Liity verkostomme!

EU

Päättäjät kehottivat korostamaan yksilöllisiä lääketieteellisiä etuja

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

eHealthPäättäjiä on kehotettu "tekemään enemmän" osoittaakseen henkilökohtaisen lääketieteen vaikutukset ja mahdolliset hyödyt. Kysyntä tuli tiistaina 2. kesäkuuta Brysselissä käynnistämällä strategista tutkimus- ja innovaatiota koskevaa raporttia (SRIA).

Sen tuotti PerMed, 27 kumppanista koostuva koordinointi- ja tukitoimintaryhmä. PerMedin rahoittaa Euroopan komissio, ja se edustaa potilaiden etuja sekä päätöksentekijöitä tutkimuspolitiikassa, terveydenhuollossa ja täytäntöönpanossa.

Sen tavoitteita tukee EPP: n romanialainen varapuheenjohtaja Cristian Busoi, joka totesi: "EU: n tutkimuspolitiikassa tarvitaan selvästi enemmän koordinointia. "Tällä hetkellä on liian paljon pirstoutumista ja päällekkäisyyksiä, tuhlaa arvokasta aikaa ja resursseja ja hidastaa innovaatioita." Hänen kommenttinsa tukee irlantilainen varapuheenjohtaja Marian Harkin, joka lisäsi: "Lääketieteelliseen tutkimukseen kohdistettuja kohdennettuja investointeja on lisättävä ja Big Data -ongelmat ratkaistava, jos haluamme vapauttaa henkilökohtaisen lääketieteen potentiaalin kaikkien 500 miljoonan hyödyksi. kansalaisia ​​28 jäsenvaltiossa. "

Mainos

Edustajat puhuivat ennen raportin julkaisua yliopistosäätiössä. PerMedin tehtävänä on tuottaa suosituksia ja tutkimustoimia, joilla pyritään edistämään yksilöllisen lääketieteen edelleen käyttöönottoa - nopeasti kehittyvä tapa hoitaa potilaita yksilöllisesti ja perustuu pitkälti geneettiseen meikkiin.

Tiistaina esitelty SRIA-raportti perustuu useiden viimeaikaisten strategisten raporttien analyysiin sekä haastatteluihin ja kuulemiseen asiantuntijoiden ja kaikkien asiaankuuluvien sidosryhmien edustajien kanssa henkilökohtaisen lääketieteen alalla. SRIA tutki nykyisiä haasteita ennen kuin ehdotti priorisoituja suosituksia, joilla on suurimmat mahdollisuudet helpottaa tämän "jännittävän uuden hoitomuodon" käyttöönottoa.

Räätälöidyn lääketieteen sanotaan antavan lupauksen parantaa EU: n kansalaisten elämänlaatua, samalla vähentää kustannuksia pitkällä aikavälillä ja kannustaa investointeihin tutkimukseen ja innovaatioihin. Raportin suosituksiin sisältyy kiireellinen tarve: osoittaa henkilökohtaisen lääketieteen vaikutukset ja mahdolliset hyödyt terveydenhuoltojärjestelmille tukemalla kansanterveyden arviointeja ja sisällyttämällä potilaan osallistuminen ja vastuu tutkimuksen ja kehityksen kaikkiin vaiheisiin sekä henkilökohtaisten terveystietojen omistamiseen ja hallintaan. . Se haluaa myös kehittää yhteiset periaatteet ja sääntelykehykset, jotka mahdollistavat henkilötietojen eettisen jakamisen tutkimusta varten.

Mainos

Muut suositukset korostavat tarvetta: edistää korkealaatuisten kestävien tietokantojen kehittämistä; tukea translaatiotutkimusinfrastruktuureja ja valvoa tietojen yhdenmukaistamista; kehittää uusia päätöksentekotyökaluja ja -menetelmiä tietojen analysoimiseksi ja tulkitsemiseksi ja integroida ja arvioida paremmin genomi-, epigeneettiset, transkriptoottiset, proteoomiset, metabolomiset ja mikrobibomianalyysit. "Tärkeä" sanotaan myös uusien kliinisten tutkimussuunnitelmien kehittäminen sekä systemaattinen varhainen vuoropuhelu innovaattoreiden, kansalaisten ja päättäjien välillä kaikissa sääntelyvaiheissa. Lanseerauksessa oli mukana myös European Alliance for Personalized Medicine (EAPM), yksi PerMed-kumppaneista.

Brysselissä toimiva usean sidosryhmän organisaatio uskoo, että translaatiotutkimuksen merkityksen tunnustaminen on "ratkaisevan tärkeää" henkilökohtaisen lääketieteen integroimisessa Euroopan terveysjärjestelmiin. Allianssi on myös kehottanut kehittämään Euroopan translaatiotutkimusalustan (ETRP), joka mahdollistaa jännittävien tutkimushavainnoiden tehokkaan muuntamisen innovatiivisiksi diagnooseiksi, terapioiksi, tuotteiksi ja prosesseiksi, joista on hyötyä eurooppalaisille potilaille, teollisuudelle ja yhteiskunnille.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa