Liity verkostomme!

Denis Macshane

Kyllä tai Ei Kreikassa?

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EU-Kreikka-AkropolisLausunnon on kirjoittanut Denis MacShane

Ateenan lentokentällä istuminen wifi on nopea, ilmainen tunnin ajan ja paljon vähemmän monimutkainen kuin useimmat muut Euroopan lentokentät. Jälleen kerran Kreikan paradoksi, jossa niin paljon on parempaa kuin muualla ja niin paljon äärettömän pahempaa kuin muualla EU: ssa. 

Kliseitä kreikkalaisesta draamasta ja tragediasta on runsaasti, ja toisinaan on vaikea pysyä mukana. Kreikan räikeä valtiovarainministeri Yanis Varoufakis, joka on kuuluisa bling-poseistaan ​​Pariisin ottelussa, ja möly ministeriölleen moottoripyörällä, hämmästytti Kreikkaa eilen ilmoittamalla eroavansa, jos kansa äänestäisi kyllä ​​sunnuntain kansanäänestyksessä.

Mainos

Sitten IMF pudotti oman pomminsa. Se myönsi 50 prosenttia Kreikan tapauksesta sanomalla, että kansan velka oli kestämätön ja että se oli poistettava tai maksettava takaisin kuuluisille kreikkalaisille kalendeille - eli ei koskaan.

Tuon asian ovat viime vuosina esittäneet kaikki vakavat ekonomistit, oikealla, vasemmalla, Nobelin palkinnon kanssa tai ilman. Lue Yhdistyneen kuningaskunnan huipputieteilijän Vicky Prycen '' Greekonomics (2013) tai kreikkalainen toimittaja Yannis Paliaologos Herkuleksen 13. työ (2014) kaikille väitteille.

Ainoat ihmiset, jotka ovat kieltäneet tämän todisteiden totuuden, ovat olleet euroalueen valtiovarainministerit.

Mainos

IMF on nyt tehnyt selväksi, että heidän on tarkasteltava uudelleen ideologiansa. IMF: n kautta voidaan havaita Valkoisen talon käsi sekä Christine Lagarden henkilökohtaiset tavoitteet. Hän etsii toista toimikautta IMF: n pomoina, joka vaatii Yhdysvaltojen hyväksynnän.

Washington tarkastelee EuroAtlantin maailman eteläistä Välimeren reunaa ja näkee sen heikoimman lenkin. Kreikan saarilla on tuskin islamilaisen valtion militanttien taistelu, ja itäisen ja pohjoisen afrikkalaisen Välimeren rannikkovaltioiden leimahtaa väkivalta, terrorismi sekä uusi perso-arabien, shia-sunnien sota, jonka kautta tuhannet ei-toivotut pakolaiset ja taloudelliset maahanmuuttajat virtaavat vihaisiin maahanmuuttajien vastaisiin EU-valtioihin. Idea Kreikan karkottamisesta on jokaisen geopoliittisen suunnittelijan painajainen.

Siksi uusi viesti Washingtonilta IMF: n välityksellä velan kumoamiseksi. Tämä ei kuitenkaan välttää tarvetta vakaviin perusteellisiin uudistuksiin Kreikassa, jotka on kuvattu myös Pryce- ja Paliaologos-kirjoissa, ja jotain, johon Kreikan uusi hallitus kieltäytyy ryhtymästä.

Sen sijaan se on palannut edeltäjiensä pahimpaan asiakaskuntaan, mölytäen hallitusta suosivan propagandan ylösnousseen ERT-valtion TV-kanavan kautta, joka suljettiin pelkän tehottomuuden ja palkkakehän takia.

Sairaalan vierailijat ovat yllättyneet nähdessään ilmoituksia seinillä odottaessaan tapaamisia, joissa heitä opastetaan äänestämään Ohi - "ei".

Tämä on häpeämätön temppu-kansanäänestys, jota on kutsuttu Euroopan historiassa, ja Euroopan neuvosto on Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen kanssa todennut, että se ei täytä mitään oikeudenmukaisen, demokraattisen kansanäänestyksen kriteereistä.

Jos Kreikan korkein oikeus olisi rehellinen, se peruuttaisi kansanäänestyksen, joka rikkoo kaikkia demokraattisia normeja. Viikossa kaukana Ateenasta Kreikan maalla oli mahdotonta löytää ketään, joka todella tietäisi kansanäänestyksen.

Se kuuluu korkeakouluopiskelijoiden ammattiliittojen kokouksissa näkemiin ääniin, ja Syrizan johtaja Alexis Tsipras teki poliittisen nimensä opiskelijapolitiikassa. Kyllä-kannattavien oligarkkien omistamat TV-asemat pumppaavat Syrizan vastaista propagandaa, ja Kreikan entiset pääministerit sanovat kaikkien äänestävän Kyllä.

Jos heillä olisi itsetietoisuutta, he voisivat kysyä, kuka oli vastuussa, kun Kreikka valehteli, valehteltiin ja valehteltiin uudelleen julkisesta taloudestaan ​​ja kieltäytyi vaatimattomimmista uudistuksista, erityisesti veronkannossa, julkisen sektorin palkkatäytöksissä, paisuneissa sotilastalousarvioissa tai pappien kysymyksessä. ja oligarkit, jotka eivät maksa mitään kansalleen vastaamaan rukouksiaan ja voittojaan pienellä veromaksulla.

Kreikan politiikassa oleminen tarkoittaa, ettei koskaan tarvitse sanoa anteeksi.

Muu Eurooppa on kyllästynyt Kreikan pääministerin loukkauksiin, joka kohtelee muita EU-johtajiaan - kullakin niin paljon demokraattista mandaattia kuin hän väittää - halveksivasti kuin vihainen arabi, joka heittää kenkänsä inhottaville poliitikoille.

A Ei äänestystä rasvaa Grexitiin siirtymistä euroalueelta ja mahdollisesti EU: sta. Kyllä-äänestys ja kykenevien kompromissivalmiiden neuvottelijoiden löytäminen kuin professori Varoufakis yhdistettynä IMF: n velkakirjojen aloituspisteeseen avaa Kreikalle mahdollisuuden pysyä Euroopassa. Varoufakis on tehnyt jokaisen virheen Brysselin pelikirjassa, ja hänen ulkopuolisen teknisen neuvonsa laatu on valitettavaa. On paljon Brysselin sisäpiiriläisiä, jotka ovat valmiita auttamaan Kreikkaa, ja kansanäänestyksen jälkeisen neuvottelustrategian tulisi käyttää heidän kykyjään.

Mutta se vaatii uuden politiikan, joka on Pasokin, uuden demokratian ja Syrizan jälkeistä, syntymistä, ennen kuin kreikkalaisen perinteisen politiikan korruptoitunut asiakasmielisyys ja suullinen suutelu voidaan korvata eurooppalaisella moderniteetilla.

Tohtori Denis MacShane on entinen Yhdistyneen kuningaskunnan Euroopan ministeri ja kirjan tekijä Brexit: Miten Britannia, Eurooppa www.ibtauris.com/brexit Koodi AN2 9.10 £. @helsinki

Brexit

#Corbyn - mikä visio Euroopasta?

Julkaistu

on

Koska. \ T täysin sekava Brexitin politiikka, Jeremy Corbynin johtaman Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen - ja joissakin tapauksissa - näkymän mahdollisuus on ehdottomasti siirtynyt mahdollisten, kirjoittaa Denis MacShane.

Euroopan vasemmisto ei kuitenkaan tiedä, mitä tehdä Britannian työvoiman johtajasta. Hänen Bernie Sanders -tyyppiset puheensa, joissa tuomitaan ankaruutta, leikkauksia julkisella alueella ja räjäytys Trump, varmasti menevät hyvin. Mutta entä hänen näkemyksensä Euroopasta ja näkemys siitä?

Aikana, jolle on ominaista Kiinan kaksinkertainen hyökkäys kommunistisen kommunistisen kapitalistisen mallin ja Amerikan ensimmäisen kansallismielisyyden ja Trumpin raivokkaan protektionismin takia, se on varmasti keskeinen kysymys äänestäjille vasemmalla. Heidän toiveensa on, että Eurooppa voi jotenkin työskennellä kannattimena asianmukaisen sosiaalipolitiikan standardien ylläpitämiseksi.

Mainos

Corbyn Lissabonissa

Euroopan sosiaalidemokraattisen puolueen Lissabonissa pidetyssä äskettäisessä konferenssissa, jossa voiteltiin Frans Timmermansia vasemmiston ehdokkaaksi seuraavaksi Euroopan komission puheenjohtajaksi, Corbynin puhetta odotettiin siksi hyvin.

Mitä sanomaa Corbyn toimittaa? Aikooko hän vihdoin ylittää hänen tuskin piilotetun välinpitämättömyytensä integroidun, yhtenäisen Euroopan tukemiseksi?

Mainos

Odotukset olivat melko korkeat. Corbyn itse julistaa säännöllisesti, että kun hän on Ison-Britannian pääministeri, hän voi neuvotella paremmasta sopimuksesta Eurooppaan. Tämän saavuttamiseksi hänellä on ehdottomasti hyvä yhteys EU: n työvoimaa vastaaviin keskuksen vasemmistopuolueisiin.

Corbyn toimitti Brexit-kanto-puheensa Lissabonissa kahden telepromperin avulla varmistaakseen, että jokainen sana mitattiin. Hänen henkilöstönsä katseli hermostuneesti varmistaakseen, ettei hän sanonut mitään, mikä merkitsisi, että hän ottaisi uusia askeleita Britannian myrkyllisessä keskustelussa.

Hän toisti mantransa, että kesäkuun 2016in Brexitin päätöstä ei voitu kyseenalaistaa. Hän toisti kehotuksensa Theresasta toukokuussa siirtyä syrjään ja antaa työvoiman neuvotella paremmasta, oikeudenmukaisemmasta Brexit-sopimuksesta.

Mutta Corbynin visio perustuu edelleen EU: n perusarvojen ja -periaatteiden, etenkin pääoman, tavaroiden, palvelujen ja työvoiman, ns. Neljän jakamattoman liikkumisvapauden kieltämiseen.

Corbyn meni jopa hyökkäämään EU: ta vastuussa Brexitistä ja sanoi, että "EU: n tuki säästö- ja epäonnistuneille uusliberaalipolitiikoille on aiheuttanut vakavia vaikeuksia työläisille ympäri Eurooppaa."

Ja hän totesi olevansa vakuuttunut siitä, että EU on "vahingoittanut eurooppalaisten sosiaalidemokraattisten puolueiden uskottavuutta ja ollut merkittävä rooli Brexitin äänestyksessä."

Eurooppa hämmentyi

Tämä näkemys häiritsee useimpia eurooppalaisia ​​johtajia, myös vasemmalla olevia. Heille Brexitin äänestys on seurausta 15-vuosikymmenen oikeanpuoleisesta muukalaisvihamielisestä kampanjasta. Sitä johtivat vanhimmat Tories, UKIP, Rupert Murdoch, Europhobe-media, kuten Daily Telegraph ja Daily Mail, sekä raakatietoiset rasisminvastaiset demagogiat.

Corbyn kuulosti keskeiseltä kannalta, koska hän puhui Portugalissa, jonka hallitusta johtaa Portugalin sosialistipuolue. Portugali oli myös yksi niistä maista, joihin kaatuminen eniten kärsi.

Mutta sen sijaan, että Portugalin vasemmisto vastusti Yanis Varoufakisin hurjaa EU-retoriikkaa Kreikassa, hän työskenteli vakavasti ja ammattimaisesti EU: n virkamiesten kanssa saadakseen maan taloutensa takaisin. Työttömyys on laskenut 6-prosenttiin ja kasvu nopeimmin 17-vuosien aikana.

Corbynin EU-bashing on niin merkittävä, koska se kuulostaa niin paljon kuin Euroopan kritiikki. Pieni yllätys, että hänen puheessaan ei ollut kritiikkiä populismia ja identiteettipolitiikkaa kohtaan.

Myöskään Boris Johnsonia, Steve Bannonia, Marine le Peniä, Matteo Salviniä tai muuta uutta kovaa politiikkaa, kuten AfD: tä Saksassa tai VOXia Espanjassa, ei kritisoitu.

Sen sijaan Corbyn sanoi: ”Jos eurooppalainen poliittinen laitos harjoittaa liiketoimintaa tavalliseen tapaan, oikeassa reunassa olevat väärennetyt populistit täyttävät tyhjiön. Euroopan sosialistien on taisteltava erilaista Eurooppaa kohtaan. ”

Eurooppa on ongelma

Tämä oli paljasta heijastusta työväenjohtajan uskosta, jonka hän on pitänyt 1970: in jälkeen, että Eurooppa oli ongelma, ei vastaus. Ei ole yllättävää, että Corbyn on äänestänyt jokaista EU-sopimusta vastaan, koska hänet valittiin kansanedustajaksi 1983iin.

Corbyn oli myös täysin äiti siitä, että Brexit on a presidentti Trumpille suuri ulkopolitiikan voitto joka kutsuu EU: ta "viholliseksi" ja presidentti Putinille, jonka ylimmän ulkopolitiikan tavoitteena on nähdä, että Eurooppa palaa hajallaan olevaan kansakuntaan, Venäjä voi käsitellä yksitellen.

Corbynilla ei myöskään ollut kiitosta brittiläisten Euroopan parlamentin jäsenten suuresta ihailtavasta panoksesta.

20in työväenpuolueen jäsenten katoaminen Euroopan parlamentista on merkittävä isku Euroopan sosialistipuolueelle ja toivoo, että sosialistien ja demokraattien ryhmää voidaan vahvistaa Euroopan parlamentissa.

Pitkään menneet ovat päivät, jolloin 17 vuosia sitten Robin Cook, työvoiman edistyksellinen ja innovatiivinen ulkoministeri, valittiin Euroopan sosialistipuolueen puheenjohtajaksi. Mutta päivät, jolloin Labor oli vakava toimija Euroopassa, näyttävät kaukaiselta muistilta

Continue Reading

Brexit

#Brexit - Kuinka yritys selviytyy?

Julkaistu

on

Ensi näkemältä se näytti vahvalta, selkeältä selvitys kritisoi Brexitiä. Yhdistyneen kuningaskunnan viisi suurinta teollisuus- ja yritysliittoa ilmoittivat olevansa "katsomassa kauhua, kun poliitikot ovat keskittyneet pikemminkin ryhmittymiin kuin käytännön toimiin, joita yritysten on edistettävä",  kirjoittaa Dennis MacShane.

Ison-Britannian teollisuusyhdistyksen, brittiläisten kauppakamareiden, pienyritysten liiton, valmistajien järjestön EEF: n ja johtajainstituutin välillä edustavat suurinta osaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivista yrityksistä. Tähän kuuluu useimmat suorat ulkomaiset sijoituspalveluyritykset, jotka avasivat täällä juhlallisen lupauksen Margaret Thatcherin ja kaikkien hänen nykyisten pääministerinsä jälkeen tekemiensä seuraajien kanssa, että Yhdistynyt kuningaskunta takaa 450 miljoonien kuluttajien täyden pääsyn EU: n sisämarkkinoille.

On selvää, että nämä järjestöt ovat yhdistäneet tällaisen dramaattisen kutsun. ”Kauhan tarkkailu” ei ole kieli, jota olemme kuulleet liiketoiminnasta aikaisemmin.

Mainos

Mutta mitä he tarkalleen katsovat kauhulla? Onko se käsiteltävänä, sillä sen poliittisella julistuksella, joka sisältää loputtomia ristiriitaisia ​​lausuntoja, jotka vaativat vuosien pituisia jännittäviä neuvotteluja 27 EU: n jäsenvaltioiden kanssa, ennen kuin Yhdistynyt kuningaskunta on heikoin käsitys siitä, mitä sen tulevia kauppasuhteita Eurooppaan on?

Onko Tory-puolueen näky johtajavaaleissa, jotta pääministeri poistettaisiin kansallisessa kriisissä?

Onko se kauhu siitä, että työväenpuolueen johtajuutta ja politiikkaa ei ole kokonaan?

Mainos

Ja mikä on liiketoiminnan vaihtoehto? Monet suuret yritykset sekä CBI tukivat voimakkaasti hallituksen sopimusta. Heillä ei näytä olevan poliittisia neuvonantajia kertomaan heille, että se ei koskaan mene Commonsin läpi tässä kuussa, eikä myöskään todennäköisesti tule ensi kuussa.

CBI: n sisällä kaupan asiantuntijat kertoivat ylemmille johtajilleen, että hallituksen kauppa ei ollut kaupankäynnin kannalta toteutettavissa, kuten se onkin.

Mutta luonteeltaan yritysten johtajat nojaavat oikealle. Heinäkuun 2016in jälkeen he ovat olleet haluttomia sanomaan mitään, mikä näytti kritisoivan Tory-ministerien tekemää Brexitin käsittelyä.

BCC: n ongelmat ovat vieläkin terävämpiä. Heidän jäsenyytensä sijaitsee englantilaisissa kaupungeissa ja pienemmissä kaupungeissa, joissa viime vuosien tunteita on vaikuttanut voimakkaasti EU: n anti-propaganda. Daily Telegraph, aurinko ja viime aikoihin asti Daily Mail.

Voiko tämä omerta muuttua? Yritysten lukujen joukossa oli varmasti johtajuutta, mukaan lukien useita entisiä toimitusjohtajia, jotka eilen julkaisivat a selvitys kehottaa pääministeriä "ottamaan hänet Ison-Britannian kansalle".

Sitä vastoin CBI / BCC / EEF / FSB / IOD-lause on elävä kielellä, mutta vaihtoehto on heikko.

Continue Reading

Brexit

#Brexit - Ei edes alkua

Julkaistu

on

Nyt ensimmäinen politiikan sääntö ryntää. Aloita laskenta. Ei 585-sivun irtisanomissopimuksessa tai 7-sivun poliittisessa ilmoituksessa olevien sanojen lukumäärää, mutta äänestää Yay tai Nay, kirjoittaa Denis MacShane, entinen Yhdistyneen kuningaskunnan Eurooppa-ministeri (kuvassa).

Lontoot ja Bryssel ovat jo ristiriidassa toistensa kanssa. Michel Barnier kertoo, että EU: n kansalaiset voivat elää, työskennellä, eläkkeellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja päinvastoin brittiläisille ulkosuomalaisille maanosassa, kun taas Lontoon kauppiaiden puolustajat sanovat, että se merkitsee vapaata liikkuvuutta.

EU-27: n osalta pääoman, tavaroiden, palvelujen ja ihmisten liikkuvuuden neljä vapautta ovat jakamattomia. Jos Britannian yritykset ja poliitikot vaativat, että he voivat aloittaa syrjintää EU: n kansalaisille asettamalla työ- ja oleskelulupahakemuksia, jäsen Mayin väitteet siitä, että Isossa-Britanniassa sijaitsevat yritykset voivat päästä täysimääräisesti myymään Eurooppaan, vain räjähtää.

Mainos

Sisäiset sisäiset ristiriidat merkitsevät neuvotteluja vuosina ja vuosina, jos tulevaisuuden Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU: n suhteita koskevat tavoitteet asetetaan kansainväliseksi sopimukseksi, sitten Yhdistyneessä kuningaskunnassa käydyissä neuvotteluissa, riveissä, poliittisissa valloituksissa ja tuottajien ja viejien EU: n ja 27-maiden lobbaat luovat otsikoita hyvin 2020-sivuille.

Voiko jäsen May saada tukea Commonsilta? Yksi ministeri on eronnut sanoessaan, ettei hän voi hyväksyä sopimusta, koska se mahdollistaa erilaiset järjestelyt Pohjois-Irlannissa. Paradoksi on se, että fundamentalistinen protestanttinen poliittinen lahko demokraattisen unionistisen puolueen kieltäytyy hyväksymästä Yhdistyneen kuningaskunnan lakia homo- ja naisten oikeuksista.

DUP on homofobi ja naisiin kohdistuvat sekä Europhoben, joten jäsen May joutuu elämään ilman 10-ääntä.

Mainos

Kuinka moni hänen 315 Tory -puheenjohtajistaan ​​takaa sopimuksen? Liittouma on luonnossa lietsoisan Leaversin ja jännittävien jäljellä olevien välillä. Vahvat Leavers, kuten Boris Johnson, äänestävät sopimusta vastaan ​​ja vaativat, että EU: n ulkopuolelle jääminen ei ole paras tapa.

Toinen kovan linjan anti-Euroopan ministeri, Dominic Raab, on myös eronnut. Hän on toiminut Brexit ministerinä heinäkuusta lähtien, mutta Downing Street on syrjäyttänyt ne, jotka ovat antaneet neuvottelut korkealle virkamiehelle, Ollie Robbinsille, joka kohteli Raabia välinpitämättömällä tavalla.

Jos sopimusta vastustava liitto vahvistuisi, se merkitsee rouva Mayin tuhoamista valitsemaan uusi pääministeri, tietysti Johnsonin kanssa wannaben korvaavien pääministerien etulinjassa.

Toisella puolella jakamista on jäljellä olevia, jotka haluavat myös voittaa toukokuun ja barnier-sopimuksen saadakseen aikaan suuren poliittisen kriisin, joka voidaan ratkaista vain uudella kansanäänestyksellä. Tony Blair on kaikkein artikuloitu eksponentti tästä politique du piire - vanha trotskiläinen linja pahempaa, sitä parempi - ainoa tapa saada aikaan perustavanlaatuinen poliittinen muutos on osoittaa, että normaali politiikka on sopimatonta.

Uuden kansanäänestyksen kannattajille on vain valtava kauppa, joka voi avata tapa äänestää uudelleen 2016 Brexit -tuloksen. Heidän linjansa sai tukea sveitsiläiseltä poliittiselta toimittajalta Andres Allemandilta, joka selitti yhdysvaltalainen sanomalehti Independent, miten Sveitsissä oli normaalia äänestää useammin kuin kerran vaikeassa asiassa.

Virallinen työväenpuolueen asema johtajansa Jeremy Corbynin mukaan, joka esitti ajatuksensa 1970: issa, että Eurooppa oli kapitalistinen juoni, jolla ei ole merkitystä hänen sosialistisille pyrkimyksilleen, on myös vastustaa sopimusta. Hän toivoo, että jos se kumotaan, seuraa yleiset vaalit ja Labour siirtyy toimistoon. Mutta hänellä on vain 257-edustajat ja useimmat muut 393-edustajat eivät ole kalkkunat, jotka äänestävät kiitospäivään. Harvat parlamentin jäsenet, Tory ja työväenpuolue, antavat uskottavuuden ajatukselle uusista vaaleista.

Keskellä on satoja parlamentin jäseniä, jotka eivät tee otsikoita, eivät saa lainata tai haastatella, ja ne ovat ristiriidassa puoluepoliittisten puolien välillä, tukemasta tai epämiellyttävää heidän päälliköistä, paikallisten aktivistien paineista, huolista työpaikoista ja taloudellisesta tulevaisuudesta.

Kukaan ei vielä tiedä miten he äänestävät. Lontoon lehdistötiedote politiikasta perustuu parhaimmillaan 15-20 parlamentin jäseneen kussakin puolueessa. Ottaako Tory eurooppalaisten vasta-aseman johtoon kaikkein älyllisimmistä Tory Europhobeista, Michael Govesta, joka on kabinetissa. Myrskyisessä 5 tunnin kabinettikokouksessa Gove sanoi, että heidän pitäisi hyväksyä sopimus, koska pääsy EU: sta on ensisijainen tavoite. Kun Britannia ei enää ole EU: n perustamissopimuksen jäsen, se voi tehdä mitä haluaa. Perfidious Albion herää eloon.

Eräs vanhempi Tory Brexiter, Jacob Rees Moggin johtaman ns. Eurooppalaisen tutkimusryhmän jäsen, kertoi minulle, että hän ja monet kollegoistani eivät aiheuttaneet kriisiä joulukuussa äänestämässä kauppaa. "Hyväksymme sopimuksen ja pian sen jälkeen, kun pääsemme eroon Theresa Mayista ja valitsemme uuden johtajan ja pääministerin, joka valmistaa täyden Brexitin."

Labour-puolella ruoskat sanovat yksityisesti, etteivät he tiedä missä kaikki työväenpuolueen edustajat ovat. Suurin osa näkee äänestyksen mahdollisuutena kukistaa rouva May. Jotkut ovat vaatineet uutta kansanäänestystä, mutta vain yhdeksän torien parlamentin jäsentä on allekirjoittanut uuden äänestyksen, joten ei ole selvää, että yhteisössä voidaan löytää enemmistö uudelle kansanäänestykselle.

Jotkut työväenpuolueen edustajat ovat kuitenkin sanoneet, etteivät he voi äänestää mitään, mikä tuhoaa työpaikkoja ja että ei ole syytä pettää takuita, on suuri talouskriisi monien ulkomaisten yritysten kuten kaikkien japanilaisten autoyritysten kanssa sanomalla, että heidän on siirryttävä mantereelle.

Tory-ruoskat voivat yrittää lahjoittaa yhden tai kahden vanhimman työväenpuolueen edustajan, joka aikoo eläkkeellä seuraavissa vaaleissa tarjoamalla istuimen House of Lordsille, jossa on £ 300 päivän päiväraha loppuelämänsä ajan.

Mutta kukaan ei voi rehellisesti sanoa, mikä viimeinen äänestyspäivä on. Yhdistyneen kuningaskunnan politiikka ei ole koskaan ollut niin polarisoitunut. Yhdistyneen kuningaskunnan poliittisen johtajuuden laatu ei ole koskaan ollut niin heikko. Brexit-saga ei ole kaukana.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa