaskunnan uhasta käyttää pöytäkirjan 16 artiklaa, joka sallii Yhdistyneen kuningaskunnan ryhtyä erityisiin suojatoimenpiteisiin, jos pöytäkirja aiheuttaa vakavia taloudellisia, sosiaalisia tai ympäristöongelmia, jotka voivat jatkua tai vääristää kauppaa, Šefčovič sanoi, että EU: n olisi reagoitava ja ministerit olivat pyytäneet komissiota valmistautumaan kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Šefčovič toivoo kuitenkin, että tämä voidaan välttää.

Pohjois -Irlanti kokee jo kaupan vääristymistä sekä tuonnissa että viennissä. Tämä johtuu suurelta osin hyvin ohuesta kauppasopimuksesta, jonka Yhdistynyt kuningaskunta on päättänyt jatkaa EU: n kanssa huolimatta siitä, että se tarjoaa vähemmän haitallisia vaihtoehtoja. Kaikkia suojatoimenpiteitä on rajoitettava laajuuden ja keston suhteen. Pöytäkirjan liitteessä seitsemässä esitetyistä suojatoimenpiteistä keskustellaan myös monimutkaisella menettelyllä, johon kuuluu ilmoittaa sekakomitealle, odotella kuukausi mahdollisten suojatoimenpiteiden soveltamista, ellei ole poikkeuksellisia olosuhteita (joita Yhdistynyt kuningaskunta epäilemättä väittää) . Toimenpiteitä tarkistetaan sitten kolmen kuukauden välein siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että niiden todetaan olevan perusteltuja.

Mainos

Continue Reading

Brexit

Britannia viivästyttää Brexitin jälkeisen kaupan valvonnan täytäntöönpanoa

Julkaistu

on

Britannia kertoi tiistaina (14. syyskuuta) viivyttävänsä joidenkin Brexitin jälkeisten tuontivalvontatoimenpiteiden täytäntöönpanoa, toisen kerran, kun niitä on siirretty taaksepäin.

Britannia lähti Euroopan unionin yhtenäismarkkinoilta viime vuoden lopussa, mutta toisin kuin Bryssel, joka otti rajavalvonnan käyttöön välittömästi, se ryhtyi tuontitarkastusten käyttöönottoon tavaroiden, kuten elintarvikkeiden, antamiseksi yrityksille aikaa sopeutua.

Hallitus on viivästyttänyt tarkastusten käyttöönottoa jo kuusi kuukautta 1. huhtikuuta, ja nyt hallitus on siirtänyt täydellisten tulli -ilmoitusten ja tarkastusten tarpeen takaisin 1. tammikuuta 2022. Turvallisuus- ja turvallisuusilmoituksia vaaditaan ensi vuoden 1. heinäkuuta alkaen.

Mainos

"Haluamme, että yritykset keskittyvät toipumiseen pandemiasta sen sijaan, että joutuisivat käsittelemään uusia vaatimuksia rajalla, minkä vuoksi olemme laatineet käytännöllisen uuden aikataulun täydellisen rajavalvonnan käyttöönotolle", Brexit -ministeri David Frost sanoi.

"Yrityksillä on nyt enemmän aikaa valmistautua näihin tarkastuksiin, jotka otetaan käyttöön vaiheittain vuoden 2022 aikana."

Logistiikka- ja tullialan teollisuuden lähteet ovat myös sanoneet, että hallituksen infrastruktuuri ei ole valmis määräämään täydellisiä tarkastuksia.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa