Liity verkostomme!

EU

"Perusoikeuksia loukkaavia EU: n jäseniä on pidettävä vastuuseen", sanovat S&D: n parlamentin jäsenet

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

0ec2ba6946584f26a5c9b00b9617602e_400x400Euroopan parlamentin S&D -ryhmä on suhtautunut myönteisesti päätöslauselmaan perusoikeuksien tilanteesta Euroopan unionissa (2013--2014). Se sisältää mekanismin demokratian, oikeusvaltion ja perusoikeuksien loukkausten seuraamiseksi ja mittaamiseksi EU: n jäsenvaltioissa.

S&D -ryhmä on pitkään vaatinut tällaisen mekanismin tukemista, kun komissiolla on enemmän valtuuksia antaa virallisia varoituksia ja korjaavia toimenpiteitä jatkuvasti rikoksentekijöille.

S&D: n Euroopan parlamentin jäsen ja varjoesittelijä Peter Niedermüller (Kuvassa) sanoi: "Olemme tyytyväisiä päätöslauselman hyväksymiseen perusoikeuksien tilanteesta EU: ssa. Samalla olemme yllättyneitä PPE: n suhtautumisesta esittämään vaihtoehtoinen päätöslauselmaesitys, joka on ristiriidassa kuukausien jälkeen saavutettujen kompromissien kanssa. osapuolten välisissä neuvotteluissa ja olisi merkittävästi heikentänyt syrjinnästä eniten kärsivien haavoittuvien ryhmien perusoikeuksien suojelua. Se on vahingollinen tilanne Euroopan parlamentille. Euroopan parlamentin enemmistö puolusti kuitenkin kaikkien oikeuksia. ihmisille Euroopan unionissa.

Mainos

"Hyväksytyssä päätöslauselmassa muistutetaan, että SEU: n 2 artiklassa vahvistettujen arvojen kunnioittaminen on ratkaisevan tärkeää Euroopan unionin moitteettoman toiminnan kannalta, koska ne takaavat, että jäsenvaltiot noudattavat kaikkia perussopimuksista johtuvia oikeuksia ja velvoitteita, ja samalla varmistetaan myös jäsenvaltioiden välinen keskinäinen luottamus Vastaavasti päätöslauselmassa vaaditaan uutta mekanismia, jolla valvotaan, miten jäsenvaltiot noudattavat demokratiaa, oikeusvaltiota ja perusoikeuksia, mikä käynnistyy automaattisesti, jos jäsenvaltio rikkoo perusarvoja ja -oikeuksia estämään järjestelmälliset toteutumisuhat. Tämä auttaa tukemaan yhteiskunnan heikoimmassa asemassa olevia ryhmiä ja varmistamaan, että kaikki EU: n kansalaiset on suojattu väärinkäytöltä.

Kansalaisvapauksien, oikeus- ja sisäasioiden S-D-ryhmän tiedottaja Birgit Sippel lisäsi: "Olemme tänään (8. syyskuuta) lähettäneet viestin, että olemme unioni, joka perustuu kunnollisuuden ja tasa-arvon periaatteisiin, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. kansalaisiamme vastaan. Olemme tuominneet voimakkaasti kaikenlaisen LGBTI-ihmisten syrjinnän muodot ja vaatineet etenemissuunnitelmaa LGBTI-henkilöiden oikeuksista. Aivan liian monessa maassa kaikkialla unionissamme ihmisiä syrjitään edelleen rakastamiensa ihmisten kanssa, kun taas elämäntavat tuomitaan pikemminkin kuin juhlitaan. Olemme tehneet selväksi, että seisomme näiden ihmisten rinnalla missä tahansa he ovatkin Euroopassa. " "Olemme tyytyväisiä myös mietinnössä tuomittuun inhimillisyyden puutteeseen, joka on osoitettu Euroopan rajoilla ja joka osoittaa, että sodasta ja vainosta pakenevat eivät ole myötätuntoa, vaan muureja ja piikkilankoja. Toivottavasti kansalliset hallitukset kuuntelevat tätä viestiä ja sopivat lopulta inhimillisestä vastauksesta pakolaiskriisiin "

Mainos

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa