Liity verkostomme!

EU

Mepit vaativat yhteistyötä FIFA korruptioskandaalista

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Football_and_net_high_definition_picture_03Euroopan parlamentti on hyväksynyt päätöslauselman, jossa kehotetaan EU-maita ja urheilujärjestöjä työskentelemään Yhdysvaltojen ja Sveitsin viranomaisten kanssa FIFA: n korruptioskandaalissa. Se on myös tyytyväinen tutkimukseen siitä, kuinka FIFA myönsi vuoden 1998 maailmancupin Ranskalle, 2010 Etelä-Afrikalle, Venäjälle vuonna 2018 ja Qatarille vuonna 2022.

Ehdotuksessa vaaditaan, että kansainvälinen jalkapallo-organisaatio nimittää "asianmukaisen" väliaikaisen johtajan sen sijaan, että Sepp Blatter pysyisi työpaikalla usean kuukauden ajan. Päätöslauselmassa vaaditaan FIFA: n toimeenpanevaa komiteaa toteuttamaan tukkuuudistuksia avoimuuden parantamiseksi ja korruption poistamiseksi.

Se hyväksyttiin Strasbourgin täysistunnossa .UK jäsen Julie Ward, joka istuu kulttuuri- ja koulutusvaliokunnassa: ”Suhtaudun myönteisesti Euroopan parlamentin päätöslauselmaan, josta äänestettiin tänään ja jossa vaaditaan kaikkien sidosryhmien, mukaan lukien viranomaiset, urheilujärjestöt, urheilijat, parempaa yhteistyötä ja kannattajia käsittelemään kiireellisesti ja perusteellisesti korruption ongelmaa. Olen erityisen tyytyväinen siihen, että päätöslauselmassa korostetaan tarvetta edistää koulutusta ja vahvistaa ennaltaehkäiseviä toimia. Olen vahvasti samaa mieltä siitä, että FIFA: n on toteutettava rakenneuudistuksia avoimuuden ja vastuullisuuden aikaansaamiseksi. "

Mainos

Hän lisäsi: "Qatarissa vuoden 2022 MM-kisojen valmisteluun liittyvät olosuhteet ovat erittäin valitettavia. On arvioitu, että 4,000 ihmistä saattaa kuolla ennen kuin ensimmäinen pallo edes potkaistaan. Urheilun on oltava ihmisoikeuksien edistämisen väline, ei oikeutus rikkoa niitä. S & D-ryhmä järjesti äskettäin ihmisoikeuksia ja urheilua koskevan kuulemistilaisuuden, jossa todettiin tarve korostaa asioita kaikilla tasoilla ja tuomita tapahtuneet väärinkäytökset.

“Jalkapallolla on valtava rooli yhteiskunnassamme, sillä se yhdistää yhteisöt ympäri maailmaa yhteiseen intohimoon ja edistää positiivisia urheiluarvoja. Peli voi tavoittaa syrjäytyneitä yhteisöjä, parantaa terveyttä ja hyvinvointia sekä ylittää sukupolvien välisen kuilun. Sekä miehiä että naisia ​​houkuttelee "kaunis peli", ja monet klubit tekevät ihailtavaa koulutusta ja tiedottamista. Jalkapallolla on myös suuri merkitys taloudellemme, sillä se tarjoaa työpaikkoja palvelualalla, tuottoisaa uraa huippupelaajille ja muodostaa tärkeän tulovirran lähetystoiminnan harjoittajille. "

Ward sanoi, että FIFA: n korruptioskandaalin eteneminen oli ollut "syvästi hämmentävää", ja lisäsi: "Rehellisyys on tärkeä osa urheilua. Siksi meidän on palautettava luottamus urheilulaitoksiin ja taisteltava kaikenlaista korruptiota vastaan ​​palauttamalla solidaarisuuden, rauhan ja sosiaalisen osallisuuden arvot, joita peli voi aiheuttaa. "

Mainos

Muualla Ison-Britannian liberaalidemokraatti Euroopan parlamentin jäsen Catherine Bearder kehotti kaikkia EU-maita vetäytymään maajoukkueistaan ​​vuoden 2018 ja 2022 MM-kisoissa Venäjällä ja Qatarissa, ellei tarjouksia toisteta ja korruptiosyytöksiä käsitellä asianmukaisesti. Hän kehotti Euroopan maita näyttämään yhtenäisen rintaman turnausten boikotoinnissa, kunnes haastettu organisaatio puhdistaa toimintansa.

"FIFA: n endeeminen korruptio pilaa koko urheilulajin samalla harjalla." Meidän on lähetettävä vahva viesti FIFA: lle, etteivät he voi jatkossakin päästä eroon kauniin pelin vetämisestä mudan läpi.

"Kehotan kaikkia EU-maita vetäytymään maajoukkueistaan ​​sekä vuosien 2018 että 2022 MM-turnauksissa, ellei FIFA puhdista toimintaansa. Sepp Blatterin on mentävä heti, ja hänen tilalleen on järjestettävä uudelleen Qatarin ja Venäjän MM-kisat. prosessia oikeudenmukaisella ja avoimella tavalla. "

FIFA: Parlamentti vaatii uusia ikäpuheenjohtaja

minulle

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa