Liity verkostomme!

EU

Suunnitelmat Ukrainan talouden torjumiseksi on tarkoitus julkaista

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

ukraina-bmpUusia kunnianhimoisia ideoita Ukrainan sodan runteleman talouden ratkaisemiseksi on tarkoitus antaa tässä kuussa. Niiden odotetaan sisältävän poliittisen ratkaisun Ukrainan kriisiin Minskin sopimuksen kautta, Ukrainalle EU: n ja Venäjän luottolimiitit sekä EU: n ja Euraasian unionin neuvotteleman yhteisen talousalueen Lissabonista Vladivostokiin. 

Poliittisten suositusten odotetaan esittävän Ukrainan nykyaikaistamisvirasto (AMU), ukrainalaisen liikemies Dmitry Firtashin johtama aloite, jonka tavoitteena on käynnistää kasvu uudelleen ja nostaa Ukraina entisen Neuvostoliiton blokin huonimmin menestyvältä asemalta. Wienissä tämän vuoden maaliskuussa lanseerattu itsetehty "Ukrainan Marshall-suunnitelma" antoi itselleen 200 päivää. Hän esitti yleissuunnitelman houkutellakseen noin 300 miljardia Yhdysvaltain dollaria rappeutuneelle maalle. Vanhempi brittiläinen poliitikko Lord Richard Risby, joka Firtashin kanssa on yksi AMU: n kolmesta perustajasta ja on myös Britannian Ukranian Societyn puheenjohtaja, on puolustanut voimakkaasti virastoa, joka perustettiin auttamaan jälleenrakentamaan sodan runtelemaa Ukrainaa.

Risby sanoi: "Tämä on jalo syy ja tarjoaa Ukrainalle ihmiskunnan säteitä vaikeuksiensa aikana. Kaikki meistä ovat sitoutuneet auttamaan maata parantamalla lainvalvontaa, ottamalla käyttöön korruption vastaisia ​​toimenpiteitä, parantamalla terveyttä ja kauppaa maassa."

Mainos

Jotkut ovat kuitenkin nimittäneet AMU: n pelkkäksi "PR-harjoitukseksi", mukaan lukien puolalainen Euroopan parlamentin jäsen Jacek Saryusz-Wolski, entinen Puolan hallituksen ministeri ja entinen Euroopan parlamentin ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja, joka kertoi tälle verkkosivustolle: "AMU-projekti näyttää olevan PR-projekti, jota voidaan mahdollisesti käyttää kritisoimaan Ukrainan viranomaisia ​​toimien puutteesta ja eurooppalaisten poliitikkojen valmistelemien hankkeiden toteuttamisen puutteesta. "

Ison-Britannian vertaisryhmä huomauttaa, että Ukrainan presidentti Petro Poroschenko on tukenut suunnitelmaa, jonka konservatiivisen puolueen entinen ulkoministeriön edustaja Risby pitää "tärkeänä signaalina" Ukrainan liittymisestä Euroopan tulevaisuuteen ja "vaihtoehtona hallitsevalle väkivallalle". ja tuho. " "Se on myös vahva merkki eurooppalaisesta solidaarisuudesta", lisäsi toris-puolueen entinen varapuheenjohtaja Risby. "Uskomme, että myös Venäjä haluaa vakautta alueella ja tukee suunnitelmaa."

Muita avainhenkilöitä ovat Lord Macdonald, entinen Ison-Britannian julkisen syyttäjän johtaja, joka johtaa lain lainvalvontaa koskevia uudistuksia maassa yhdessä ranskalaisen filosofin Bernard-Henri Levyn ja saksalaisen poliitikon Karl-Georg Wellmanin kanssa. AMU: ta tukevat myös Ukrainan ammattiliitot - jotka edustavat 70% maan yksityissektorista - ja työnantajien federaatio. Viraston kauan odotettujen ehdotusten välitön julkaisu tulee kriittisenä aikana maan sodalle. tuhoutunut talous.

Mainos

Ukrainan bruttokansantuote supistui tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 17.6% ja inflaatio nousi 60.9 prosenttiin edellisvuodesta, mikä nosti köyhyysastetta 30%. Firtash - joka neuvotteli ensimmäisen suuren kaasusopimuksen Ukrainan ja Venäjän välillä lähes 10 vuotta sitten - on monien mielestä vaikutusvaltainen välittäjä Kremlin ja Kiovan välisissä suhteissa ja mahdollinen tuleva pääministerikandidaatti Ukrainassa.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa