Liity verkostomme!

EU

Entinen parlamentin jäsen Ashley Mote vangittiin kustannuspetoksista

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

_84236002_84235997Entinen parlamentin jäsen, joka petollisesti vaati lähes 500,000 XNUMX puntaa Euroopan parlamentin kuluista, on vangittu. Ashley Mote (Kuvassa), 79, tuomittiin 12 syytteestä, jotka liittyivät maksuvaatimuksiin ihmisille, joita hän sanoi väärinkäytösten paljastajiksi.

Rikoksiin kuului petos, rikollisen omaisuuden hankkiminen ja väärä kirjanpito.

Mote, joka valittiin UKIP-lipulla, mutta istui Kaakkois-Englannin itsenäisenä parlamentin jäsenenä, tuomittiin viideksi vuodeksi Lontoon Southwark Crown Courtissa.

Mainos

Toukokuussa, hänet tuomittiin neljästä rahansiirron saamisesta petoksella, kolme väärästä kirjanpidosta, kaksi petoksesta ja yksi kukin rikollisen omaisuuden hankkimisesta, rikollisen omaisuuden peittämisestä ja varkaudesta.

Rikokset tapahtuivat marraskuun 2004 ja heinäkuun 2010 välisenä aikana.

Tuomion antamisen yhteydessä herra oikeusministeriö Stuart-Smith kertoi Motelle: "[Tuomaristo] kuunteli sinua tiiviisti päivien ajan, kun valehtelit, protestoit, valehtelit ja valehtelit jälleen rahoista, jotka olet petollisesti vaatinut kuluina palvellessasi äänestäjiäsi ja maasi. MEP.

Mainos

"Vuosina 2004-2009 sinä korruptoitunut yli 400,000 XNUMX puntaa kuluja.

"Ahneudellesi ja epärehellisyydellesi vastasi vain tekopyhyytesi, koska tämän aikana teit korkean profiilin kampanjan, jossa tuomitsit korruption ja julkisten varojen väärinkäytön juuri siinä laitoksessa, josta etsit sitä."

Oikeudenkäynnin aikana tuomaristo kuuli kuinka Mote, Binsted, Hampshire, esitti lukuisia vääriä kulupyyntöjä maksamaan työstä, jonka organisaatioiden väitettiin suorittaneen hänen lukuunsa.

Mote väitti, että rahan oli tarkoitus maksaa ilmiantajille käteisenä kolmansien osapuolten kautta. Hän sanoi myös olleensa "EU: n vastainen Euroopan parlamentin jäsen".

Herra Justice Smith sanoi: "Tiesit täydellisesti, mitkä ovat kulujen hakemista koskevat säännöt, ja tiesit myös hyvin, että sillä, mitä teet, ei ollut mitään tekemistä ilmiantajien rahoittamisen ja kaiken tekemisen kanssa tilapäisen lainasi, asuntolainasi, oikeudenkäyntikulut, jotka eivät liity Euroopan parlamentin jäsenen rooliin. "

Hän kertoi Motelle pettäneensä ihmisiä, jotka pitivät häntä "jotain poliittisena sankarina", ja kuvasi hänen epärehellisyyttään "henkeäsalpaavaksi".

"Kun tulit aikanasi Euroopan parlamentin jäseneksi, päätit lypsää käteislehmäsi näkemäsi rajaan", hän lisäsi.

Hän kertoi Motelle, että rangaistus lyhennettiin viiteen vuoteen hänen ikänsä vuoksi.

"Jos olisit nuori mies, tekisin vaatimattoman vähennyksen kuuteen vuoteen kahdeksaan kuukauteen kokonaisuuden perusteella", hän sanoi.

"Mutta et ole nuori mies, ja katson, että tällainen lause olisi musertava isku, jota tulisi välttää, jos mahdollista, vaikka se olisi perusteltavissa."

Vastauksena Tim Moloney QC: n lieventämiseen siitä, että Mote oli tehnyt arvokasta työtä poliitikkona, presidentti Smith Smith sanoi: "Se on vähän kaksiteräinen ihmiselle, joka trumpetoi äänekkäästi, että hän selvittää korruption Euroopan parlamentissa fleecen aikana. niin kovaa kuin pystyi. "

Mote istui itsenäisenä vuosina 2004-2009 erotettu UKIP: stä etuuspetosten vuoksi.

Hänet vangittiin yhdeksäksi kuukaudeksi, mutta hän pystyi pitämään paikkansa, koska rangaistus oli alle vuoden mittainen.

Noin 100,000 XNUMX puntaa vääriä kuluja, joita Mote väitti, käytettiin lakimaksujen rahoittamiseen, kun hänet nostettiin syytteeseen etuuspetoksesta.

UKIP-puolueen johtaja Nigel Farage sanoi: "Hän ei ollut koskaan UKIP-parlamentin jäsen, minulla on ilo sanoa. Hänet valittiin UKIP-listalle.

"Sain selville hyvin nopeasti ja ajattelin, että hän oli väärässä, joten potkin hänet puolueesta, ja tämä on hänen toinen vankeusrangaistuksensa.

"Hän ei koskaan ottanut paikkansa UKIP: n parlamentin jäsenenä. Hän oli UKIP: n jäsen, joka valittiin ja minä potkaisin hänet ulos jo ennen kuin hän otti paikkansa."

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa