Liity verkostomme!

EU

Puolalainen Euroopan parlamentin jäsen joutuu vaatimaan kurinpidollisia syytöksiä inhimillisen jätteen vaatimuksen jälkeen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

korwin-mikke-wywiad-40-alKiistanalainen puolalainen Euroopan parlamentin jäsen vaatii häntä kurinpitoon väitettyjen "häpeällisten" huomautusten vuoksi maahanmuuttajista. Se tapahtuu sen jälkeen, kun sitoutumatonta jäsentä Janusz Korwin-Mikkeä (kuvassa) syytetään sodan runtelemasta Syyriasta Eurooppaan nykyisin tulvien muuttamisesta "ihmisjätteeksi".

Väitetyt kommentit ovat aiheuttaneet protestimyrskyn online-vetoomuksella, jossa parlamentin presidentti Martin Schulzia kehotettiin määräämään pakotteet varajäsenelle.

Tapaus tapahtui Strasbourgissa 9. syyskuuta, kun komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker puhui Euroopan parlamentissa osana "unionin tilaa", erityisesti pakolaisista ja siitä, miten EU: n pitäisi reagoida.

Mainos

Parlamentin jäsenet kommentoivat hänen puheensa, mukaan lukien Korwin-Mikke, joka ilmeisesti kommentoi: "Jest to absurdalna polityka, powodujaca zalew Europy śmieciem ludzkim". Tämä tarkoittaa: "Tämä on järjetön politiikka, joka aiheuttaa tulvien Eurooppaan ihmisjätteillä."

Schulzia pyydetään nyt kurinpitamaan jäsentä yleiskokouksen työjärjestyksen mukaisesti, jolla pyritään säätelemään jäsenten käyttäytymistä "Euroopan unionin arvojen ja periaatteiden perusteksteissä asetettujen ehtojen mukaisesti".

Yksi sosialistijäsen sanoi: "Tämä puhkeaminen oli häpeällistä ja on ristiriidassa erityisesti YK: n ihmisoikeussopimuksen ja ihmisarvon periaatteen kanssa. Schulzilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin määrätä rangaistus.

Mainos

"Uskon, että tällaiset epäinhimilliset kommentit ovat väärässä paikassa EU: n edustuselimessä ja että niistä on määrättävä seuraamuksia."

Korwin-Mikke on konservatiivinen liberaali puolalainen poliittinen kommentaattori, puolalaisen liberaalin poliittisen puolueen Tasavallan uudistaminen - vapaus ja toivo -ryhmän luoja ja Euroopan parlamentin jäsen.

Se ei ole ensimmäinen kerta, kun parlamentin jäsen kiinnittää median huomion parlamentin kommenteilla.

Aiemmin Korwin-Mikke, joka on kiihkeästi Vladimir Putinin kannalla, on julistanut EU: n "kommunistiseksi hankkeeksi" ja sanonut, että Euroopan komission rakennusta käytetään paremmin, jos siitä tehdään bordelli.

Aiemmin Korwin-Mikke, joka on ollut Euroopan parlamentin jäsen heinäkuusta 2014 lähtien, on myös kertonut käyttäneensä n-sanaa parlamentissa, sanonut, että naiset ovat kehittyneet vähemmän älykkääksi kuin miehet, ja sosialistit olivat tyhmempiä kuin apinat.

Heinäkuussa hän hämmästytti parlamentin jäseniä, kun hän nousi jaloilleen liikennekeskustelun aikana ja näytti pitävän natsien tervehdystä.

Puolan ulkoministeriö oli pakko pyytää anteeksi puhkeamista. Puolan ulkoministeri Grzegorz Schetyna sanoi televisiolausunnossaan: "Olemme kaikki häpeissämme tällaisesta käyttäytymisestä ja pyydämme anteeksi Eurooppaa, Euroopan parlamenttia, anteeksi äänestäjille."

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa