Liity verkostomme!

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tunnustaa oikeutta samaa sukupuolta olevien parien on tunnustettava oikeudellisesti

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

5fce0e07-4d9f-4aa8-a4e9-01bab341d3f9-2060x1236On 21 heinäkuu 2015, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) yksimielisesti ratkaisi Oliari ym. Vastaan ​​Italia että Italian laiminlyönti antaa mitään samaa sukupuolta olevien parien laillista tunnustamista rikkoi Euroopan ihmisoikeussopimuksen 8 artiklaa. 

Tämä on uraauurtava tuomiota ei vain Italiassa, vaan koko Euroopan, koska tämä on ensimmäinen kerta, että EIT on tunnustettu oikeutta samaa sukupuolta ammattiliitot tunnustettava oikeudellisesti. Chamber tuomio kehotti Italian hallitusta ottamaan käyttöön rekisteröidyt parisuhteet tai rekisteröity parisuhde ratkaista tätä eriarvoisuutta.

ILGA-Eurooppa erittäin myönteisesti EIT: n päätöksen ja innokkaasti Italian hallituksen toimet toteuttaa tämän tuomion. Nyt Italiassa on käsiteltävä epätasapaino lain ja todellisuuden, että on olemassa rajojensa sisällä; samaa sukupuolta olevien parien sitoutuneita suhteita, jotka haluavat tunnustaa on taattava riittävä oikeusturva. Tuomiossa todetaan, että Italian perustuslakituomioistuin oli aiemmin korostanut tarvetta tunnustaa samaa sukupuolta olevien parien on 2010 tapauksessa ja että lupaukset perättäisten hallitusten toimia tässä asiassa tullut mitään.

Mainos

ILGA-Europen johtokunnan varapuheenjohtaja Paulo Corte-Real sanoi: "Tämä tuomio on vaatimus välittömistä toimista Italiassa. Itävallassa Irlannin avioliittojen tasa-arvon kansanäänestyksen jälkeen Italiassa niin ilmeinen positiivisen yleisen mielipiteen ja poliittisen tuen pohja johti lupaus kauan odotetusta kumppanuuslaskusta ennen kesää. Olimme hyvin pettyneitä nähdessämme sen viivästyvän, kunnes parlamentti palaa syksyllä. Tämä päätös tekee selväksi, että Italian poliitikkojen on toimittava nopeasti - ja päättäväisesti. "

Vaikka Oliari tuomio on ainoa sitova Italiasta, se ilmaisee merkittävää kehitystä EIT lähestymistapaa, joka nyt vahvistetaan oikeutta samaa sukupuolta ammattiliitot virallisesti hyväksytyksi. Tuomioistuin totesi, että 24 on 47 Euroopan neuvoston jäsenmaiden tarjota samaa sukupuolta olevien parien suojelu ja tunnustaminen; Tämä on suuntaus, joka ei yksinkertaisesti voida jättää huomiotta. Se antaa HLBTI kannattaa jäljellä Euroopan neuvoston valtioita, jotka eivät tunnusta samaa sukupuolta olevien parien kanssa pakottavia argumentteja suojaa.

Joyce Hamilton, ILGA-Europen johtokunnan varapuheenjohtaja, lisäsi: "Toivomme todella, että tämä tuomio kiihdyttää samaa sukupuolta olevien ammattiyhdistysten oikeudellista tunnustamisprosessia paitsi Italiassa, myös muissa 22 Euroopan Eurooppa, joka ei tällä hetkellä laillisesti tunnusta samaa sukupuolta olevia liittoja. Kannustamme näiden maiden poliitikkoja ja lainsäätäjiä pohtimaan samaa sukupuolta olevien ammattiyhdistysten tuomiota ja todellisuutta sekä asettamaan tasa-arvon, kunnioituksen ja ihmisarvon kaikille pariskunnille. "

Mainos

 

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa