Liity verkostomme!

Blogspot

Ääni musing

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

currencyglobe01Tuntematon Bilderberger kertoo ajatuksistaan ​​tämän vuoden kokoontumisesta.

Ehkä olen ryömimässä, mutta sydämeni uppoaa joka kerta, kun erillinen kirjekuori saapuu vuotuisen kutsuni kanssa Bilderbergin kokoukseen. Ainoa todellinen kiinnostus on varmistaa, että olen jäänyt pois virallisesta osallistujien luettelosta.

Ei siksi, että luettelossa on paljon välimuistia, joka vuosi se saa hieman, mutta huomattavasti vähemmän suuritehoisia. Ainoastaan ​​salaliittoteoreetikoiden ja heidän hyperventilaationsa ansiosta voimme antaa meille uskottavuutta näinä päivinä.

Mainos

Olen viettänyt suurimman osan kuusikymmentä vuotta yhtenä maailman salaisista hallitsijoista, joten kun yksi heidän pienistä työntekijöistään yrittää puhua minulle avoimuudesta ja avoimuudesta, se on vain kohinaa ja huulien ääntä, joka tulee kasvoilta. on kerjäämässä, kerjäämässä vain yrityksen minioniksi.

Esivanhempani olisivat heittäneet nämä ihmiset susien luo, eikä se ole metafora.

Raskaita lyöjiä on nykyään vähemmän, koska vaikutusvallamme on vähentynyt, kiitos vähäisemmässä määrin ohimenevämmille jäsenille, poliitikoille ja heidän poliittisille nörtteilleen, joilla ei ole aavistustakaan katsoa niin kauas eteenpäin kuin me vanhat kädet, mutta he istuvat heidän kanssaan iPadit, välittävät kaiken NSA: lle ja kuka tahansa muu kuuntelee.

Mainos

Siellä on tavanomaisia ​​pankkiireja, rahoittajia, spookeja ja teollisuuden edustajia, melkein kuin joku järjestäisi historian tylsimmän illallisen. Hotelli on aivan liian moderni minun makullani, ehkä minun pitäisi tarkistaa se heidän mainostamissaan '' Tuntemaan meidät '' -taukoissa, näen heidän heittävän ilmaisen kasvohieronnan ja valitsemasi `` kahvin ja kakun ''.

Kuinka upeaa. Heillä on myös verkkokamera. Se on parempi sammuttaa, elleivät he halua nähdä, mitä tietty pankkiiriryhmä haluaa tehdä parvekkeelta joka ilta.

Menneet ovat päivät, jolloin voisin vetäytyä baariin kourallisen läheisten chumien kanssa ja juhlia kuten aiemmin. Kissinger, Edinburghin herttua ja DSK, hauskanpito. Nykyään he ovat liian vanhoja, vai koputtaisitko hotellin ovelle ja tarjoatko vanhalle Dominiquelle ilmaisen kasvohieronnan?

Nyt nuoremmat elementit ovat kaikki visionäärisiä ja puhumme tekoälystä, miksi en sanoisi, todellista älyä ei ole paljon ympärillä. Ainakin Reding ei ole täällä. Lopulta mustapallo ehdotettuamme, että saapumme kaikki Uber-takseihin.

Ainakin O'Leary ei tarjoa Ryanairin lentoja meille, luultavasti siksi, että hänet ammuttaisiin paikan päällä ja aivan oikein.

Barroso on täällä, huomaan sitten, että öljyjohtajat luetellaan myös. No, se ei ole pahin paikka mennä työnhakuun, luulisin. Ja De Gucht, hän on siellä pitääkseen Belgian pääministerin ja poissa vakavasta liiketoiminnasta. Varaan hänelle ensimmäisenä aamuna kello 6 viiksivaha vain kirkastamaan hänen päiväään.

Ehdotukseni kutsua David Icke laski samoin kuin Oettingerin lehdistötilaisuus, mutta miksi ei? Se olisi hauskaa, ja meillä ei ole paljon sitä.

Odotan olevani eräiden vanhojen vartijoiden kanssa vuoren piilopaikassa yön ajan, jossa voimme muistella vanhoja hyviä aikoja, valittaa nykyisyyden uneliaisuudesta ja samoista keskusteluista, joita tapahtuu vuodesta toiseen, kun taas kiinalaiset valmistautuvat heidän vuoronsa yläreunassa.

Lyön vetoa, että heidän salaisilla hallitsijoillaan on paljon hauskempaa ja he eivät viettää pieniä liimausistuntojaan kuten me. jopa You Tube.

Nostaisin sen itään sydämenlyönnissä, ellei tässä pretensiivisessa hotellissa olisi yksi asia, jota Pekingillä ei ole; raikas ilma.

Hylkää, pystyn käsittelemään, olemme nähneet siitä tarpeeksi viimeisten 1,200 vuoden aikana, jotka olemme olleet liiketoiminnassa, se on sen lempeä uneliaisuus. Maailman hallitsemisesta on tullut väsyttävä työ.

Venäjä

EU: n on oltava valmis olemaan tunnustamatta Venäjän duuman vaaleja

Julkaistu

on

Venäjä [nid: 114228]

”Meidän on uudistettava Euroopan politiikka Venäjää kohtaan. Meidän on estettävä Venäjän uhat, pidätettävä Venäjän puuttuminen EU: hun ja sen naapurustoon ja tuettava strategisesti Venäjän demokraattisia voimia. Meidän on työskenneltävä olettamuksella, että muutos on mahdollista tässä maassa ja että "demokratia ensin" on ensimmäinen tehtävämme suhteissamme Venäjään. Venäjä voi olla demokratia ”, sanoi EPP: n Euroopan parlamentin jäsen Andrius Kubilius ennen 14. syyskuuta pidettävää täysistuntoa EU: n ja Venäjän poliittisten suhteiden tulevaisuudesta.

Parlamentin mietinnössä, jonka Kubilius on laatinut ja josta äänestetään tänään (15. syyskuuta), korostetaan, että Euroopan on osallistuttava Moskovan kanssa yhteistä etua koskeviin kysymyksiin, kuten asevalvontaan, rauhanrakentamiseen, maailmanlaajuiseen turvallisuuteen tai ilmastonmuutokseen. Tällaisen yhteistyön olisi kuitenkin ehdottomasti oltava ehdollinen Kremlin halukkuudesta kunnioittaa ihmisoikeuksia ja kansainvälisiä lakeja. ”Yhteistyö tietyillä erityisaloilla ei saisi johtaa myönnytyksiin EU: n arvoihin eikä koskaan jättää huomiotta seurauksia kumppaneillemme. Tarvitsemme lisää rohkeutta ottaa vahva kanta Kremlin hallintoa kohtaan ihmisoikeuksien puolustamiseksi. Meidän on varmistettava, että mahdolliset lisäsuhteet Kremlin kanssa riippuvat Putinin halusta lopettaa hyökkäykset, sortot ja pelottelut Venäjällä ja sen ulkopuolella ”, Kubilius korosti.

Mainos

Mietinnössä korostetaan lisäksi, että EU: n on oltava valmis olemaan tunnustamatta Venäjän duumaa ja keskeyttämään maan osallistuminen kansainvälisiin parlamentaarisiin kokouksiin, myös Euroopan neuvoston kokouksiin, jos tällä viikolla Venäjän parlamenttivaalit tunnustetaan petoksiksi. ”Venäjän ihmisillä on oltava valintaoikeus, kuten minkä tahansa muun demokraattisen maan ihmisillä. Kun tärkeimmät oppositiotoimijat ja Venäjän hallitsevan puolueen vastustajat ovat vankilassa tai kotiarestissa, vaihtoehtoja ei ole. Kremlin jatkuva tukahduttaminen kaikkiin opposition ehdokkaisiin, vapaaseen mediaan tai kansalaisjärjestöön heikentää vaalien legitiimiyttä ja oikeudenmukaisuutta. Toistamme, että oppositiojohtaja Aleksei Navalny sekä kaikki ne, jotka tukivat häntä rauhanomaisten mielenosoitusten aikana, on vapautettava ”, Kubilius totesi.

Mainos
Continue Reading

Saksa

Saksan vihreiden puoluejohtaja puolustaa liittokansleri-ehdokasta

Julkaistu

on

By

Saksan vihreiden puolueen johtajat Robert Habeck ja Annalena Baerbock, myös vihreiden liittokansleri-ehdokas, kuuntelevat NABU-yhdistyksen johtajaa Christian Unseltia, kun he kävelevät Biesenthaler-altaan luonnonsuojelualueen nummilla esiteltyään välittömän ilmastonsuojeluohjelman Biesenthal lähellä Bernaua, Koillis -Saksa 3. elokuuta 2021. Tobias Schwarz/Pool REUTERSin kautta

Saksan vihreiden johtaja sunnuntaina (8. elokuuta) puolusti puolueen liittokansleri-ehdokasta ensi kuun liittovaltiovaaleissa ja harhautti ehdotuksia, joiden mukaan hänen pitäisi korvata hänet sen jälkeen, kun hän oli tehnyt kalliita virheitä, kirjoittaa Paul Carrel, Reuters.

Ekologit nousivat lyhyesti äänestyksissä ohittaakseen liittokansleri Angela Merkelin konservatiivisen blokin sen jälkeen, kun he olivat nimenneet Annalena Baerbockin (kuvassa) liittokansleri -ehdokkaaksi huhtikuussa, mutta ovat sen jälkeen heikentyneet.

Baerbockin virheiden aiheuttama kampanja on sisällyttänyt virheitä ansioluetteloonsa ja skandaalin joulubonusmaksusta, jota hän ei ilmoittanut parlamentille. Baerbock on myös sanonut, että seksistinen valvonta pidättelee häntä. Luettu lisää.

Mainos

"Rouva Baerbock sopii liittokanslerin virkaan, ja meidän tehtävämme on varmistaa, että vihreät ovat vahvoja", puolueen johtaja Robert Habeck kertoi ZDF: lle haastattelussa.

Kysyttäessä, pitäisikö vihreiden korvata Baerbock hänen kanssaan liittokansleri -ehdokkaana, Habeck vastasi: "Ei, se ei ole keskustelu."

Vihreiden surun lisäämiseksi puolue suljetaan pois Saarlandin osavaltion vaalista 26. syyskuuta järjestettävissä kansallisissa vaaleissa, koska alueellisten ehdokkaiden valinta on epäsäännöllistä sisäisen riidan vuoksi.

Mainos

"Vihreiden kampanjassa oli muutamia ongelmia, mutta ... odotan innolla elokuuta ja syyskuuta", sanoi Habeck, joka on puolueen johtaja Baerbockin kanssa. "Kaikki on mahdollista."

Aiemmin sunnuntaina julkaistu mielipidemittaus osoitti, että vasemmistolaiset sosiaalidemokraatit (SPD) vetäytyvät vihreiden kanssa 18 prosentilla Merkelin konservatiivien jälkeen 26 prosentilla. Merkel, joka on ollut vallassa vuodesta 2005, aikoo erota vaaleista. Lue lisää.

INSA: n kysely osoitti, että hypoteettisessa suorassa äänestyksessä liittokanslerista SPD -ehdokas Olaf Scholz oli 27%: n kannalla. Konservatiivinen Armin Laschet vaipui 14 prosenttiin, yhden pisteen edellä Baerbockia, 13 prosentilla.

Vihreät esittivät tiistaina "hätätilanteen ilmastonsuojeluohjelman", jonka tarkoituksena on palauttaa kampanjansa. Lue lisää.

Continue Reading

Euroopan vihreä sopimus

Pienituloiset perheet ja keskiluokan kotiomistajat eivät saa maksaa Green Dealista, sanoo EPP

Julkaistu

on

EPP-ryhmä haluaa, että Euroopasta tulee ilmastoneutraali vuoteen 2050 mennessä. "Tämä kauaskantoinen talouksien ja yhteiskuntien muutos on tehtävä älykkäästi, koska haluamme torjua ilmastonmuutosta innovoinnilla, kilpailukyvyllä ja eurooppalaisilla työpaikoilla. Haluamme Muunna tarvittava muutos mahdollisuudeksi. Haluamme hiilidioksidipäästöjen poistamisen, ei teollistamisen! Haluamme paitsi asettaa tavoitteita myös löytää paras tapa Euroopalle saavuttaa nämä tavoitteet kiinnittäen erityistä huomiota vetyyn ja joissakin tapauksissa, kaasu siirtymäteknologiana ", sanoi EPP-ryhmän talous- ja ympäristöasioista vastaava varapuheenjohtaja Esther de Lange.

Hänen lausuntonsa tulee ennen Euroopan komission esittelyä ns. Fit for 55 -paketista, joka on mammuttipaketti energia- ja ilmastolakeista ja jonka tarkoituksena on muuttaa 55 prosentin hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoite konkreettisiksi uusiksi säännöiksi liikenteelle, teollisuudelle, rakennuksille ja rakennuksille. muilla aloilla.

"Meidän on oltava hyvin tarkkaavaisia ​​siitä, kuka maksaa Green Deal -laskun. Suurimman laskun eivät voi maksaa pienituloiset perheet, keskiluokan kotiomistajat tai maaseutualueiden autonomistajat ilman julkista liikennettä", lisäsi de Lange, selittää, että PPE-ryhmä haluaa uskottavan sosiaalisen välineen lämmitys- ja liikkuvuusköyhyyden torjumiseksi jäsenvaltioissa ja niiden välillä.

Mainos

EPP-ryhmä haluaa edistää puhtaita autoja. "Haluamme asettaa etusijalle puhtaiden ajoneuvojen, sähköisen liikkuvuuden ja päästöttömien polttoaineiden kehittämisen. Emme halua, että keskustelu autojen hiilidioksidipäästöistä muuttuisi uudeksi ideologiseksi taisteluksi dogmeista. Euroopan autoteollisuuden on säilytettävä maailmanlaajuinen kilpailukykynsä ja sen on pysyttävä Puhtaiden autojen teknologiajohtajat ja suuntaajat Euroopalle ja muulle maailmalle. Paljon riippuu myös latausinfrastruktuurin käyttöönotosta. PPE-ryhmä vaatii siksi komission säännöllistä raportointia tässä saavutetusta edistyksestä ja sen vaikutuksista Hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet ", de Lange totesi.

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa