Liity verkostomme!

EU

Komission jäsen Oettinger Yhdysvaltain tavata alkuun tech-yritykset, uusien yritysten ja poliittisten päättäjien

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Gunther-Oettinger1Tästä päivästä lähtien (22 syyskuu) San Franciscossa, digitaalinen talous ja yhteiskunta komissaari Günther Oettinger (Kuvassa) on viiden-päivän vierailu Yhdysvaltoihin, jossa hän tapaa teknisten jättiläisten ylimmän johdon, kuten Facebook, Google, Apple ja eBay. Hän tapaa myös eurooppalaisten yrittäjien valtuuskunnan 'Startup Europe Comes to Silicon Valley'. Länsirannikon jälkeen komission jäsen Oettinger johtaa Washingtonia tapaamaan päättäjiä ja lopulta pysähtyy New Yorkiin osallistumaan YK: n laajakaistakomission digitaalisen kehityksen kokoukseen. 

Komission jäsen Oettinger korostaa Euroopan tarjoamia mahdollisuuksia Digitaalisten sisämarkkinoiden, joka esiteltiin toukokuussa sekä eurooppalaisille että muille kuin eurooppalaisille yrityksille, ja globaalin digitaalitalouden tärkeyden pysyä avoimena. Murtamalla kansalliset esteet ja luomalla yhteiset säännöt EU: ssa Euroopan komissio haluaa kannustaa kaikkia yrityksiä kehittämään, investoimaan ja hyödyntämään 500 miljoonan potentiaalisen asiakkaan markkinoita. Yhdysvaltain komissaarin koko esityslista on alla ja häntä voidaan seurata Twitterissä @GoettingerEU. Katso myös hänen blogi ennen tämän vierailua.

22 / 09

Mainos

Komission jäsen Oettinger Yhdysvalloissa (San Francisco / Silicon Valley): tapaa ylimmän johdon Facebook ja valtuuskunnan 'Start Europe tulee Piilaaksoon - SEC2SV '.

23 / 09

Komission jäsen Oettinger Yhdysvalloissa (San Francisco / Silicon Valley): Tapaa ylimmän johdon Google, Apple, eBay, Mercedes-Benz Pohjois-Amerikassa tutkimuskeskuksen.

Mainos

24 / 09

Komissaari Oettinger Yhdysvalloissa (Washington): puhuu säästö- ja vähittäispankkien maailmankongressissa ja Paul H. Nitzen korkeakouluopetuksessa (SAIS) - 9-10; tapaa Federal Communications Commissionin (FCC) puheenjohtajan Tom Wheelerin ja Yhdysvaltain kauppaministerin Penny Pritzkerin.

25 / 09

Komissaari Oettinger Yhdysvalloissa (Washington): tapaa Yhdysvaltojen kauppaministerin Stefan Seligin, liittovaltion kauppakomission puheenjohtajan Edith Ramirezin ja talouskasvun, energian ja ympäristön alivaltiosihteeri Cathy Novellin.

26 / 09

Komission jäsen Oettinger Yhdysvalloissa (New-York): osallistuu YK Broadband komission Digital Development kokoukseen.

Katso myös blogikirjoitus varapuhemies Ansip: Rakennus tech siltojen molemmin puolin Atlanttia

·         EU panostaa € 5.5 miljoonan 20 hankkeisiin lisätä turvallinen ja tehokas online-palveluja kaikkialla Euroopassa

Komissio ilmoitti tänään hankkeita, jotka saavat EU: n tukea, jotta varmistetaan paremmin sähköistä tunnistamista (HST) palveluja kaikkialla Euroopassa. Valinta seuraa ehdotuspyyntö alla Verkkojen Eurooppa -väline (CEF) ohjelma televiestinnän alalla. EU: n rahoitus auttaa jäsenvaltioita kanssa roll-out teknisen infrastruktuurin luoda yhteentoimivia, yleiseurooppalaisten sähköisten palveluiden. Tämän seurauksena on vähemmän rasitteita kansalaisille, viranomaisille ja yrityksille: he voivat käyttää tehokas ja turvallinen verkkopalveluja. Jossa sähköisen henkilöllisyyden, monia muita toimintoja voidaan tehdä helposti verkossa menettämättä aikaa ja rahaa: ei loputon jonoja saada leima tai lukemattomia paperi lomakkeita. HST tekee myös verkkokauppatapahtumista turvallisempaa. Luottamusta sähköisen asioinnin ja varmistetaan, että eri järjestelmät voivat "puhua" toisilleen rajojen yli ovat osa Digitaalinen yhtenäismarkkinastrategiaa Komission esittämä toukokuussa. Lisätietoja - kuten luettelo tuensaajista - löytyy tätä.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa