Liity verkostomme!

EU

Turvaverkkoa tukevat toimenpiteet, maitotuotteiden, hedelmien ja vihannesten on laajennettava

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Fresh_Fruits_and_VegetablesnTurvaverkko toimenpiteet Euroopan maitotuotteiden, hedelmien ja vihannesten alojen täydentämisen 2016. Euroopan komissio viimeistelee parhaillaan viimeinen yksityiskohtia, jotta virallisesti antaa asiaankuuluvat oikeuden päätökset lähiviikkoina asiana muodollisuus.

Euroopan komissio on tietoinen haasteista, joita eurooppalaiset tuottajat kohtaavat, ja tukeakseen heitä. Hedelmä- ja vihannesalalla suunnitellut toimenpiteet voivat tulla voimaan ensi viikosta, kun taas maitoalalla ne tulevat voimaan 1. lokakuuta. Maataloudesta ja maaseudun kehittämisestä vastaava komissaari Phil Hogan ilmoitti aikomuksestaan ​​jatkaa joidenkin nykyisten toimenpiteiden voimassaoloa ensimmäisessä maatalousministerien neuvostossa 13. heinäkuuta. Tänään komission jäsen Hogan sanoi: "Euroopan unionin tähän mennessä toteuttamat merkittävät toimet ovat osoittaneet EU: n solidaarisuuden maanviljelijöiden kanssa, joihin Venäjän kielto vaikuttaa eniten. Näillä toimilla oli myös tärkeä rooli kieltämisen vaikutusten lieventämisessä. Nyt, melkein vuosi myöhemmin, kiellon pidentyessä, meidän on edelleen tarjottava turvaverkko, jotta voimme antaa turvallisuutta tuottajille, joilla on edelleen vaikeuksia kiellon suhteen. "

Maitoalan toimenpiteet koostuvat julkista sisäänostoa (interventio) ja yksityisen varastoinnin tuen (PSA) sekä voin ja rasvattoman maitojauheen (SMP). Nämä toimenpiteet ovat tällä hetkellä voimassa ilman jatkoaika päättyy siitä 30 syyskuu 2015.

Mainos

Interventio pidentyi 1 lokakuu 2015 ja 29 helmikuu 2016 jotta vältetään keskeyttämistä sen toiminnassa (maitotuotteiden interventio on systemaattisesti avoinna vuosittain 1 maaliskuusta 30 syyskuu). Yksityinen varastointi (joille ei ole automaattista avausta koskee) myös jatkettava 29 helmikuu 2016.

Hedelmien ja vihannesten osalta komissio ehdottaa 30. kesäkuuta 2016 päättyvien toimenpiteiden voimassaolon jatkamista 30. kesäkuuta 2015 saakka, jotka kattavat tärkeimmät hedelmä- ja vihannesryhmät (persikat ja nektariinit mukaan lukien), joihin Venäjän kielto vaikuttaa. Nämä toimenpiteet koostuvat hedelmien ja vihannesten ilmaisjakelua varten tarkoitettujen tuotteiden vetämisestä pois hyväntekeväisyysjärjestöille ja tuotteiden vetämisestä muuhun tarkoitukseen (kuten eläinten rehu, kompostointi, tislaus) sekä ns. Sadonkorjuuta ja vihreää sadonkorjuuta ' toimenpiteet.

Määrät jaetaan jäsenvaltioille, jotka ovat vieneet merkittäviä määriä Venäjän kolmen viime vuoden aikana. Tämän lisäksi ylimääräinen määrä ei ylitä 3,000 tonnia voidaan vetää pois markkinoilta kaikissa jäsenvaltioissa, jotta edelleen markkinoiden vakauttamiseksi.

Mainos

Maailmanlaajuinen kysyntä maidon ja maitotuotteiden on huonontunut koko 2014 ja ensimmäisellä puoliskolla 2015 johtuu erityisesti hidastumisesta tuonti Kiinasta. Lisäksi Venäjän hallitus ilmoitti pidentää vuoden perusteettoman ja laittoman tuontikiellon maataloustuotteiden Euroopan unionin vasta elokuussa 2016. Tämän seurauksena nykyiset paineita maidon ja meijerituotteiden hintojen odotetaan pysyvän vuonna tulevina kuukausina. Koska hedelmien ja vihannesten, laajentaminen Venäjän kielto tarkoittaa, että merkittävä vientimaa on edelleen poissa eurooppalaisille tuottajille ja tämä voi aiheuttaa merkittäviä hintojen aleneminen.

Tausta

Maitoalan

Jos kyseessä on interventio, viranomaiset ostavat tarjotut määrät yksityisten toimijoiden kiinteään hintaan enintään määrän 109,000 tonnia SMP ja 50,000 tonnia voita, ja niin kauan kuin tarjottu tavara noudatettava tiettyjä laatuvaatimuksia. Kun nämä määrät loppuvat, interventio jatkuu tarjouskilpailujärjestelmällä. Voin ja rasvattoman maitojauheen ostetun myöhemmin myydään vapailla markkinoilla viranomaisten kun hinnat ovat toipuneet.

Kun kyseessä on yksityisen varastoinnin tavaroiden omistusoikeus säilyy yksityinen toimija, joka sitoutuu läpi sopimuksen peruuttaa tavaroiden markkinoilta tietyn ajan kuluessa. Vastineeksi tästä, tukea myönnetään kattamaan osa varastointikustannukset.

Oikeudelliset luonnoksia laajentamista näiden työkalujen jo keskusteltu komission edustajien kanssa jäsenvaltioiden. Vastaava lakitekstit olisi julkaistava ja on voimassa ennen syyskuun loppua.

Tähän mennessä noin 108,652 tonnia voita ja 40,045 tonnia rasvatonta maitojauhetta on tarjottu yksityisen varastoinnin alusta järjestelmään syyskuussa 2014. 1,176 tonnia rasvatonta maitojauhetta on tarjottu interventioon.

Hedelmä ja vihannekset

Komissio on jo keskustellut näiden välineiden laajentamista koskevista oikeudellisista luonnoksista jäsenvaltioiden nimeämän asiantuntijaryhmän kanssa poikkeuksellisten tukitoimenpiteiden jatkamiseksi. Tämän toimenpiteen on tarkoitus julkaista ja tulla voimaan ensi viikon loppuun mennessä.

Alle poikkeuksellisten tukitoimenpiteiden toteutettu jopa 30 kesäkuu 2015, noin 770,000 tonnia poistettiin markkinoilta kanssa tuella noin 155 milj.

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa