Liity verkostomme!

EU

UKIP-johtaja kutsuu euroa "uudeksi Berliinin muuriksi"

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Nigel-FarageUKIP: n johtaja Nigel Farage 8. heinäkuuta (Kuvassa) kertoi Euroopan parlamentille, että "Eurooppalainen projekti on todellakin alkamassa kuolla. Tämä ei ole vain Kreikka, josta puhumme tänään. Manner on nyt jaettu pohjoisesta etelään. Siellä on uusi Berliinin muuri ja sitä kutsutaan euroksi. "

Strasbourgissa käydyssä keskustelussa komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin ja neuvoston puheenjohtajan Donald Tuskin läsnä ollessa muut poliittisten ryhmien johtajat puhuivat raivokkaassa ja vihaisessa keskustelussa.

Farage kääntyi Kreikan pääministerin Alex Tsiprasin käymän kammionvierailun aikana Kreikan johtajan puoleen: "Olette olleet hyvin rohkeita. Kutsuitte tuon kansanäänestyksen. Oli uhkailua ja kiusaamista, mutta kreikkalaiset pysyivät lujasti."

Mainos

"Joten hetkesi on tullut, ja rehellisesti sanottuna, jos sinulla on rohkeutta, sinun pitäisi johtaa kreikkalaiset pois euroalueelta korkealla päällä. Palauta demokratiasi; palauta maasi hallinta. Anna kansalle johto ja toivo Kyllä, se on vaikeaa ensimmäisten kuukausien aikana, mutta devalvoituneen valuutan ja Kreikan ystävien kanssa kaikkialla maailmassa toiput. "

Video.

 • Transcript:

  "Kiitos. Se, mitä näemme tässä aamulla tänä aamuna ja todellakin koko Euroopassa, on ristiriidaton kulttuuriero Kreikan ja Saksan välillä. Jako pohjoisen ja eteläisen Euroopan välillä. Eurooppalainen projekti on todellakin alkamassa kuolla Kukaan tässä huoneessa ei tunnista, että Euroopan kansat sanovat, meiltä ei koskaan kysytty, haluammeko tätä. Meille on vedottu tähän ja meidän on ymmärrettävä, miksi EMU ei toimi. Nuo hirviöt Kohl ja Mitterrand , jonka tukena oli taitava, mutta vaarallinen Delors, uskoi, että jos he perustavat talous- ja rahaliiton, niin seuraavana iltana syntyy poliittinen unioni ja tämä projekti hyväksytään ja Pohjois- ja Etelä-Eurooppa lähentyvät Että me kaikki alamme rakastaa toisiaan ja me kaikki tunnemme eurooppalaisen identiteetin, että me kaikki alamme osoittaa uskollisuutta lipulle ja hymnille.

  Mainos

  Niille, jotka arvostelivat tätä, sanottiin tietysti olevan ääriliikkeitä ja näkemyksemme puuttui. Yksi visio, josta meillä ei ollut puutetta, on, että ymmärrämme, että Euroopan maat ovat erilaiset, ja jos yrität pakottaa yhteen erilaisia ​​ihmisiä ja erilaisia ​​talouksia etsimättä ensin näiden ihmisten suostumusta, on epätodennäköistä, että se toimisi ja suunnitelma on epäonnistunut. Tämä ei ole vain Kreikka, josta puhumme tänään, koko Välimeren alue on nyt väärässä valuutassa, mutta käytännössä kenelläkään poliittisella areenalla ei ole rohkeutta nousta seisomaan ja sanoa niin. TodellakinMinusta tuntuu, että maanosa on nyt jaettu pohjoisesta etelään, siellä on uusi Berliinin muuri ja sitä kutsutaan euroksi. Vanhoja vihollisia on jatkettu. Kuuntele vain tapaa, jolla CDU-ryhmän saksalainen johtaja hyökkäsi tänä aamuna herra Tsiprasiin. Hän oli todella inhottava, mutta se osoittaa, miten pohjoinen ja eteläinen suhtautuvat toisiinsa.

  Herra Tsipras, maanne ei olisi koskaan pitänyt liittyä euroon, luulen, että tunnustatte sen. Mutta suuret pankit, suuret yritykset ja iso politiikka pakottivat sinut sisään. Goldmans Sachs, saksalaiset asevalmistajat, olivat kaikki erittäin onnellisia pelastamisen alkaessa. He eivät olleet kreikkalaisia, vaan pelastuspalvelut olivat ranskalaisia, saksalaisia ​​ja italialaisia ​​pankkeja varten. He eivät ole auttaneet sinua lainkaan. Nämä säästötoimet, korkean työllisyyden ja lisääntyvän köyhyyden vuodet, mikään niistä ei ole toiminut. Itse asiassa velan BKT-suhde on noussut kriisin alkaessa 100 prosentista 180 prosenttiin juuri nyt. Olisi hulluutta, sir, jatkaa tätä kurssia.

  Olet ollut hyvin rohkea. Kutsuit tuon kansanäänestyksen. Kun yksi edeltäjistänne yritti tehdä samoin, kiusaajapojat Brysselissä poistivat hänet. He yrittivät jälleen parhaansa, herra Juncker sanoi, että joudut poistumaan eurosta ja poistumaan EU: sta. Jopa parlamentin puheenjohtaja Schulz, jonka olisi voinut ajatella olevan neutraali, sanoi, että jos kreikkalaiset äänestävät ei, virtalähteet saattavat jopa laskea. Oli uhkailua ja kiusaamista, mutta kreikkalaiset pysyivät lujasti. Mutta sir, et voi saada kakkusi ja syödä sitä. He eivät anna sinulle enää näitä ihmisiä. Heillä ei ole varaa, jos he antavat sinulle enemmän, heidän on annettava muille euroalueen jäsenille enemmän.

  Joten hetkesi on tullut, ja rehellisesti sanottuna, jos sinulla on rohkeutta, sinun pitäisi johtaa kreikkalaiset ulos euroalueelta korkealla päällä. Palauta demokratiasi; saada takaisin hallintaan maasi. Anna ihmisillesi johto ja toivo, jota he kaipaavat. Kyllä, se on vaikeaa ensimmäisinä kuukausina, mutta devalvoituneen valuutan ja Kreikan ystävien kanssa ympäri maailmaa toiput. "

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa