Liity verkostomme!

EU

Kampanjoijat vaativat G7-ryhmän johtajilta enemmän kuin kuumaa ilmaa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

köyhyysKöyhyyden vastainen kampanjaryhmä ONE on kehottanut G7-maiden johtajia asettamaan köyhimmät etusijalle, asettamaan etusijalle naiset ja tytöt ja varmistamaan, että heidän huippukokouksensa ei ole "täynnä kuumaa ilmaa".

G7: n hallitusten päämiesten jättiläispalloilla, jotka lentävät korkealla Münchenin Odeonsplatzin yläpuolella, köyhyyden vastainen kampanjaryhmä ONE ja 250 sen nuorten aktivistien joukosta kaikkialta EU: sta ja G7-maista vaativat maailman johtajilta konkreettisia sitoumuksia äärimmäisen köyhyyden lopettamiseksi.

G7 on tärkeä tilaisuus 2015: ssä asettaa globaali asialista kansainväliselle kehitykselle tärkeänä vuonna. Tämän vuoden avainhetkien edessä, mukaan lukien Addis Abeban kehitysyhteistyön huippukokous ja YK: n huippukokous, jossa uudet maailmanlaajuiset tavoitteet äärimmäisen köyhyyden lopettamiseksi ilmoitetaan syyskuussa, ONE kehottaa G7-ohjelmaa:

Mainos
  • Sitoudutaan nykyisiin avustuslupauksiin, kuten sitoumukseen käyttää 0.7% bruttokansantulosta (BKTL) viralliseen kehitysapuun (ODA).
  • Sitoudutaan sijoittamaan 50% niiden julkisesta kehitysavustaan ​​vähiten kehittyneisiin maihin.
  • Antaa ihmisille mahdollisuuden poistua nälkään ja aliravitsemuksesta uusilla kunnianhimoisilla ja mitattavissa olevilla tavoitteilla.
  • Aseta tytöt ja naiset sydämeen kaikissa kehitysyhteistyöaloitteissa, koska köyhyys on seksististä, ja emme lopeta sitä ennen kuin naisilla on valta saavuttaa kaikki potentiaalinsa.
  • Sitoudutaan lisäämään tehokkaita resursseja parantamaan globaalia terveyttä parantamalla terveysjärjestelmiä.

ONE-kampanjan Brysselin johtaja Tamira Gunzburg sanoi: "Tämä on ensimmäinen G7-huippukokous EU: n uusille johtajille Donald Tuskille ja Jean-Claude Junckerille. Se on kehityksen keskeisen vuoden puolivälissä: kunnianhimoiset uudet globaalit tavoitteet äärimmäisen köyhyyden poistamiseksi ovat käynnissä neuvotteluista sekä sopimus niiden rahoittamisesta. Köyhimpien ihmisten asettaminen näiden toimien keskelle alusta alkaen on heidän onnistumisensa kannalta kriittistä.

”Kohdevalo on tiukasti kiinni Schloss Elmaussa. Jos todella haluamme lopettaa 2030: n äärimmäisen köyhyyden, G7-johtajien on sitouduttava käyttämään ainakin puolet kehitysavusta maailman köyhimpiin sen varmistamiseksi, että ketään ei jää jäljelle. "

Äärimmäinen köyhyys on puolittunut viimeisten 20-vuosien aikana, ja 2030 voi poistaa sen käytännöllisesti, mutta vain jos vastaamme yhdessä haasteeseen.

Mainos

1) Valokuvat: Linkki pallopäiden temppuvalokuvia tätä että tätä.

2) Tietoja yhdestä: Yksi on yli 6 miljoonan ihmisen kampanja- ja asianajajaorganisaatio, joka pyrkii lopettamaan äärimmäisen köyhyyden ja ehkäisevät sairaudet etenkin Afrikassa. Koska olemme poliittisesti puolueettomia, lisäämme yleistä tietoisuutta ja painostamme poliittisia johtajia torjumaan aidsia ja ennaltaehkäiseviä sairauksia, lisäämään investointeja maatalouteen ja ravitsemukseen ja vaadimme avoimuuden lisäämistä köyhyyden torjuntaohjelmissa. Lisätietoja on osoitteessa ONE.org.

3) Tietoja yhdestä nuorten suurlähettilästä: Yli 250-nuorten kampanjoittajia eri puolilta Eurooppaa kokoontuu Saksaan tämän viikonlopun aikana (5-7 kesäkuu) vaatia, että maailman johtajat asettavat köyhimmät ensin G7-huippukokouksessa. ONE: n nuorten suurlähettiläät osallistuvat temppuihin ja tapahtumiin Münchenissä, vain lyhyen matkan päässä G7-huippukokouksesta Schloss Elmaussa, Baijerissa. Yksi näistä toimista on ”Yhdistä köyhyyttä vastaan”-mobilisaatioralli. Se järjestetään kesäkuussa 6th kaupungissa: Konnigsplatz, München. Lisätietoja vieraile köyhyyden vastaisella verkkosivustolla tätä.

4) Tietoja vähiten kehittyneistä maista: 43% vähiten kehittyneissä maissa asuvista ihmisistä elää äärimmäisessä köyhyydessä, verrattuna 13%: n väestönosaan kehitysmaissa, jotka eivät ole vähiten kehittyneitä maita. Vähiten kehittyneiden maiden ennustetaan muodostavan 50% 2030: n globaalista köyhyystaakasta. Yhden mukaan 2015 DATA -raportti, vähiten kehittyneiden maiden saaman avun osuus on tosiasiassa vähentynyt viime vuonna.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa