Liity verkostomme!

Kiina

Arviointi Komission raportti Pekingin 2022 julkaistu

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

117627566Pekingin vuoden 1 hintatarjouskomitea oli 2022. kesäkuuta tyytyväinen Kansainvälisen olympiakomitean (IOC) arviointikomitean ensimmäiseen raporttiin Olympic Agenda 2020: n puitteissa, jossa korostetaan Pekingin vuoden 2022 taattua pelien toimitusta ja valtavia talviurheilumahdollisuuksia. 

Raportti on vahvistanut, että Pekingissä 2022 on keskeiset elementit erittäin onnistuneiden talviolympialaisten järjestämiseksi vuonna 2022. Siinä tunnustettiin Pekingin vuoden 2008 kisojen merkittävä vaikutus kaupunkiin ja tarjouksen mahdollisuus hyödyntää kokemusta ja asiantuntemusta. hyötyneet vuoden 2008 Pekingin ja vuoden 2014 nuorten olympialaisten isännöinnistä Nanjingissa, mikä "on hyötynyt vuoden 2022 tarjouksesta ja hyödyttäisi vuoden 2022 Pekingin pelejä useilla toiminta-alueilla".

Pekingin pormestari ja Pekingin vuoden 2022 hintatarjouskomitean presidentti Wang Anshun sanoi: "Voimakas halu järjestää erinomaiset olympia- ja paralympialaiset vuonna 2022 on saanut merkittävän sysäyksen tämän päivän IOC: n arviointikomitean raportille, jossa tunnustetaan tarjouksen vahvuudet, mukaan lukien maailmanlaajuiset luokan urheilupaikat ja infrastruktuuri, jolla on tunnistettu perintö, valtava markkinapotentiaali, valtava julkisen ja hallituksen tuki, perintösuunnitelma, joka liittyy läheisesti alueelliseen talouskehityssuunnitelmaan ja strategiaan talviurheilun ja siihen liittyvän teollisuuden kehittämiseksi.

Mainos

"Raportti ja vuoropuhelumme KOK: n kanssa viime viikkoina ovat olleet erittäin arvokkaita, koska olemme sitoutuneet tarkistamaan kaikki alueet, joihin voimme tehdä lisäparannuksia, vahvan tarjouksemme pohjalta varmistaaksemme, että se on todella paras tarjous olympialiikkeelle . ”

KOK: n arviointilautakunta julkaisi raportin maaliskuussa 2015 Pekingissä ja Zhangjiakoussa käydyn vierailun jälkeen, ja siinä esitetään tekninen arvio tarjouksen ehdokasasiakirjaan sisältyvistä 14 teemasta. KOK: n arviointilautakunta, jota johtaa KOK: n jäsen ja Venäjän olympiakomitean presidentti Alexander Zhukov, korosti useita Pekingin 2022 -suunnitelman alueita erityisen vahvina, mukaan lukien: • Varmat toimitukset, jotka perustuvat vahvojen olemassa olevien isännöintivarojen, mukaan lukien paikat, infrastruktuuri (kuten liikenne, majoitus ja mediapalvelut) ja inhimillinen pääoma.

Tämä tarjoaa kestävämmät ja taloudellisemmat pelit, joissa otetaan huomioon Olympic Agenda 2020: n henki ja tavoitteet. Raportissa korostettiin, että Peking 2022: lla on vankat suunnitelmat pelien jälkeiseen käyttöön kaikissa olemassa olevissa ja uusissa paikoissa.

Mainos

• KOK: n arviointikomitean raportissa todettiin hallituksen täysi tuki ja huomattavan suuri julkinen tuki Pekingin vuoden 2022 olympia- ja paralympiakisoille, jossa esiteltiin KOK: n tekemän riippumattoman tutkimuksen tulokset. 92% Kiinan asukkaista valtakunnallisesti, 88% Pekingin asukkaista ja 93% Hebein maakunnan (Zhangjiakou, Peking ja Tianjin) asukkaista tukee Peking 2022 -tarjousta. Luvut ovat hyvin lähellä Peking 2022: n vuoden 2014 alussa toteuttaman tutkimuksen tuloksia, mikä vahvistaa, että talvipelien järjestäminen on kiinalaisten yhteinen pyrkimys, joka vuonna 2008 oli avain todella poikkeuksellisten kesäolympialaisten toteuttamiseen. maailma.

• Vahva kansallinen hallitus tuki sitoumusta lisätä talviurheiluun osallistumista ja luoda ympärivuotinen urheiluperinne. Pekingin 2022 todettiin tarjoavan olympialiikkeelle valtavan mahdollisuuden kasvattaa talviurheilua yhdellä maailman suurimmista markkinoista ja levittää edelleen olympia-arvoja yli 300 miljoonan paikallisen asukkaan keskuudessa - ja muuallakin.

• Todella kestävä pelikonsepti. Nykyisten ja meneillään olevien ohjelmien perusteella, joilla on selkeät tavoitteet ja budjetit, Peking 2022 -pelien valmistautumisen odotetaan lisäävän edelleen Peking-Zhangjiakou-urheilu-, kulttuuri- ja matkailuvyöhykkeen taloudellista kehitystä.

• Toimitusvarmuus johtuu vakaan, joustavan ja monipuolisen Kiinan taloudesta, joka tukee vahvoja taloudellisia takuita ja valtavia markkinointimahdollisuuksia Pekingin vuoden 2022 olympia- ja paralympiakisoissa. Ottaen huomioon mittavat markkinat ja suuren kasvupotentiaalin sen uskotaan olevan saavutettavissa oleva tavoite Peking 2022: n markkinointikumppaneilla on mahdollisuus hyötyä vahvalla sijoitetun pääoman tuotolla.

• Todella mieleenpainuva ja ainutlaatuinen Peliasetus. Pekingin nopea ja tehokas kuljetus, maailmanluokan hotellit, kosmopoliittinen keittiö ja upeat nähtävyydet tarjoavat todella iloisen pelikokemuksen, jossa olympiaperhe ja katsojat voivat nauttia talviurheilumaisemista ja modernin kosmopoliittisen kaupungin ajamisesta yhdessä päivässä , josta on upeat näkymät suurelle muurille, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet lumikilpailuille ja kiinalaiselle uudenvuoden juhlille, jotka ovat täydellinen ajoitus löytää Kiinan vuosituhannen perinteet. KOK: n arviointilautakunnan raportti on hyvä foorumi yksityiskohtaiselle tekniselle esitykselle, jonka Beijing 2022 on tarkoitus toimittaa kaikkien IOC: n jäsenten edessä Lausannessa myöhemmin tässä kuussa.

Pormestari Wang sanoi: "Kiitämme KOK: n arviointikomissiota tarjouksemme tarkasta tarkastelusta, joka heijastaa avointa ja tuottavaa vuoropuhelua, jonka olemme käyneet arviointikomission jäsenten kanssa heidän vierailunsa aikana Pekingissä ja Zhangjiakoussa. Uuden prosessin on osoitettu olevan erittäin hyödyllistä ja olemme nauttineet Olympic Agenda 2020: n tarjoamasta kaksisuuntaisesta kuulemisesta.

"Tarjouksellemme on ollut vauhtia, että KOK: n arviointilautakunta on kiittänyt työtämme alueilla, joita pidämme tarjouksemme kannalta keskeisinä, kuten keskittyminen urheilijoihin, kestävyys ja kustannustehokkuus.

"Peking 2022 keskittyy tämän hetken ja isäntäkaupunkivaalien väliin jatkamaan KOK: n kuuntelemista samalla, kun kerrotaan tarjouksemme vahvuuksista ja muunneltavista molemminpuolisista eduista, joita pelien myöntäminen Pekingille tuo."

Pekingin 2022 johtavien virkamiesten korkean tason valtuuskunnan on tarkoitus matkustaa Lausanneen vuoden 2022 ehdokkaiden kaupunkikokoukseen 9. – 10. Kesäkuuta. Talviolympialaisten vuoden 2022 isäntäkaupungin vaalit pidetään 31. heinäkuuta Kuala Lumpurissa Malesiassa.

Kiina

Kilpailu: EU, Yhdysvallat ja Kiinan kansantasavalta osallistuivat viidenteen maailmanlaajuiseen merenkulun sääntelyhuippukokoukseen

Julkaistu

on

EU: n, Yhdysvaltojen ja Kiinan kansantasavallan korkeat virkamiehet osallistuivat 7. syyskuuta viidenteen maailmanlaajuiseen merenkulkualan sääntelyhuippukokoukseen. Osallistujia olivat kilpailun ja merenkulkuviranomaisten edustajat, jotka ovat vastuussa kansainvälisen linjaliikenteen sääntelystä maailman suurimmilla linjaliikennekaistoilla.

Huippukokouksessa käsiteltiin alakohtaista kehitystä koronaviruspandemian alkamisen jälkeen, mukaan lukien kansainvälisen konttikuljetusalan kohtaamat haasteet ja merenkulun toimitusketjujen laajemmat kysymykset. Osallistujat olivat yhtä mieltä siitä, että pandemia esitti varustamoiden, satamien ja logistiikkapalvelujen toimijoille poikkeuksellisia haasteita reiteillä EU: hun ja EU: sta sekä muualla maailmassa.

He vaihtoivat näkemyksiä lainkäyttöalueidensa toteuttamista toimista sekä tulevaisuuden näkymistä ja näkymistä, mukaan lukien mahdolliset toimet toimialan kestävyyden lisäämiseksi. Huippukokous järjestetään kahden vuoden välein ja se on foorumi kolmen viranomaisen välisen yhteistyön edistämiseksi. Seuraava huippukokous pidetään vuonna 2023 Kiinassa.

Mainos

Continue Reading

Kiina

Uudistetaan joustavampi YK -järjestelmä Taiwanin kanssa

Julkaistu

on

Yli 200 miljoonan tartunnan ja yli 4 miljoonan kuoleman ja laskemisen jälkeen COVID-19-pandemia on riehunut ympäri maailmaa. Tämä on luonut syvästi tuhoisan sosioekonomisen vaikutuksen yhteenliitettyyn maailmaan ilman, että käytännössä maita säästyy. Pandemia on häirinnyt maailmanlaajuista kauppaa, pahentanut köyhyyttä, vaikeuttanut koulutusta ja vaarantanut sukupuolten tasa -arvon. kirjoittaa Jaushieh Joseph Wu, ulkoministeri, Kiinan tasavalta (Taiwan) (kuvassa alla).

Kun monet maat varautuvat toiseen viruksen piikkiin erittäin tarttuvan Delta -muunnelman innoittamana, maailma odottaa Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) tehostavan kokonaisvaltaisia ​​toimia kriisin ratkaisemiseksi, paremman elpymisen varmistamiseksi ja kestävän rakentamisen varmistamiseksi. Tämä on pelottava tehtävä, joka vaatii kaikki kädet kannella. Maailmanlaajuisen elimen on aika toivottaa Taiwan, arvokas ja kelvollinen kumppani, joka on valmis auttamaan.  

Viime kuukausien aikana Taiwan, kuten monet muut maat, on käsitellyt COVID-19-tapausten nousua lähes vuoden menestyksen jälkeen viruksen hillitsemisessä. Siitä huolimatta se otti tilanteen hallintaan ja tuli entistä valmiimmaksi työskentelemään liittolaisten ja kumppanien kanssa pandemian aiheuttamien haasteiden ratkaisemiseksi. Taiwanin tehokas vastaus pandemiaan, sen nopea kapasiteetin laajentaminen vastaamaan maailmanlaajuista toimitusketjun kysyntää ja sen merkittävä apu kumppanimaille ympäri maailmaa osoittavat, että Taiwanilla ei ole pakottavia syitä toimia rakentavassa roolissa YK -järjestelmä.

Mainos

Kuitenkin Kiinan kansantasavallan (Kiinan) painostuksen alaisena YK ja sen erikoisjärjestöt hylkäävät edelleen Taiwanin vedoten vuoden 1971 YK: n yleiskokouksen päätöslauselmaan 2758 (XXVI) tämän poissulkemisen oikeusperustaksi. Mutta päätöslauselman kieli on kristallinkirkas: siinä käsitellään vain Kiinan edustusta YK: ssa; ei mainita Kiinan väitettä Taiwanin suvereniteetista, eikä se valtuuta Kiinaa edustamaan Taiwania YK -järjestelmässä. Tosiasia on, että Kiina ei ole koskaan hallinnoinut Taiwania. Tämä on todellisuus ja status quo Taiwanin salmen molemmin puolin. Taiwanin kansaa voi edustaa kansainvälisellä näyttämöllä vain heidän kansansa valitsema hallitus. Vertaamalla päätöslauselman kielen väärin Pekingin "yhden Kiinan periaatteeseen", Kiina pakottaa mielivaltaisesti poliittiset näkemyksensä YK: lle.

Absurdi ei lopu tähän. Tämä poissulkeminen estää myös Taiwanin kansalaisyhteiskunnan osallistumisen. Taiwanilaisten passinhaltijoilta evätään pääsy YK: n tiloihin sekä kiertueille että kokouksille, kun taas taiwanilaiset toimittajat eivät voi saada akkreditointia kattamaan YK: n tapahtumat. Ainoa syy tähän syrjivään kohteluun on heidän kansalaisuutensa. Taiwanin kansalaisyhteiskunnan jäsenten estäminen YK: sta torjuu monenvälisyyden ihanteen, rikkoo YK: n perusperiaatteita ihmisoikeuksien ja perusvapauksien kunnioittamisen edistämisestä ja vaikeuttaa YK: n yleisiä pyrkimyksiä.

Taiwan on avustanut kumppanimaita ympäri maailmaa kuuden vuosikymmenen ajan. YK: n toimintaohjelman 2030 hyväksymisen jälkeen se on keskittynyt auttamaan kumppaneita saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet ja viime aikoina osallistumaan pandemianvastaisiin toimiin ja toipumiseen. Samaan aikaan Taiwan on kotona saavuttanut tavoitteensa muun muassa sukupuolten tasa-arvon, puhtaan veden ja sanitaation sekä hyvän terveyden ja hyvinvoinnin osalta. Innovatiiviset, yhteisöpohjaiset ratkaisumme hyödyntävät julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksia koko yhteiskunnan hyväksi.

Mainos

- Maailman onnellisuusraportti 2021, julkaissut Sustainable Development Solutions Network, sijoitti Taiwanin onnellisimmaksi Itä -Aasiassa ja 24. sijalle maailmassa. Sijoitus osoittaa, miten maan ihmiset suhtautuvat saamaansa sosiaaliseen tukeen, ja heijastaa suurelta osin maan kestävän kehityksen tavoitteiden täytäntöönpanoa. Taiwan on valmis välittämään kokemuksensa ja työskentelemään maailmanlaajuisten kumppaneidensa kanssa rakentaakseen paremman ja kestävämmän tulevaisuuden kaikille.

Samaan aikaan, kun maailma kuulee ilmastonmuutosta koskevia toimia ja hiilidioksidipäästöjen saavuttamista vuoteen 2050 mennessä, Taiwan suunnittelee aktiivisesti etenemissuunnitelmaa kohti tavoitetta ja on laatinut erityislainsäädäntöä tämän prosessin helpottamiseksi. Ilmastonmuutos ei tunne rajoja, ja yhteiset ponnistelut ovat välttämättömiä, jos haluamme kestävän tulevaisuuden. Taiwan tietää tämän ja pyrkii parhaisiin tapoihin muuttaa hiilidioksidin vähentämisen haasteet uusiksi mahdollisuuksiksi.

YK: n pääsihteeri António Guterres korosti tämän vuoden kesäkuussa antamassaan valavalassa, että COVID-19-pandemia on paljastanut yhteisen haavoittuvuutemme ja yhteytemme. Hän sanoi, että YK, valtiot ja ihmiset, joita se palvelee, voivat hyötyä vain muiden tuomisesta pöytään.

Kumppanien kieltäminen, joilla on kyky osallistua, on moraalinen ja aineellinen menetys maailmalle, kun pyrimme toipumaan paremmin yhdessä. Taiwan on hyvä voima. Nyt on aika tuoda Taiwan pöytään ja antaa Taiwanin auttaa.

Continue Reading

Kiina

EU: n ja Taiwanin suhteet: Mepit pyrkivät lujittamaan kumppanuutta

Julkaistu

on

Keskiviikkona (1. syyskuuta) hyväksymässään uudessa mietinnössä ulkoasiainvaliokunnan jäsenet kannattavat tiiviimpiä suhteita ja vahvempaa kumppanuutta EU: n ja Taiwanin välillä EU: n yhden Kiinan politiikan ohjaamana, DISASTER.

He pitävät myös Taiwania keskeisenä EU: n kumppanina ja demokraattisena liittolaisena Intian ja Tyynenmeren alueella, joka edistää sääntöihin perustuvan järjestyksen ylläpitämistä alueen suurvaltojen kiristyvän kilpailun keskellä.

Valmistele maaperä uudelle kahdenväliselle investointisopimukselle

Mainos

Yhteistyön tehostamiseksi tekstissä korostetaan tarvetta aloittaa pikaisesti "vaikutusten arviointi, julkinen kuuleminen ja laajuuden määrittäminen" EU: n ja Taiwanin kahdenvälisistä investointisopimuksista. Mepit korostavat kauppa- ja taloussuhteiden merkitystä osapuolten välillä, myös monenvälisyyttä ja Maailman kauppajärjestöä koskevissa asioissa, 5G: n kaltaisessa tekniikassa, kansanterveydessä sekä olennaisessa yhteistyössä kriittisten tarvikkeiden, kuten puolijohteiden, parissa.

Syvä huoli Kiinan sotilaallisesta painostuksesta Taiwaniin

Toisaalta mietinnössä ilmaistaan ​​vakava huolenaihe Kiinan jatkuvasta sotilaallisesta taistelusta, painostuksesta, hyökkäysharjoituksista, ilmatilan loukkauksista ja Taiwanin vastaisista disinformaatiokampanjoista. Se kehottaa EU: ta tekemään enemmän näiden jännitteiden poistamiseksi ja Taiwanin demokratian ja saaren aseman turvaamiseksi tärkeänä EU: n kumppanina.

Mainos

Mepit vaativat, että Kiinan ja Taiwanin välisiin suhteisiin tehtävät muutokset eivät saa olla yksipuolisia eivätkä vastoin Taiwanin kansalaisten tahtoa. Ne muistuttavat myös jyrkästi Euroopan vaurauden ja Aasian turvallisuuden välisestä suorasta yhteydestä ja seurauksista Euroopalle, jos konflikti ulottuu selvästi talousalueen ulkopuolelle.

Teksti, jossa käsitellään myös monia muita EU: n ja Taiwanin suhteisiin liittyviä näkökohtia ja suosituksia, äänestetään nyt täysistunnossa. Se hyväksyttiin äänin 60 puolesta, 4 vastaan ​​ja 6 tyhjää.

”Euroopan parlamentin ensimmäinen mietintö EU: n ja Taiwanin suhteista antaa vahvan signaalin siitä, että EU on valmis parantamaan suhteitaan avainkumppanimme Taiwanin kanssa. Komission on nyt lujitettava EU: n ja Taiwanin suhteita ja jatkettava kattavaa tiiviimpää kumppanuutta Taiwanin kanssa. Työskentely vaikutustenarvioinnin, julkisen kuulemisen ja Taiwanin viranomaisten kanssa tehtävän kahdenvälisen investointisopimuksen (BIA) kattavuuden määrittämiseksi taloussuhteidemme syventämistä koskevien neuvottelujen valmistelemiseksi on aloitettava ennen tämän vuoden loppua ”, esittelijä sanoi. Charlie Weimers (ECR, Ruotsi) äänestyksen jälkeen.

Lisätietoja 

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa