Liity verkostomme!

EU

Ranskan Le Pen ilmoitti EU: n vastaisten parlamentin jäsenten äärioikeistolaisesta ryhmästä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

11200579_1130938340255822_9216635775057911142_nRyhmä antaa FN: n parlamentin jäsenille, kuten puolueen johtajalle Marine Le Penille, enemmän puheaikaa Euroopan parlamentissa

Ranskan kansallisen rintaman johtaja Marine Le Pen on ilmoittanut perustaneensa äärioikeiston puolueiden poliittisen ryhmän Euroopan parlamenttiin.

EU: n vastainen kansakuntien ja vapauksien Eurooppa -ryhmä sisältää Unkarin Jobbik-puolueen ja hollantilaisen poliitikon Geert Wildersin vapauspuolueen.

Ryhmä tukee myös Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin jäsentä Janice Atkinsonia, joka erotettiin UKIP: stä maaliskuussa kuluskandaalin takia.

Mainos

Ryhmän perustaminen antaa äärioikeiston edustajille enemmän vaikutusvaltaa parlamentissa.

Se tarkoittaa myös, että uuden blokin jäsenillä on mahdollisuus saada miljoonia euroja ylimääräistä rahoitusta sekä enemmän henkilökuntaa ja puheaikaa.

Ryhmän toimimiseksi tarvitaan 25 parlamentin jäsentä vähintään seitsemästä eri kansallisuudesta.

Mainos

'Eurooppalainen vastarinta'

Wilders, jonka islamin vastainen retoriikka on nähnyt hänet oikeudenkäynnissä, sanoi, että muodostuminen oli "historiallinen hetki".

"Tänään on vapautumisen, D-päivän, alku", hän kertoi toimittajille ja lisäsi, että uusi ryhmä olisi uuden "eurooppalaisen vastarinnan" ääni, joka puolustaisi maidensa itsemääräämisoikeutta. Islamivastainen johtaja sanoi, että blokki taistelee sekä joukkomuuttoa että "islamisoitumista" vastaan.

Euroskeptiset ja äärioikeistolaiset puolueet saivat voittoa viime vuoden Euroopan parlamentin vaaleissa, joita Ranskan pääministeri Manuel Valls kutsui "poliittiseksi maanjäristykseksi".

Kansallinen rintama (FN) on toistaiseksi pyrkinyt löytämään jäseniä tarpeeksi maista ryhmän muodostamiseksi.

Mutta se sai tukea Italian Pohjoisen liigan, Itävallan vapauspuolueen, Belgian Vlaams Belangin ja Puolan uuden oikeiston kongressin jäseniltä.

'Antisemitismi'

Uusi ryhmä edusti "poliittista voimaa, joka ylittää paljon edellisen tilanteen", Le Pen kertoi tiistaina Brysselissä toimittajille.

Hän sanoi, että se olisi "vahva, päättäväinen, johdonmukainen ja kunnianhimoinen".

Ryhmä voi saada noin 17.5 miljoonaa euroa (12.6 miljoonaa puntaa) EU: n varoja seuraavien neljän vuoden aikana, Open Europen ajatushautomon laskelmien mukaan.

Atkinson kiitti FN: n johtajaa ja sanoi, että Le Pen "johti rikkomusta" Euroopan unionissa tapahtuvaa toimintaa vastaan.

UKIP karkotti Atkinsonin "puolueen halventamisesta" sanomalehden väitteiden mukaan, että hänen henkilökuntansa jäsen yritti järjestää väärän aterian.

UKIP on aiemmin sanonut, ettei se ole "kiinnostunut mistään sopimuksesta" Le Penin tai hänen puolueensa kanssa FN: n "erityisesti ennakkoluulojen ja antisemitismin takia".

UKIP: n johtaja Nigel Farage johtaa jo toista maahanmuuton vastaista liittoa Euroopan parlamentissa, nimeltään Vapauden ja demokratian Eurooppa -ryhmä (EFDD).

Puolue vastasi Atkinsonin muutokseen liittyä kilpailijaryhmään tiistaina sanomalla: "Mitä tahansa hän tekee, se on meidän hallinnassamme."

FN: n perustaja Jean-Marie Le Pen, joka oli keskeytettiin puolueesta viime kuussa hänen kommentteistaan, joiden mukaan holokausti oli "historian yksityiskohtia", ei ole osa uutta kansakuntien ja vapauksien Euroopan ryhmää. FN: n Euroopan parlamentin jäsen Bruno Gollnisch ei myöskään ole jäsen raporttien mukaan.

Marine Le Pen, joka seurasi isäänsä FN-johtajana, on viettänyt viimeisen vuoden yrittäessään erottaa puolueen puheenvuorostaan, joka on laajalti tuomittu antisemitistiseksi.

Samaan aikaan Kreikan äärioikeistolaisen Golden Dawn -puolueen kolme parlamentin jäsentä eivät ole riippuvaisia ​​Euroopan parlamentin poliittisesta ryhmästä.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa