Liity verkostomme!

Calais

Calais siirtotyöläisten kriisi: UK ja Ranskaa allekirjoittamaan sopimus

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

_85037844_85053072Tuhannet maahanmuuttajat elävät viidakkoina

Ison-Britannian ja Ranskan ministerit tapaavat Calaisissa torstaina (20 elokuu) sopiakseen uudesta sopimuksesta maahanmuuttajakriisin ratkaisemiseksi.

Ehdotetun sopimuksen odotetaan sisältävän enemmän turvallisuutta sivuston ympärillä, jolla tuhannet siirtolaiset asuvat, ja muutto tapahtuu ihmiskaupan torjumiseksi.

Sisäministeri Theresa May ja Ranskan sisäministeri Bernard Cazeneuve kiertävät Eurotunnel-sivustoa ja tapaavat maahanmuuttajia auttavia järjestöjä.

Mainos

He keskustelevat myös maahanmuuttajien humanitaarisesta tuesta.

Kumpikaan hallitus ei ole antanut täydellisiä tietoja siitä, mitä kauppaan sisältyy.

Tuhannet maahanmuuttajat asuvat Calais'n ympäristössä - monet heistä viidakkona tunnetulla leirillä - ja joka ilta satoja yrittää päästä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan rikkomalla sataman ja Eurotunnelin ympäristöä.

Mainos

Toukokuun kokouksen jälkeen Cazeneuve matkustaa Berliiniin tapaamaan saksalaista kollegaansa keskustelemaan Euroopan muuttoliikepolitiikasta.

Ison-Britannian hallitus on tarjonnut Ranskalle apua Calais-alueen turvallisuudessa - mukaan lukien 7 miljoonaa puntaa aidoille - mutta poliisin mukaan tällaiset toimenpiteet ovat vain "lyhytaikaisia ​​ratkaisuja".

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on luvannut kuluneen vuoden aikana yhteensä 20m puntaa parantamaan Calais-sataman ja Eurotunnel-terminaalin turvallisuutta.

"Ei ole selvää, mitä uutta rahaa hallitus tarjoaa nyt, jos on," hän lisäsi.

Ison-Britannian itsenäisyyspuolueen parlamentin jäsen Mike Hookem sanoi, että kauppa oli "liian vähän, liian myöhäistä".

"Muuttokriisi on levinnyt Calais'n ulkopuolelle, ja nämä kaksi maata eivät voi ratkaista sitä, koska se alkaa Välimerestä", hän sanoi.

Calais-tilanne on osa paljon laajempaa muuttoliikettä Euroopassa.

Yli 240,000-maahanmuuttaja on ylittänyt Välimeren jo tänä vuonna saapuessaan Kreikan ja Italian rannoille.

Samalla se on ollut ehdotti, että Saksassa turvapaikkaa hakevien pakolaisten lukumäärä voisi kasvaa 750,000 XNUMX tänä vuonna - ja YK: n päävaltuutettu on sanonut, että useamman Euroopan maan pitäisi jakaa vastuu.

Saksa "odottaa 750,000 XNUMX pakolaista"

Brexit

#Calais: EP kysyntä ratkaisuja maahanmuuttajien, kuorma-auton kuljettajien ja paikalliset ihmiset

Julkaistu

on

Lorrys CalaisTilanne Calaisin satamakaupungissa ja sen ympäristössä on kestämätön kaikille: epävirallisissa leireissä asuville maahanmuuttajille ja turvapaikanhakijoille, Britannian saarille kulkeville kuorma-autojen kuljettajille ja paikalliselle väestölle, kertoivat parlamentin jäsenet tiistaina (4 lokakuu) pidetyssä täysistunnossa. Useimmat kehottivat komissiota, Ranskaa ja Yhdistynyttä kuningaskuntaa toimimaan yhdessä pitkäaikaisen ratkaisun löytämiseksi.

Monet puhujat viittasivat ”viidakon” -leirin kauhistuttaviin olosuhteisiin ja ilmaisivat erityisen huolensa ilman huoltajaa olevien alaikäisten suuresta määrästä alueella ja heidän kohdistamistaan ​​riskeistä.

"Olemme tietoisia tilanteesta", vakuutti komission jäsen Dimitris Avramopoulos parlamentin jäsenille ja totesi, että hänen tavoitteensa on varmistaa, että raja toimii moitteettomasti, parantaa muuttovirtojen hallintaa ja taata paremmat elinolot maahanmuuttajille ja turvapaikanhakijoille.

Mainos

Avramopoulos oli tyytyväinen Ranskan hallituksen suunnitelmiin purkaa viidakko vuoden loppuun mennessä ja kannusti Ranskan ja Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaisia ​​koordinoimaan raja- ja turvallisuusjoukkojensa työtä liikennevirtojen helpottamiseksi ja alueen turvallisuuden takaamiseksi.

Mainos
Continue Reading

Calais

#Pakolaiset häätömääräys viidakossa sijaitseville Calais-maahanmuuttajille

Julkaistu

on

By

siirtolaisten-aitaSadat maahanmuuttajat elävät osa leirin Ranskan satama Calais'n tunnetaan Jungle on tilattu lähteä tai kasvojen häätö.

He ovat vasta 20: 00 tiistaina 23 Helmikuu jättää eteläosassa rönsyilevän leirin.

Jokainen jäljellä tullaan väkisin poistetaan, jotta hätävara rakenteita siellä revitään.

Mainos

Alue on tullut kulttuurinen keskus monille siirtolaisten. Se on kauppoja, koulu ja uskonnollinen rakenteita.

Viranomaiset sanoivat jopa 1,000 ihmiset voivat vaikuttaa, mutta vapaaehtoiset sillä perusteella arvioitu, että vähintään kaksinkertainen määrä asunut alueella.

Tuhannet maahanmuuttajat Lähi-idässä ja Afrikassa ovat kokoontuneet ympärille Calais toivossa ylitys UK.

Mainos

Continue Reading

Brexit

UK Mepit kehottavat Cameron liittyä EU: n vastaus pakolaiskriisiin

Julkaistu

on

20131008PHT21745_originalPuolueiden rajat ylittävä 14 brittiläisen parlamentin jäsenen ryhmä on kirjoittanut kirjeen David Cameronille kehottaen häntä osallistumaan EU: n uudelleensijoittamisohjelmaan nykyisen pakolaiskriisin ratkaisemiseksi Euroopassa.

Komission puheenjohtajan Junckerin tänään (9. syyskuuta) Euroopan parlamentille osoittamassa puheessa esittämän ehdotuksen nojalla 160,000 XNUMX pakolaista jaettaisiin uudelleen EU: n alueelle. Heidät siirretään EU: n alueelle Italiasta, Kreikasta ja Unkarista, jotka kamppailevat selviytyäkseen rajoilleen saapuvien maahanmuuttajien määrästä.

Ehdotuksen mukaan Ranska ottaisi vastaan ​​seuraavien kahden vuoden aikana noin 24,000 31,000 pakolaista, Saksa 15,000 9,000, Espanja XNUMX XNUMX ja Puola XNUMX XNUMX pakolaista. Yhdistynyt kuningaskunta on toistaiseksi kieltäytynyt osallistumasta mihinkään EU: n laajuiseen uudelleensijoittamisjärjestelmään.

Mainos

Liberaalidemokraatista vastaava Euroopan parlamentin jäsen Catherine Bearder sanoi: "Kumppaneitamme EU: ssa ärsyttää David Cameronin itsepäinen kieltäytyminen osallistumasta kollektiiviseen Euroopan vastaukseen kriisiin.

"Kieltäytymällä ottamasta yksittäistä pakolaista, joka on saapunut Euroopan rannoille, Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus välttää kansainvälisen velvollisuutemme ja heikentää Britannian asemaa maailmassa.

"Meidän on tietysti tehtävä enemmän torjuaksemme pakolaiskriisin syitä sen lähteellä, mutta emme voi sulkea silmiä mantereellamme juuri nyt tapahtuvaan inhimilliseen tragediaan."

Mainos

Kaakkois-Englannin vihreä parlamentin jäsen Keith Taylor, joka koordinoi kirjettä yhdessä parlamentin jäsenen Catherine Bearderin kanssa, sanoi: ”David Cameronin tarjous ottaa vuosittain 4,000 pakolaista vakiintuneilta leireiltä ei vastaa tarkoituksenmukaisesti nykyiseen kriisiin. Siellä tapahtuu merkittävä väestönmuutos, jota hän näyttää olevan tarkoitus sivuuttaa.

"Liittyminen EU: n muuttokiintiöihin olisi paljon oikeudenmukaisempi ja tarkempi lähestymistapa."

Työntekijöiden johtaja Euroopan parlamentissa Glenis Willmott totesi: "Pääministerin olisi johdettava toimia pakolaisten uudelleensijoittamista ja uudelleensijoittamista koskevan EU: n yhteisen suunnitelman luomiseksi - ei toimittava erillään viikkoja sen jälkeen, kun Saksa ja muut maat ovat ottaneet johtoaseman.

"Tarvitsemme pitkän aikavälin ratkaisun, jossa Iso-Britannia valitsee kattavan EU: n suunnitelman kriisin ratkaisemiseksi, joka todennäköisesti jatkuu jonkin aikaa ja vaatii solidaarisuutta pakolaisille sekä toimenpiteitä ihmisten salakuljetuksen ja perimmäisten syiden lopettamiseksi."

Lisätietoja Euroopan komission tämänpäiväisistä ehdotuksista pakolaisten siirtämiseksi löytyy täältä.

 

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa