Liity verkostomme!

EU

Paavin osoite YK: n yleiskokouksessa: CIDSE kaikuu Paavin vetoomus radikaalisti

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

1280x720_50923P00-HPVDBPaavi on korostanut tänä aamuna (25. syyskuuta) Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokouksessa, että sosiaalinen ja taloudellinen syrjäytyminen on hyökkäys ihmisoikeuksia ja luonnontilaista ympäristöämme vastaan. Paavi huomautti, että väärä vallankäyttö maailmassamme on jättänyt monet suoraan syrjäytyneiksi ja vahingoittanut ympäristöä, joka ylläpitää ihmisen elämää. "Ympäristön väärinkäyttöön ja tuhoutumiseen liittyy samalla pysäyttämätön syrjäytymisprosessi. Itsekäs ja rajoittamaton halu vallasta ja aineellisesta hyvinvoinnista johtaa sekä käytettävissä olevien luonnonvarojen väärinkäyttöön että heikkojen syrjäytymiseen [...] ”.

Hän on toistuvasti puhunut äärimmäisen sään tuhoisasta vaikutuksesta yhteisöihin eri puolilla maailmaa. Puhuessaan tänään ilmastonmuutoksesta, paavi sanoi: "Ekologinen kriisi yhdessä suuren osan maailman biologisen monimuotoisuuden tuhoutumisesta voi vaarantaa itse ihmislajin olemassaolon. Tämän ja globaalin talouden vastuuttoman väärinkäytön haitallisten seurausten, joita ohjaa ainoa rikkauden ja vallan tavoite, on oltava kutsu syvälliseen pohdintaan ihmisestä. " Hän kehottaa kansainvälisiä rahoituslaitoksia asettamaan etusijalle maiden kestävän kehityksen ja olemaan alistumatta sokeasti finanssimarkkinoiden saneluille.

Paavi Franciscon sanojen innoittamana, CIDSE kehottaa poliittisia johtajia ryhtymään kiireellisiin toimiin estääkseen ilmastonmuutosta työntämästä ihmisiä edelleen köyhyyteen.

Mainos

”Kansainvälisten johtajien on otettava huomioon paavin sanat. Ihmisoikeuksien ja ympäristön kunnioittamisen on oltava keskeisessä asemassa uuden kestävän kehityksen tavoitteiden ja ilmastosopimuksen täytäntöönpanossa Pariisissa ”, CIDSE: n pääsihteeri Bernd Nilles sanoi. "Tässä suhteessa oikeudenmukaisen ja sitovan ilmastomuutosta koskevan sopimuksen tarve YK: n huippukokouksessa joulukuussa on välttämätöntä kurssin muuttamiseksi", CIDSE: n pääsihteeri Bernd Nilles sanoi.

Kaksi päivää ennen YK: n kestävän kehityksen huippukokousta, a selvitys CIDSE: n koordinoima ja yli 50-poliittisten päätöksentekijöiden, kirjailijoiden, aktivistien, uskon johtajien ja kansalaisyhteiskunnan edustajien allekirjoittama asiakirja. Pyynnössä vaadittiin suurempaa kunnianhimoa puuttua sosiaaliseen epäoikeudenmukaisuuteen ja kehotettiin painottamaan uutta hyvinvoinnin, hoitokulttuurin ja yhteisen vaurauden käsitteitä. Kuten Hänen pyhyytensä on todennut, "poliittisessa ja taloudellisessa politiikassa on tehtävä radikaalia muutosta, jotta voidaan vastata maailman haavoittuvimpien väestöryhmien tarpeisiin".

YK lupaa jättää ketään taakse

Mainos

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa