Liity verkostomme!

Denis Macshane

Vallanvaihdos Kreikassa voi tapahtua alle Tsipras

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

london_greece_rally_3Mielipiteen Denis MacShane 

Joten jälleen kerran kreikkalaiset pankit ovat avoimia liiketoiminnalle. Mutta ei oikeastaan. Viimeisten kolmen viikon aikana Kreikan kansalaisilla on ollut lupa ottaa 60 euroa (65 dollaria) päivässä. Nyt he voivat ottaa 420 euroa viikossa ja pääoman valvonta pysyy voimassa. 

Euroopan keskuspankki on antanut hätäapua Ateenalle, jotta pankin ovet voivat avautua uudelleen ja antaa Kreikan viettää loput tärkeästä turistikaudesta normaaliin toimintaansa.

Mainos

Mutta mitään ei ole ratkaistu. Kreikan tartunta leviää pohjoiseen. Isossa-Britanniassa "ei" -äänestyksen kannattajat tulevassa kansanäänestyksessä Yhdistyneen kuningaskunnan EU-jäsenyydestä täyttävät uutissivut artikkeleilla, joissa Kreikka mainitaan todisteena siitä, että euro on katastrofi ja EU ei kykene selvittämään takapihan ongelmaa. Euroopassa kritisoidaan Saksan kriisinhallintaa myrkyllisesti. Presidentti Hollande pitää itseään miehenä, joka pelasti Kreikan Euroopalle, kun Berliinin barbarit olivat valmiita hyökkäämään Parthenoniin.

Ranska ei ole tasapainottanut budjettiaan 1970-luvun puolivälistä lähtien, ja Italian nuoren vasemmistojohtajan Matteo Renzin velka Italiassa ei ole kaukana Kreikan tasosta.

EU kysyy Kreikalta enemmän kuin se itse tuottaa. Supermarkettien sanotaan avautuvan sunnuntaina, mitä ei tapahdu Saksassa. Eläkkeitä on tarkoitus uudistaa tavalla, jota ei ole saavutettu useimmissa muissa EU-maissa.

Mainos

Kreikka on edelleen telakalla, käsiraudoissa brysseliläisille vahtimestareilleen, ja kaukana siitä, että se on täysin vastuussa omasta kohtalostaan. Yhdysvallat on tuonut dramaattisesti geopolitiikkaa peliin kertomalla IMF: n kautta eurooppalaisille, että Kreikan velka on kestämätön ja se on laskettava paljon, koska Saksan velka pudotettiin 1950-luvulla tai viime aikoina Puola ja Suomi Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen. vuonna 1990.

Obaman oppia ei toisteta toistamalla vuoden 1947 Truman-oppia, kun Yhdysvallat vahvisti velvollisuutensa pelastaa Kreikka EuroAtlantic-yhteisölle, mutta Kreikka on edelleen NATO: n ja EU: n eteläisen reunan heikoin lenkki.

Nyt huomio kiinnittyy Kreikan sisäpolitiikkaan. Kolme lukua on merkitystä. 36-60-80. Kun Kreikka ja Eurooppa heräävät uudistettuun Kreikan hallitukseen ja syyskuun vaalien hyviin mahdollisuuksiin, nämä ovat Kreikan kannalta tärkeitä lukuja.

Alexis Tsipras ja Syriza saivat 36% äänistä tammikuussa. Hänen 36 prosentin äänensä vaikutti tekevän hänestä puolueensa vangin, mutta se teki myös puolueestaan ​​Tsiprasin vangin, koska ilman häntä he huutaisivat edelleen kaduilla tai kirjoittavat sarakkeita vasemmistoliberaalille lehdistölle sen sijaan, että istuisivat ministeritoimistoissa. , pikemminkin vastuussa ja tekemässä kuin puhumassa.

Siksi ne 60 prosenttia, jotka äänestivät hänen kansanäänestyksensä puolesta. Syriza peitti Kreikan julisteilla, joissa kehotettiin äänestämään kyllä ​​Euroopalle ja ei säästöille.

Se on ensimmäinen kerta missään kansanäänestyksessä, jossa äänestäjät voivat äänestää Kyllä-Ei tai Ei-Kyllä. Joten he tekivät. Ja yhdellä sidotulla Tsipras oli vapaa. Käyttämällä 60 prosentin kansanäänestystä hän voisi mennä Kreikan parlamenttiin ja sanoa, että on aika mennä uudistukseen, ei vasemmistolaiseen utopismiin, joka on hieno artikkeli, mutta jolla ei ole juurikaan tekemistä modernin valtion hallitsemisen kanssa.

Ja Tsipras puhuu myös 80 prosentista kreikkalaisista, jotka kieltäytyivät ehdottomasti tarjouksesta kaikilta Lontoon ja Berliinin eliiteiltä, ​​jotka holhoten kertoivat kreikkalaisille, että heidän ongelmansa olisivat ohi, jos he vain palaisivat Drakmaan, devalvaatioihin ja hyväksyisivät heidän eränsä epäonnistuneena Balkanin valtiona.

Se on myös Tsiprasin valtti. Hän on mies, joka seisoo eurossa pysymisen puolesta, toisin kuin erotettu valtiovarainministeri Yanis Varoufakis, joka nyt paljastuu olevan halukas laskemaan liikkeelle rinnakkaisvaluutan ikään kuin Kreikka olisi heitto takaisin köyhälle kommunistiselle valtiolle, jossa dollari tai Deutschmark hallitsi ja paikallinen valuutta oli vitsi.

Tsipras puhuu 80 prosentista kreikkalaisista, jotka haluavat pitää euron, ja 60 prosentista, jotka kannattivat hänen kyllä-ei-kansanäänestystään. Hänen asemansa on nykyään vahvempi kuin silloin, kun vain 36 prosenttia äänesti häntä tammikuussa.

Hänen viikonloppujen uudistuksensa on vahvistanut Kreikassa jäljellä olevaa tekemistä eikä tahdonvapautta. Jos hänet pakotetaan ennenaikaisiin vaaleihin, hän voi laittaa Alexis-kannattajia luetteloon, ja suosionsa vuoksi hänellä on hyvät mahdollisuudet voittaa enemmistö, joka perustuu pikemminkin reformistiseen kuin hylkäävään vasemmistoon.

Onko EU: n hallitseva oikeistoltaan keskusta-oikeisto riittävän suuri tai älykäs voittamaan henkilökohtainen epämiellyttävyytensä Tsiprasta kohtaan ja toimimaan Euroopan eduksi, on toinen kysymys.

Mutta Berliinin muurin kaatumisen jälkeen Euroopan politiikan myrskyisimpien viikkojen jälkeen Tsipras on aloittanut uudistusten polun. Hallita on valita. Tsipras on päättänyt hallita.

Denis MacShane on Ison-Britannian entinen Eurooppa-ministeri, ja hän on juuri palannut kolmen viikon Kreikasta. Hänen kirjansa päivitetty painos Brexit: Miten Britannia, Eurooppa julkaisee IB Tauris ensi kuussa.  

@denismacshane www.epi-c.net
Brexit: Kuinka Britannia lähtee Euroopasta www.ibtauris.com/brexit Code AN2 £ 9.10

Brexit

#Corbyn - mikä visio Euroopasta?

Julkaistu

on

Koska. \ T täysin sekava Brexitin politiikka, Jeremy Corbynin johtaman Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen - ja joissakin tapauksissa - näkymän mahdollisuus on ehdottomasti siirtynyt mahdollisten, kirjoittaa Denis MacShane.

Euroopan vasemmisto ei kuitenkaan tiedä, mitä tehdä Britannian työvoiman johtajasta. Hänen Bernie Sanders -tyyppiset puheensa, joissa tuomitaan ankaruutta, leikkauksia julkisella alueella ja räjäytys Trump, varmasti menevät hyvin. Mutta entä hänen näkemyksensä Euroopasta ja näkemys siitä?

Aikana, jolle on ominaista Kiinan kaksinkertainen hyökkäys kommunistisen kommunistisen kapitalistisen mallin ja Amerikan ensimmäisen kansallismielisyyden ja Trumpin raivokkaan protektionismin takia, se on varmasti keskeinen kysymys äänestäjille vasemmalla. Heidän toiveensa on, että Eurooppa voi jotenkin työskennellä kannattimena asianmukaisen sosiaalipolitiikan standardien ylläpitämiseksi.

Mainos

Corbyn Lissabonissa

Euroopan sosiaalidemokraattisen puolueen Lissabonissa pidetyssä äskettäisessä konferenssissa, jossa voiteltiin Frans Timmermansia vasemmiston ehdokkaaksi seuraavaksi Euroopan komission puheenjohtajaksi, Corbynin puhetta odotettiin siksi hyvin.

Mitä sanomaa Corbyn toimittaa? Aikooko hän vihdoin ylittää hänen tuskin piilotetun välinpitämättömyytensä integroidun, yhtenäisen Euroopan tukemiseksi?

Mainos

Odotukset olivat melko korkeat. Corbyn itse julistaa säännöllisesti, että kun hän on Ison-Britannian pääministeri, hän voi neuvotella paremmasta sopimuksesta Eurooppaan. Tämän saavuttamiseksi hänellä on ehdottomasti hyvä yhteys EU: n työvoimaa vastaaviin keskuksen vasemmistopuolueisiin.

Corbyn toimitti Brexit-kanto-puheensa Lissabonissa kahden telepromperin avulla varmistaakseen, että jokainen sana mitattiin. Hänen henkilöstönsä katseli hermostuneesti varmistaakseen, ettei hän sanonut mitään, mikä merkitsisi, että hän ottaisi uusia askeleita Britannian myrkyllisessä keskustelussa.

Hän toisti mantransa, että kesäkuun 2016in Brexitin päätöstä ei voitu kyseenalaistaa. Hän toisti kehotuksensa Theresasta toukokuussa siirtyä syrjään ja antaa työvoiman neuvotella paremmasta, oikeudenmukaisemmasta Brexit-sopimuksesta.

Mutta Corbynin visio perustuu edelleen EU: n perusarvojen ja -periaatteiden, etenkin pääoman, tavaroiden, palvelujen ja työvoiman, ns. Neljän jakamattoman liikkumisvapauden kieltämiseen.

Corbyn meni jopa hyökkäämään EU: ta vastuussa Brexitistä ja sanoi, että "EU: n tuki säästö- ja epäonnistuneille uusliberaalipolitiikoille on aiheuttanut vakavia vaikeuksia työläisille ympäri Eurooppaa."

Ja hän totesi olevansa vakuuttunut siitä, että EU on "vahingoittanut eurooppalaisten sosiaalidemokraattisten puolueiden uskottavuutta ja ollut merkittävä rooli Brexitin äänestyksessä."

Eurooppa hämmentyi

Tämä näkemys häiritsee useimpia eurooppalaisia ​​johtajia, myös vasemmalla olevia. Heille Brexitin äänestys on seurausta 15-vuosikymmenen oikeanpuoleisesta muukalaisvihamielisestä kampanjasta. Sitä johtivat vanhimmat Tories, UKIP, Rupert Murdoch, Europhobe-media, kuten Daily Telegraph ja Daily Mail, sekä raakatietoiset rasisminvastaiset demagogiat.

Corbyn kuulosti keskeiseltä kannalta, koska hän puhui Portugalissa, jonka hallitusta johtaa Portugalin sosialistipuolue. Portugali oli myös yksi niistä maista, joihin kaatuminen eniten kärsi.

Mutta sen sijaan, että Portugalin vasemmisto vastusti Yanis Varoufakisin hurjaa EU-retoriikkaa Kreikassa, hän työskenteli vakavasti ja ammattimaisesti EU: n virkamiesten kanssa saadakseen maan taloutensa takaisin. Työttömyys on laskenut 6-prosenttiin ja kasvu nopeimmin 17-vuosien aikana.

Corbynin EU-bashing on niin merkittävä, koska se kuulostaa niin paljon kuin Euroopan kritiikki. Pieni yllätys, että hänen puheessaan ei ollut kritiikkiä populismia ja identiteettipolitiikkaa kohtaan.

Myöskään Boris Johnsonia, Steve Bannonia, Marine le Peniä, Matteo Salviniä tai muuta uutta kovaa politiikkaa, kuten AfD: tä Saksassa tai VOXia Espanjassa, ei kritisoitu.

Sen sijaan Corbyn sanoi: ”Jos eurooppalainen poliittinen laitos harjoittaa liiketoimintaa tavalliseen tapaan, oikeassa reunassa olevat väärennetyt populistit täyttävät tyhjiön. Euroopan sosialistien on taisteltava erilaista Eurooppaa kohtaan. ”

Eurooppa on ongelma

Tämä oli paljasta heijastusta työväenjohtajan uskosta, jonka hän on pitänyt 1970: in jälkeen, että Eurooppa oli ongelma, ei vastaus. Ei ole yllättävää, että Corbyn on äänestänyt jokaista EU-sopimusta vastaan, koska hänet valittiin kansanedustajaksi 1983iin.

Corbyn oli myös täysin äiti siitä, että Brexit on a presidentti Trumpille suuri ulkopolitiikan voitto joka kutsuu EU: ta "viholliseksi" ja presidentti Putinille, jonka ylimmän ulkopolitiikan tavoitteena on nähdä, että Eurooppa palaa hajallaan olevaan kansakuntaan, Venäjä voi käsitellä yksitellen.

Corbynilla ei myöskään ollut kiitosta brittiläisten Euroopan parlamentin jäsenten suuresta ihailtavasta panoksesta.

20in työväenpuolueen jäsenten katoaminen Euroopan parlamentista on merkittävä isku Euroopan sosialistipuolueelle ja toivoo, että sosialistien ja demokraattien ryhmää voidaan vahvistaa Euroopan parlamentissa.

Pitkään menneet ovat päivät, jolloin 17 vuosia sitten Robin Cook, työvoiman edistyksellinen ja innovatiivinen ulkoministeri, valittiin Euroopan sosialistipuolueen puheenjohtajaksi. Mutta päivät, jolloin Labor oli vakava toimija Euroopassa, näyttävät kaukaiselta muistilta

Continue Reading

Brexit

#Brexit - Kuinka yritys selviytyy?

Julkaistu

on

Ensi näkemältä se näytti vahvalta, selkeältä selvitys kritisoi Brexitiä. Yhdistyneen kuningaskunnan viisi suurinta teollisuus- ja yritysliittoa ilmoittivat olevansa "katsomassa kauhua, kun poliitikot ovat keskittyneet pikemminkin ryhmittymiin kuin käytännön toimiin, joita yritysten on edistettävä",  kirjoittaa Dennis MacShane.

Ison-Britannian teollisuusyhdistyksen, brittiläisten kauppakamareiden, pienyritysten liiton, valmistajien järjestön EEF: n ja johtajainstituutin välillä edustavat suurinta osaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivista yrityksistä. Tähän kuuluu useimmat suorat ulkomaiset sijoituspalveluyritykset, jotka avasivat täällä juhlallisen lupauksen Margaret Thatcherin ja kaikkien hänen nykyisten pääministerinsä jälkeen tekemiensä seuraajien kanssa, että Yhdistynyt kuningaskunta takaa 450 miljoonien kuluttajien täyden pääsyn EU: n sisämarkkinoille.

On selvää, että nämä järjestöt ovat yhdistäneet tällaisen dramaattisen kutsun. ”Kauhan tarkkailu” ei ole kieli, jota olemme kuulleet liiketoiminnasta aikaisemmin.

Mainos

Mutta mitä he tarkalleen katsovat kauhulla? Onko se käsiteltävänä, sillä sen poliittisella julistuksella, joka sisältää loputtomia ristiriitaisia ​​lausuntoja, jotka vaativat vuosien pituisia jännittäviä neuvotteluja 27 EU: n jäsenvaltioiden kanssa, ennen kuin Yhdistynyt kuningaskunta on heikoin käsitys siitä, mitä sen tulevia kauppasuhteita Eurooppaan on?

Onko Tory-puolueen näky johtajavaaleissa, jotta pääministeri poistettaisiin kansallisessa kriisissä?

Onko se kauhu siitä, että työväenpuolueen johtajuutta ja politiikkaa ei ole kokonaan?

Mainos

Ja mikä on liiketoiminnan vaihtoehto? Monet suuret yritykset sekä CBI tukivat voimakkaasti hallituksen sopimusta. Heillä ei näytä olevan poliittisia neuvonantajia kertomaan heille, että se ei koskaan mene Commonsin läpi tässä kuussa, eikä myöskään todennäköisesti tule ensi kuussa.

CBI: n sisällä kaupan asiantuntijat kertoivat ylemmille johtajilleen, että hallituksen kauppa ei ollut kaupankäynnin kannalta toteutettavissa, kuten se onkin.

Mutta luonteeltaan yritysten johtajat nojaavat oikealle. Heinäkuun 2016in jälkeen he ovat olleet haluttomia sanomaan mitään, mikä näytti kritisoivan Tory-ministerien tekemää Brexitin käsittelyä.

BCC: n ongelmat ovat vieläkin terävämpiä. Heidän jäsenyytensä sijaitsee englantilaisissa kaupungeissa ja pienemmissä kaupungeissa, joissa viime vuosien tunteita on vaikuttanut voimakkaasti EU: n anti-propaganda. Daily Telegraph, aurinko ja viime aikoihin asti Daily Mail.

Voiko tämä omerta muuttua? Yritysten lukujen joukossa oli varmasti johtajuutta, mukaan lukien useita entisiä toimitusjohtajia, jotka eilen julkaisivat a selvitys kehottaa pääministeriä "ottamaan hänet Ison-Britannian kansalle".

Sitä vastoin CBI / BCC / EEF / FSB / IOD-lause on elävä kielellä, mutta vaihtoehto on heikko.

Continue Reading

Brexit

#Brexit - Ei edes alkua

Julkaistu

on

Nyt ensimmäinen politiikan sääntö ryntää. Aloita laskenta. Ei 585-sivun irtisanomissopimuksessa tai 7-sivun poliittisessa ilmoituksessa olevien sanojen lukumäärää, mutta äänestää Yay tai Nay, kirjoittaa Denis MacShane, entinen Yhdistyneen kuningaskunnan Eurooppa-ministeri (kuvassa).

Lontoot ja Bryssel ovat jo ristiriidassa toistensa kanssa. Michel Barnier kertoo, että EU: n kansalaiset voivat elää, työskennellä, eläkkeellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja päinvastoin brittiläisille ulkosuomalaisille maanosassa, kun taas Lontoon kauppiaiden puolustajat sanovat, että se merkitsee vapaata liikkuvuutta.

EU-27: n osalta pääoman, tavaroiden, palvelujen ja ihmisten liikkuvuuden neljä vapautta ovat jakamattomia. Jos Britannian yritykset ja poliitikot vaativat, että he voivat aloittaa syrjintää EU: n kansalaisille asettamalla työ- ja oleskelulupahakemuksia, jäsen Mayin väitteet siitä, että Isossa-Britanniassa sijaitsevat yritykset voivat päästä täysimääräisesti myymään Eurooppaan, vain räjähtää.

Mainos

Sisäiset sisäiset ristiriidat merkitsevät neuvotteluja vuosina ja vuosina, jos tulevaisuuden Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU: n suhteita koskevat tavoitteet asetetaan kansainväliseksi sopimukseksi, sitten Yhdistyneessä kuningaskunnassa käydyissä neuvotteluissa, riveissä, poliittisissa valloituksissa ja tuottajien ja viejien EU: n ja 27-maiden lobbaat luovat otsikoita hyvin 2020-sivuille.

Voiko jäsen May saada tukea Commonsilta? Yksi ministeri on eronnut sanoessaan, ettei hän voi hyväksyä sopimusta, koska se mahdollistaa erilaiset järjestelyt Pohjois-Irlannissa. Paradoksi on se, että fundamentalistinen protestanttinen poliittinen lahko demokraattisen unionistisen puolueen kieltäytyy hyväksymästä Yhdistyneen kuningaskunnan lakia homo- ja naisten oikeuksista.

DUP on homofobi ja naisiin kohdistuvat sekä Europhoben, joten jäsen May joutuu elämään ilman 10-ääntä.

Mainos

Kuinka moni hänen 315 Tory -puheenjohtajistaan ​​takaa sopimuksen? Liittouma on luonnossa lietsoisan Leaversin ja jännittävien jäljellä olevien välillä. Vahvat Leavers, kuten Boris Johnson, äänestävät sopimusta vastaan ​​ja vaativat, että EU: n ulkopuolelle jääminen ei ole paras tapa.

Toinen kovan linjan anti-Euroopan ministeri, Dominic Raab, on myös eronnut. Hän on toiminut Brexit ministerinä heinäkuusta lähtien, mutta Downing Street on syrjäyttänyt ne, jotka ovat antaneet neuvottelut korkealle virkamiehelle, Ollie Robbinsille, joka kohteli Raabia välinpitämättömällä tavalla.

Jos sopimusta vastustava liitto vahvistuisi, se merkitsee rouva Mayin tuhoamista valitsemaan uusi pääministeri, tietysti Johnsonin kanssa wannaben korvaavien pääministerien etulinjassa.

Toisella puolella jakamista on jäljellä olevia, jotka haluavat myös voittaa toukokuun ja barnier-sopimuksen saadakseen aikaan suuren poliittisen kriisin, joka voidaan ratkaista vain uudella kansanäänestyksellä. Tony Blair on kaikkein artikuloitu eksponentti tästä politique du piire - vanha trotskiläinen linja pahempaa, sitä parempi - ainoa tapa saada aikaan perustavanlaatuinen poliittinen muutos on osoittaa, että normaali politiikka on sopimatonta.

Uuden kansanäänestyksen kannattajille on vain valtava kauppa, joka voi avata tapa äänestää uudelleen 2016 Brexit -tuloksen. Heidän linjansa sai tukea sveitsiläiseltä poliittiselta toimittajalta Andres Allemandilta, joka selitti yhdysvaltalainen sanomalehti Independent, miten Sveitsissä oli normaalia äänestää useammin kuin kerran vaikeassa asiassa.

Virallinen työväenpuolueen asema johtajansa Jeremy Corbynin mukaan, joka esitti ajatuksensa 1970: issa, että Eurooppa oli kapitalistinen juoni, jolla ei ole merkitystä hänen sosialistisille pyrkimyksilleen, on myös vastustaa sopimusta. Hän toivoo, että jos se kumotaan, seuraa yleiset vaalit ja Labour siirtyy toimistoon. Mutta hänellä on vain 257-edustajat ja useimmat muut 393-edustajat eivät ole kalkkunat, jotka äänestävät kiitospäivään. Harvat parlamentin jäsenet, Tory ja työväenpuolue, antavat uskottavuuden ajatukselle uusista vaaleista.

Keskellä on satoja parlamentin jäseniä, jotka eivät tee otsikoita, eivät saa lainata tai haastatella, ja ne ovat ristiriidassa puoluepoliittisten puolien välillä, tukemasta tai epämiellyttävää heidän päälliköistä, paikallisten aktivistien paineista, huolista työpaikoista ja taloudellisesta tulevaisuudesta.

Kukaan ei vielä tiedä miten he äänestävät. Lontoon lehdistötiedote politiikasta perustuu parhaimmillaan 15-20 parlamentin jäseneen kussakin puolueessa. Ottaako Tory eurooppalaisten vasta-aseman johtoon kaikkein älyllisimmistä Tory Europhobeista, Michael Govesta, joka on kabinetissa. Myrskyisessä 5 tunnin kabinettikokouksessa Gove sanoi, että heidän pitäisi hyväksyä sopimus, koska pääsy EU: sta on ensisijainen tavoite. Kun Britannia ei enää ole EU: n perustamissopimuksen jäsen, se voi tehdä mitä haluaa. Perfidious Albion herää eloon.

Eräs vanhempi Tory Brexiter, Jacob Rees Moggin johtaman ns. Eurooppalaisen tutkimusryhmän jäsen, kertoi minulle, että hän ja monet kollegoistani eivät aiheuttaneet kriisiä joulukuussa äänestämässä kauppaa. "Hyväksymme sopimuksen ja pian sen jälkeen, kun pääsemme eroon Theresa Mayista ja valitsemme uuden johtajan ja pääministerin, joka valmistaa täyden Brexitin."

Labour-puolella ruoskat sanovat yksityisesti, etteivät he tiedä missä kaikki työväenpuolueen edustajat ovat. Suurin osa näkee äänestyksen mahdollisuutena kukistaa rouva May. Jotkut ovat vaatineet uutta kansanäänestystä, mutta vain yhdeksän torien parlamentin jäsentä on allekirjoittanut uuden äänestyksen, joten ei ole selvää, että yhteisössä voidaan löytää enemmistö uudelle kansanäänestykselle.

Jotkut työväenpuolueen edustajat ovat kuitenkin sanoneet, etteivät he voi äänestää mitään, mikä tuhoaa työpaikkoja ja että ei ole syytä pettää takuita, on suuri talouskriisi monien ulkomaisten yritysten kuten kaikkien japanilaisten autoyritysten kanssa sanomalla, että heidän on siirryttävä mantereelle.

Tory-ruoskat voivat yrittää lahjoittaa yhden tai kahden vanhimman työväenpuolueen edustajan, joka aikoo eläkkeellä seuraavissa vaaleissa tarjoamalla istuimen House of Lordsille, jossa on £ 300 päivän päiväraha loppuelämänsä ajan.

Mutta kukaan ei voi rehellisesti sanoa, mikä viimeinen äänestyspäivä on. Yhdistyneen kuningaskunnan politiikka ei ole koskaan ollut niin polarisoitunut. Yhdistyneen kuningaskunnan poliittisen johtajuuden laatu ei ole koskaan ollut niin heikko. Brexit-saga ei ole kaukana.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa