Liity verkostomme!

EU

UKIP puhuu Euroopan parlamentille TTIP-päätöslauselman hyväksymisestä ratkaisevassa äänestyksessä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

"Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita NHS: n suojelusta, kuluttajien oikeuksista ja pk-yrityksille oikeudenmukaisesta oikeusjärjestelmästä, ovat vihaisia ​​Euroopan parlamentin päätökselle hyväksyä TTIP", sanoi UKIP: n kauppaneuvos William Dartmouth. (Kuvassa).

Strasbourgissa sijaitsevan Euroopan parlamentin kammion ulkopuolella puhuttuaan parlamentin jäsenet äänestivät ylivoimaisesti transatlanttisen kauppa- ja investointikumppanuuden neuvottelukannan hyväksymiseksi ja lisäsi: "Tämä on parlamentin jäsenten erittäin vahingollinen ääni, joka vahingoittaa vapaakauppaa ja taloudellista hyvinvointia potilaille, kuluttajille ja työntekijöille.

"EU: n ei pidä manipuloida Yhdistyneen kuningaskunnan kauppaa eikä minkään muun jäsenvaltion kauppaa edistääkseen wannabe-eurooppalaisen supervaltion poliittisia teeskentelyjä."

Mainos

UKIP: n parlamentin jäsen Dartmouth esitti tarkistuksia, jotka hän sanoi: "vaatia komissiota sulkemaan nimenomaan Ison-Britannian kansallinen terveyspalvelumme TTIP: stä kokonaisuudessaan". Yksi tällainen tarkistus hylättiin vankasti 142-507.

Hän nosti työväenpuolueen parlamentin jäsenten äänestysrekisterin tästä asiasta. Hänen mukaansa hän äänesti jatkuvasti heikentääkseen "NHS: n oikeudellista suojaa. UKIP puolustaa NHS: ää, vaikka työväenpuolue ei."

Vapauden ja suoran demokratian Eurooppa -ryhmä, johon UKIP kuuluu, on esittänyt tarkistuksen, jolla estetään sellaisen ISDS: n perustaminen, joka on yksityinen yritysjohtoinen välimiesoikeus, joka antaisi monikansallisille yrityksille oikeuden haastaa valtioita, jos niiden voitot kyseenalaistetaan.

Mainos

Dartmouthin kuvailemana "poliittisena chicaneryna ja Machiavellian manööverinä" johtuen kaikista ISDS: n pysäyttämistä koskevista tarkistuksista ei annettu edes äänestää.

ISDS: n sosialistien tarkistus (nro 117) hyväksyttiin äänin 447 puolesta ja 229 vastaan.

Dartmouth sanoi: "Tämä sosialidemokraattisen ryhmän tarkistus on pohjimmiltaan ISDS-lite, joka antaa yrityssijoittajille edelleen mahdollisuuden nostaa kanne normaalien tuomioistuinten ulkopuolella demokraattisten päätösten tekemisestä. Sillä ei ole lainkaan suurta eroa ISDS-mekanismiin. Olen varma, että ihmisiä ei hämätä. se."

TTIP-päätöslauselman lopullinen äänestys oli 436 puolesta, 241 ääntä vastaan ​​32 tyhjää.

Lounais-Euroopan parlamentin jäsen Dartmouth totesi: "Ainoa tapa, jolla kansalaiset voivat nyt voittaa TTIP: n, on äänestää poistumisesta Euroopan unionista. UKIP on ainoa merkittävä puolue, joka vastustaa TTIP: tä, ja jatkamme hyvää taistelua, mutta vaikka EU: n jäseninä, on käytännössä mahdotonta estää tällaisen EU: n lainsäädännön pakottamista meille vastoin tahtoamme. "

EFDD-ryhmä, johon UKIP kuuluu, on juuri aloittanut Facebook-kampanjan TIIPiä vastaan, jolla on jo 70 tuhatta videon katsojaa.

Video on täällä.

EFDD-ryhmän Facebook videolinkki on täällä.

Continue Reading
Mainos

Euroopan keskuspankki (EKP)

EKP: n Lagarde pitää oven auki korkeammalle inflaatiolle

Julkaistu

on

By

Euroalueen inflaatio voi ylittää Euroopan keskuspankin jo nostamat ennusteet, mutta merkkejä tästä on jo tapahtumassa, EKP: n pääjohtaja Christine Lagarde (Kuvassa) sanoi maanantaina (27. syyskuuta), kirjoittaa Balazs Koranyi, Reuters.

"Vaikka inflaatio voi osoittautua ennakoitua heikommaksi, jos rajoitusten kiristäminen vaikuttaisi taloudelliseen toimintaan, on joitakin tekijöitä, jotka voivat johtaa nykyistä odotettua voimakkaampiin hintapaineisiin", hän sanoi Euroopan parlamentin lainsäätäjille.

"Mutta näemme tähän mennessä vain vähän merkkejä tästä riskistä, mikä tarkoittaa, että perusskenaariossa ennakoidaan edelleen, että inflaatio pysyy tavoitteemme alapuolella keskipitkällä aikavälillä", hän lisäsi.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa