Liity verkostomme!

EU

ETSK: n puheenjohtaja vaatii todellisia muutoksia Euroopassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

2013_04_04_Portrait_Henri_MalosseETSK: n puheenjohtaja Henri Malosse (Kuvassa) avasi 8. syyskuuta tapahtuman, joka merkitsi hänen 2½ vuoden toimikautensa päättymistä (2013–2015) ja sanoi: "Olen osoittanut toimeksiannoni Euroopan perustajille. Meidän pitäisi olla heidän perintönsä arvoisia. Mutta kun näet enemmistön Euroopan kansalaisista Kääntäen selkänsä EU: n ihanteelle, kun näet Kreikan kriisin ja Euroopan epäröinnin muuttoliikekysymyksessä, on oikeudenmukaista kysyä, mikä on mennyt harhaan ja mitä on muutettava. Eurooppalainen Indignado, uskon, että on aika antaa Euroopalle uusi suunta, jolla on selkeät tavoitteet. Muutos ei voi tapahtua kansallismieliseen ajatteluun upotetuista jäsenvaltioista eikä byrokraattisista EU: n instituutioista, vaan organisoidusta kansalaisyhteiskunnasta. "

Viljelijöiden edustaja Christophe Hillairet, joka järjesti massiivisen mielenosoituksen ETSK: n, Euroopan komission ja neuvoston rakennusten ulkopuolella, todisti maitotuotealan vaikeuksista "jossa vuoden 2008 hinnat eivät selvästi vastaa kasvaneita tuotantokustannuksia" ja Venäjän kauppasaarto kärsi pahasti muista maatalousaloista.

"Meillä on maatalouspolitiikka, mutta se ei ole yhteistä politiikkaa", hän sanoi ja välitti Euroopan maanviljelijöiden yhteisvastuullisuutta EU: lle. ETSK: n tapahtuma "Onko muutos vielä mahdollista Euroopassa?", Oli omistettu perusteelliselle keskustelulle tulevan eurooppalaisen projektin avaintekijöistä.

Mainos

Päivä alkoi paneelikeskustelulla "Miksi muuttaa EU: ta?" osallistuvat ihmisoikeusaktivisti Neil Falzon (Malta), 25. huhtikuuta 1974 pidetyn vallankumouksen johtaja Vasco Lourenço (Portugali), yrittäjä Kostas Mavroskotis (Kreikka) ja Euroopan naisten aulan puheenjohtaja Viviane Teitelbaum.

Lautakunnan jäsenet olivat yhtä mieltä siitä, että Euroopan unionin tulisi kehittyä, koska eurooppalainen yhteiskunta on muuttunut perusteellisesti. Neil Falzon ilmaisi "vihansa muuttoliikekriisistä ja yhteisen eurooppalaisen politiikan puuttumisesta, jota olemme vaatineet niin kauan sitten", kun taas Kostas Mavroskotis kysyi "keneltä kansalaiselta haaveilee elämä, joka on tarkoitettu velkojen maksamiseen? Säästöt tappavat Euroopan unelma." Gérard Romiti korosti "menneisyydessä tehtyjä virheitä kalastuspolitiikassa ja tarvetta kehittää kollektiivista älykkyyttä tulevaisuuden Euroopan rakentamiseksi kaikilla aloilla. Muutoksiin on vain vakautta". Tässä yhteydessä esiteltiin myös tärkeitä saavutuksia EU: n kansalaisille, kuten nuorten oppisopimusjärjestelmä, energiaunionia koskeva eurooppalainen vuoropuhelu. Valokeilassa oli myös ETSK: n tekemä työ EU: n arvojen edistämiseksi romaniyhteisön integroimisessa ja paremman naapuruuspolitiikan muotoilussa sekä ETSK: n tuki osallistuvalle demokratialle Euroopan kansalaisaloitteen "Oma Eurooppani" kautta. huomenna "-hanke ja sen toistuva vaatimus paremmasta talouden hallinnasta.

Professori James K.Galbraith sanoi lopullisessa pyöreän pöydän otsikossa "Kuinka EU voi saada aikaan muutoksia?", "Eurooppa on luopunut solidaarisuudesta, kun Kreikan hallitus joutui hyväksymään kaikki velkojiensa vaatimukset. Tämä aiheuttaa liiallista stressiä. kansalaisyhteiskunnan on noustava, koska yhteiskunta voi muuttua vain, jos politiikka muuttuu. " Kiovassa sijaitsevan Maidan-aukion hahmo Ruslana Lyzhychko oli samaa mieltä sanoen "Ukrainan kansalaisyhteiskunta on todellinen Ukraina. Viestini teille tänään on yksinkertainen: Eurooppa ei pelkää olla suurempi, olla kunnianhimoisempi, uskalla!". Lopuksi presidentti Malosse muistutti, että "on naurettavaa luoda esteitä henkilöille poistamalla kaikki tavaroiden ja palvelujen esteet. Meidän on mentävä pidemmälle ja yhdistettävä aidosti. Tämä on toimintani tarkoitus ja jatkan jatkamista."

Mainos

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa